artline Erg-245 5.0 Caligrafi Kalemi Siyah

46,08 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

artline Erg-245 5.0 Caligrafi Kalemi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARTLİNE 5.0 KALİGRAFİ KALEMİ SİYAH ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Artline LA-A-EPF-245 Black KBRAF-2680.46125 Supreme Calligraphy 5.0 Siyah Kalemi

Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, güzel yazı yazmak isteyen hemen herkesin tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Kaligrafi, estetik harflerden oluşan yazı anlamına gelir. Bu tip yazılarda kişinin kendi tekniğini de içeren dönüşler, kıvrımlar ve harfler arası bağlantılar bulunur. Yazıyı daha da sanatsal bir hâle getirmek için ise özel kalemler kullanılır. Kaligrafi kalemleri, bu iş için özel olarak tasarlanır. Bir kaligrafi kaleminde bu sanatı icra eden kişilerin muhakkak aradığı bazı spesifik özelliklerin bulunması büyük önem taşır. Artline kaligrafi kalemi çeşitlerinde yazı ve tekniğe göre farklı uçlu kalemler kullanılır. Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılar. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Uç Kalınlığı: 5 mm
  • Boyut: 1 x 1 x 14 cm
  • Ağırlık: 30 g

Artline Supreme Calligraphy Kalemi 5.0 Siyah Özellikleri Nedir?

Artline Supreme Calligraphy Kalemi 5.0 Siyah Özellikleri Nedir?

Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, estetik yazılar için tasarlanmış özel bir uca sahiptir. Bu ürün ile çizilen “I" harfinin beden kalınlığı 5 mm'dir. Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, kalın çizgi bırakan ürünlerdendir. Kalem, dekoratif yazılar için üretilmiş bir uç kalınlığına sahiptir. Bu ürünün ucu keçeli bir yapıdadır. Özel olarak tasarlanmış bu uç, kâğıt üzerinde kayar. Bu sayede kolaylıkla düz çizgi çizilebilir. Kalemin plastik dış gövdesi, ergonomik şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca ürünün mürekkebi de son derece hızlı bir şekilde kurumasının yanı sıra hiçbir şekilde kuruma ya da dağılmaya neden olmaz. Tüm bu özelliklerinden dolayı kalem, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Artline Supreme Calligraphy Kalemi 5.0 Siyah Kâğıdı Yıpratır mı?

Kaligrafi kalemleri, birçok çeşide ayrılır. Uzun süredir kaligrafi sanatıyla uğraşan kişilerin yakından tanıdığı metal uçlu kalemler, divit içindeki mürekkebe batırılarak kullanılır. Bu tip kalemlerin kullanımı zordur. Doldurmalı mürekkebe sahip metal uçlu kalemlerde de mürekkebin kuruması ve akması gibi sorunlar görülebilir. Ayrıca metal uçlu ürünlerle çalışmak için bu alanda ustalaşmış olmak önemlidir. Bu tip ürünler ile çalışırken genellikle bası miktarı ayarlanamaz. Dolayısıyla üzerinde çalışılan materyal deforme olabilir. Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalem ucu, özel bir lif kullanılarak üretilmiştir. Ürün, yazılan yüzeyi yıpratan herhangi bir materyal içermez. Yağlı ve transparan yüzeylerde bile dilediğiniz şekilde çalışma yapmanız mümkündür. Artline Supreme calligraphy pen, mürekkebin akarak kâğıdı ıslatması gibi bir duruma da neden olmaz.

Artline Supreme Siyah Calligraphy Kalemi 5.0 Kimler İçindir?

Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, ucunun kalınlığı dolayısıyla özellikle hattatlar ya da benzer sanatlarla uğraşanlar tarafından tercih edilir. Kaligrafi ile hat sanatı birbirine çok benzese de içerik açısından farklı olan iki uğraştır. Yöntem ne olursa olsun her iki sanat dalında da amaç, verilmek istenen mesaja güzel bir yazıyla daha romantik ve estetik bir hava katmaktır. Bu noktada Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi, kullanıcılarına yüksek bir performans sunar. Kaligrafi kalemleri, uçlarının özelliğinden dolayı çoğunlukla spesifik bir alanda kullanılsa da tonu, renginin yoğunluğu ve bıraktığı izlenim açısından birçok kişi tarafından tercih edilebilir. Dilerseniz Artline Supreme 5.0 siyah calligraphy kalemi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de sanatsal yazı çalışmalarınızda bu kalemi kullanmak için Trendyol üzerinden sipariş verebilir, ürünün kapınıza kadar güvenli bir şekilde gelmesini sağlayabilirsiniz.