Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Siyah

389 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL

Ürün Bilgileri

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutoo Satıcı Ünvanı: BAKIRLAR YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132070049700014 Vergi Kimlik Numarası: 1320700497
    Bu ürün Mutoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek hassasiyetli ölçüm sensörü Maksimum Ağırlık : 150 kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060

Hemen her evin en önemli ihtiyaçlarından biri de tartılardır. Ancak tartılar da pek çok farklı işlev ve kullanım alanları ile kullanıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Evler de kullanım için en ideal tartılar elbette ev tipi tartı olarak karşınıza çıkar. Bu tartılar içerisinde de pek çok özellikleri bulunan ürünler söz konusu olabilir. Bu gibi durumlarda tartının kullanıldığı alanlar oldukça önem taşımaktadır. Özellikle ev tipi tartılar içerisinde en sık kullanılanı banyo tipi tartılardır. Banyo tipi tartılar içerisinde ise en öne çıkan ürünler genellikle dijital olan ürünlerdir. Özellikle dijital olmasının yanı sıra artık sadece kiloyu ölçmesi değil yağ, su gibi vücut endekslerini de ölçmesi beklenmektedir. Bu ürünlerden birisi de Aprilla abs 1060 yağ analizli dijital banyo baskülü olur. Aprilla yağ analizli dijital banyo baskülü ürünü sadece kiloyu ölçmekle kalmaz aynı zamanda vücut analizlerinde de size ve sevdiklerinize yardımcı olur.

  • Şık Tasarım
  • Kolay Kullanım
  • Gelişmiş Özellikler

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 İçeriği

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 İçeriği

Aprilla özellikle son yıllarda tasarlayıp, ürettiği hem çok renkli hem de çok şık ev aletleri ile pek çok evin hemen her alanında bulunmaktadır. Genellikle sade ve şık tasarımlara sahiptir. Daha yeni bir marka olmasına rağmen oldukça kaliteli ve sağlam ürünleri bulunmakta ve kullanıcıların yoğun ilgisini çekmektedir. Aynı zamanda hemen her kesimden kullanıcıyı kendine çekecek kadar uygun fiyatlara sahip olması da oldukça büyük bir avantajdır. Bu ürünlerin başında ise Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 geliyor. Aprilla vücut yağ ölçerli dijital cam baskülü abs içeriği cam olması sayesinde hem oldukça kaliteli hem de oldukça şık olurken beyaz ve siyah renklere sahip olması sayesinde oldukça şık bir görüntü yaratıyor.

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Özellikleri

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Özellikleri

Hemen her evin en temel ihtiyaçlarından biri elbette tartılardır. Ancak tartı almak isteyenlerin en sık karşılaştığı noktaların başında sadelik ve kullanışlı olma sıkıntıları gelmektedir ancak Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs ile bu sorunun ortadan kalkacaktır. Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs hem sade hem de kullanışlıdır. Yüksek performansa sahip olan ürün dijital ve elektronik olan bir banyo tartısıdır. Cam platformun rahat ve oldukça ince olması sayesinde hem oldukça şık hem de oldukça hafiftir. Aynı zamanda dijital olmasıyla da oldukça beğeni kazanmaktadır. Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs ürününü diğer tartılardan ayıran en önemli özelliği vücut yağ ölçüsünü de analiz edebiliyor olmasıdır. Aprilla vücut yağ ölçerli dijital cam baskülü abs kullananlar vücutlarındaki yağ oranını öğrenebilirler.

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Yorumları

Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 Yorumları

Bir ürünü satın almak için en ideal olan yöntemlerin başında elbette yorumları ve kullanıcı fikirlerini önemsemek ön plandadır. Aprilla vücut yağ ölçerli dijital cam baskülü abs yorumları da oldukça önemlidir. Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs kullanıcılarının en memnun olduğu nokta elbette şık ve ince tasarımdır. Bununla birlikte vücut kitle endeksi yapması da pek çok kullanıcı için oldukça önemlidir. Genellikle oldukça karmaşık olan tartılara nazaran hem kolay kullanılan hem de oldukça sade olan bu ürün oldukça sevilmekte ve sıklıkla tercih edilmektedir. Kullanıcıların bir diğer yorumu ise pil ömrüdür. Akıllı bir tartı olan Aprilla Vücut Yağ Ölçerli Dijital Cam Baskülü Abs 1060 oldukça pratik olması ile de hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanır. Aprilla vücut yağ ölçerli dijital cam baskülü abs kullanımı ile kilo kontrolünü sağlayabilirsiniz. 1060 kodlu ürünü sepetinize ekleyebilir, Trendyol'da hızlı ve kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.