Argox Os-214 Plus Uyumlu Termal Barkod Yazıcı

Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.324 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.352,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.489,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.544,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Argox Os-214 Plus Uyumlu Termal Barkod Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yekdane Grup Bilişim Satıcı Ünvanı: YEKDANE GRUP BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947048014300022 Vergi Kimlik Numarası: 9470480143
    Bu ürün Yekdane Grup Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARGOX BARKOD YAZICI OS-214 PLUS USB-SERİ-PARALEL

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Argox Os-214 Plus Barkod, Etiket Yazıcı

Argox, barkod baskısı yapmak için kullanılan teknolojik bir cihazdır. Bu cihazlar direkt termal baskı yöntemi ile çalışabildiği gibi termal transfer baskı yöntemi ile de çalışır. Barkod yazıcılarla basılan medyalar kaliteli, dayanıklı ve bu sayede oldukça uzun ömürlüdür. Argox barkod yazıcı ile siz de kaliteden ödün vermeyerek hızlı bir şekilde barkod basma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Termal transfer yönteminde şerit ve mürekkep vardır. Bu yöntemde ribon adı verilen saf bir malzeme ile baskı yapılır. Argox Os- 214 Plus aynı zamanda oldukça dayanıklıdır. Herhangi bir yıkama veya kolonya gibi temizlik maddesi ile karşı karşıya kaldığında silinmez. Bu sayede etiket yazıcı ile baskı ilk günkü gibi kalmaya devam eder. Siz de cihaza sahip olarak kaliteli baskılar yapabilir.

  • Termal transfer özelliği
  • Yüksek kalite
  • Kullanım kolaylığı

Argox Os- 214 Plus Etiket Yazıcı Özellikleri

Argox Os- 214 Plus Etiket Yazıcı Özellikleri

Bir etiket yazma cihazından bahsediliyorsa, baskı sonrası kalitesi oldukça önemlidir. Argox Os-214 Plus barkod - etiket yazıcı hem direkt termal hem de termal transfer özelliğine sahip bir barkod yazıcıdır. Bu özelliği ile yüksek kalitede ve uzun ömürlü bir kullanım için barkod etiketlerinin oluşturulmasını sağlar. Termal baskı için cihazın içerisinde ısıtılmış bir baskı kafası bulunur. Argox Os-214 Plus barkod yazıcı cihazında direkt termal yönteminde medya termal bir baskı kafasından geçerken kararır ve ısıya duyarlıdır. Bu sayede yazdırma işlemi gerçekleşir. Direkt termal yazıcılarda medyaya ihtiyaç duyulduğu gibi kullanım için şerite ihtiyaç yoktur. Bu yüzden az masraf oluşmasını sağlar ve sürekli bakım gerektirmez. Bu da işin pratikliği açısından oldukça önemli bir özelliktir. Aynı zamanda Windows ve Linux Driver desteği de mevcuttur.

Argox Os- 214 Plus Etiket Yazıcı Sunduğu Avantajlar

Argox Os- 214 Plus Etiket Yazıcı Sunduğu Avantajlar

Argox Os-214 Plus kullanım kolaylığı ile öne çıkar. Şerit değişimi gerekli olmadığı için zamandan tasarruf ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şerit bittiğinde kullanıma devam etmek için medyayı değiştirmeniz yeterlidir. Aynı zamanda etiket çıktısı alırken fazla müdahaleye gerek duymadan kolayca yazdırabilirsiniz. Ayrıca Argox Os-214 Plus barkod / etiket yazıcı sahip olduğu USB port desteği ile birlikte bilgisayardaki dosyalara rahatlıkla ulaşabilir ve baskı işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz. Argox marka yazıcı küçük boyutu ile birlikte etiketleme ihtiyacınızın kaliteli bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. 4 MB flash bellek hafızası mevcuttur. 203 DPI baskı çözünürlüğüne sahiptir. Ürünü önceki kullananların deneyimleri karar aşamasında oldukça etkilidir. Siz de Argox Os-214 Plus barkod - etiket yazıcı kullananlar sayesinde Argox Plus yazıcının vadettiği kriterleri ve ne ölçüde karşıladığını kolaylıkla görebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerin memnuniyet düzeyini de okuyabilirsiniz.

Argox os- 214 Plus Etiket Yazıcı Fiyatı ve Yorumları

Argox os- 214 Plus Etiket Yazıcı Fiyatı ve Yorumları

Ürünle alakalı yorumları okumak gerekli bilgiyi edinmek açısından oldukça büyük önem teşkil eder. Bu sebeple siz de satın alma sürecinde Argox Os- 214 Plus barkod - etiket yazıcı yorumları inceleyebilir, bu sayede rahatlıkla detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Siz de dilerseniz satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra rahatlıkla kullanım sağlamaya başlayabilirsiniz. Argox Os- 214 Plus fiyat ürünün müşteriye vadettiği özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Argox markalı Os 214 yazıcı için belirlenen fiyat ile sunduğu kalite ilişkisine bakıldığında sağlamış olduğu avantajlar oldukça dikkat çeker. Siz de kaliteli bir kullanım imkanı sunan bu yazıcıya, online alışverişte öncü olan Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleri sayesinde keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra kaliteli baskılar yaparak ürününüzü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.