Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Seti

264,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonuShoop Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ERCİEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410368041
    Bu ürün BonuShoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 paket arbella glutensiz burgu makarna, 1 paket arbella glutensiz spagetti ve 1 paket arbella glutensiz arpa şehriye içermektedir.
Geri Bildirim Ver

Arbella ARBELLA3LÜ Glutensiz 3 Paket Makarna Seti

Arbella glutensiz 3 paket makarna seti, %100 mısırdan üretilmesiyle birlikte gluten intoleransı olan bünyelere özel olarak hazırlanmış bir pakettir. Gluten aslında buğday, arpa ve çavdar ürünlerinde bulunan bir çeşit proteindir ancak günlük hayatta tüketilen ürünler arasında oldukça sık rastlanmaktadır. Unlu mamüllere esneklik ve çiğnenebilirlik katan bu madde, gluten hassasiyeti olan bireylerde rahatsızlık ve şişkinlik hissiyatı doğurmaktadır. Arbella glutensiz 3 paket makarna, gluten alerjisi olan bünyelere zarar vermemekte ve herhangi bir şişlik hissi oluşturmamaktadır.

  • Tamamı mısır unundan üretilmiştir.
  • Temiz içerikli olmasıyla dikkat çekmektedir.
  • Gluten hassasiyeti olan bireylerin kullanımına uygundur.

Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Setinde Neler Var?

Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Setinde Neler Var?

Arbella glutensiz burgu spagetti ve arpa şehriye 3 paket makarna seti, glutensiz bir şekilde üretilen Arbella makarnalarının 3 farklı şekilli versiyonunu içerisinde barındıran bir pakettir. %100 mısırdan üretilen glutensiz makarna paketi içerisinde, burgu makarna paketi, spagetti makarna paketi ve arpa şehriye paketi bulunmaktadır. Gluten intoleransı, birçok kişide bulunan bir hassasiyet durumudur. Hassasiyet seviyesinin artmasıyla birlikte bireylerin çölyak hastalığı adı verilen bir hastalığa yakalanması olası bir durumdur. Bu kişilerin gluten içeren besinleri kesinlikle kullanmaması önerilmektedir. Çölyak hastalarının ve gluten hassasiyeti bulunan kişilerin glutensiz beslenme döngüsüne geçebilmelerinde onlara destek olan Arbella makarna paketi, günlük yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeden bu diyete adapte olmanızı sağlamaktadır. Kullanılmadığı durumlarda ambalajı içerisinde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Serin ve kuru bir ortamda depolanmalıdır.

Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Setinin Besin Değerleri Nedir?

Arbella glutensiz 3 paket makarna seti, her biri birbirinden temiz içerikli 3 çeşit makarna bulundurmaktadır. Gluten, süt ürünleri, kolesterol ve yumurta içermemektedir. Glutensiz diyet yapan bireyler ve çölyak hastaları tarafından rahatlıkla tüketilmektedir. %100 mısır unundan üretilen glutensiz makarnalarda gluten bulunmamasına rağmen oldukça besleyici ve doyurucu bir içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan besin değerleri bir öğünde alınması gereken enerji değerlerini karşılamaktadır. 345 kcal enerji içermesiyle birlikte, 0.8 gram yağ ve 79 gram karbonhidrat içermektedir. İçerisinde hiç doymuş yağ barındırmayan makarna, 1 gram şeker ve 5.5 gram protein içermesiyle bilinmektedir. Glutensiz içeriği dolayısıyla lifli bir besin değildir, bununla beraber temiz içerikli olduğundan dolayı herhangi bir tuz ve sodyum bileşeni de içermemektedir.

Arbella Glutensiz 3 Paket Makarna Seti ile Neler Yapılır?

Arbella glutensiz 3 paket makarna seti fiyatı oldukça uygun olduğundan birden fazla tarifte ve birçok amaçla kullanılabilmektedir. Özellikle glutensiz olması dolayısıyla oldukça tercih edilen bir ürün olan Arbella glutensiz makarna paketi içerisinde bulunan burgu makarnayı, soğuk makarna salatası ve sıcak makarna salatası gibi sağlıklı tariflerle birleştirebilirsiniz. Hem doyurucu ve besleyici, hem de oldukça sağlıklı olan bu ürün ile yapılacak sıcak ve soğuk salata tariflerine dilenen et yemeği ve baklagiller ilave edilerek besin değeri arttırılabilir ve lifli gıdalarla öğünlerinizi daha da sağlıklı hale getirebilirsiniz. 3’lü paket içerisinde bulunan arpa şehriye makarnayı, bulgur pilavına veya pirinç pilavına renk katmak için kullanabilirsiniz. Pilavlarınızı hazırlarken, su katma işleminden önce arpa şehriyeleri diğer malzemeler ile 5 dakika boyunca kavurmak yeterli olacaktır. Arbella glutensiz 3 paket makarna seti yorumlarından geçmiş kullanıcı değerlendirmelerine erişebilir ve fotoğraflı yorumları görüntüleyebilirsiniz. Satıcı soruları bölmesinden dilediğiniz sorunun cevabını alabileceğiniz gibi, Trendyol üzerinden hızlı ve kolay sipariş oluşturabilirsiniz.