Arexons Seramik Cila Sprey

1.297,99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Arexons Seramik Cila Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WITSELL STORE Satıcı Ünvanı: FİKRET ÜGÜMÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4752400125000011 Vergi Kimlik Numarası: 9050039658
    Bu ürün WITSELL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüz teknolojisinin en iyi boya koruma ürünlerinden olan seramik ürünüdür. Eski veya yeni araçların yüzeyindeki boya veyahut verniklerindeki mikro gözenekleri doldurur ve tüm yüzeyde inanılmaz pürüzsüz koruyucu bir katman oluşturur. Duman, çamur, toz, çeşitli ortam etkenlerine karşı aracınızı korur. Çok yüksek su itiş (hidrofobik ) sağlar. Aracın camlarına uygulana bilir ve yağmur kaydırıcı özelliği sağlar. Ayrıca jantlar, farlar ve plastiklere dahi uygulanır.Uygulanışı Aracınızı yıkayın ve kuru olduğundan emin olun. Ürünü çalkalayın, uygulama yaptığınız yüzeyin tamamına ürünü püskürtün ve diğer yüzeye geçin. (Örn
  • kapuata uygulama yapıp, kapıya geçin. Silmeden önce en az 15dk. beklenmelidir ) Böylece ürünün yüzeyde en az 15 dk. beklemesini sağlayın. Yüzeyde kalan ürün damlacıklar halini aldığında, temiz ve yumuşak Mikrofiber bez yardımı ile yüzeyi silerek parlatın. Bu uygulamayı aracın tamamına uygulayın. Gerek görürseniz işlemi tekrarlayabilir siniz. Güneş altında ve sıcak yüzeye uygulama yapmayınız. Uygulama sonrası, daha uzun süreli koruma için fırçalı yıkama yapmayınız, cilalı ş Amp.uan kullanarak parlaklığın korunması ve koruma süresinin artmasını önemli ölçüde arttırabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver