Arzuman Kadife Çiçeği Tohumu (50 ADET) Kokulu

34,55 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arzuman Kadife Çiçeği Tohumu (50 ADET) Kokulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patika Botanik Satıcı Ünvanı: GÜÇLÜ TEDARİK ELEKTRONİK HİZMETLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0412089780900001 Vergi Kimlik Numarası: 4120897809
    Bu ürün Patika Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadife Çiçeği Tohumu Latince ismi: Tagetes minuta Kadife tek yıllık bir bitki olup çiçek rengi turuncu ve sarının tonlarında, yaprakları keskin kokulu olup sebze bahçelerine dikildiği zaman birçok zararlıyı bahçeden uzak tutar. Sıcak iklim bitkisidir. Yetiştirilmesi oldukça kolaydır. Geçirgen ve verimli toprak sever. Fazla su istemez. Kurudukça sulanabilir. Haziran başından ekim sonuna kadar çiçekli kalır. Park ve bahçelerde tek olarak ya da diğer mevsimlik bitkilerle uyum içinde kullanılabilir. Ekim Derinliği 1-2 cm Yükseklik 25-50 cm Renk Sarı, turuncu Ekim zamanı İlkbahar, yaz Tipi Tek yıllık Tahmini Çimlenme Günü 15-20 gün

Ürün Özellikleri

  • Tip Çiçek Tohumu
Geri Bildirim Ver

Arzuman Kadife Çiçeği Tohumu (50 Adet)

Dünyada bitkiler dünyasına ait farklı türde birçok çiçek tohumları bulunur. Çeşit çeşit renkte veya değişik özelliklerdeki çiçek tohumları canlı çeşitliliğinin artmasına yardımcı olur. Kadife çiçeği ise birçok alanda park ve bahçelere ekilen rengarenk çeşitleri olan çiçeklerden biridir. Yaz aylarında açmaya başlayan çiçekleri sonbahar ayının sonlarına kadar devam eder. Sıcağı ve güneşi oldukça seven bitki, özellikle Akdeniz ve Ege’de sıklıkla yetiştirilir. Her toprağa uyum sağlayabilen yapısıyla tohumu her yerde yetişebilir. Arzuman Kadife çiçeği tohumu (50 adet) turuncu ve sarı tonlarındaki çiçekleriyle kokusu oldukça dikkat çekici bir yapıdadır. Tagetes minuta türüne ait olan bitki, papatyagiller ailesine aittir. Dikkat çeken yaprakları keskin kokulu tek yıllık bir bitkidir. Siz de ürün ile ortamlarınıza renk katabilirsiniz.

  • Cazibeli kokusu
  • Kolay bakım
  • Sarı turuncu dikkat çeken çiçekler

Dikkatleri Üzerine Çeken Kadife Çiçeği Tohumu Ekimi

Dikkatleri Üzerine Çeken Kadife Çiçeği Tohumu Ekimi

Kadife çiçeğinin ekim zamanı sıcak aylar olan ilkbahar yaz aylarıdır. Çimlenme süresi kısa olan bitkiyi ilkbahardan itibaren istediğiniz zamanda ekebilirsiniz. 15 ila 20 gün çimlenme süresi olan tohumları toprağın 1 veya 2 cm altına ekilmesi yeterlidir. Arzuman Kadife çiçeği tohumu sarı turuncu renkteki çiçekleriyle büyüdüğü zaman 25 ila 50 cm aralığında uzayabilirler. Tek yıllık bir bitki olan bu ürün, keskin kokulu yapraklara sahiptir. Sebze bahçelerinde ise zararlı canlıları bahçeden uzak tutmaya yardımcı olur. Adaptif bir şekilde yaşayan kadife çiçeği yanına dikildiği bitkilere zarar vermeyecek niteliktedir. Kadife çiçek tohumu dikildiği andan itibaren bakımı oldukça kolaydır. Kadife çiçeği sıcak iklim bitkisi olmasına rağmen fazla su istemeyen bir bitkidir. Geçirgen ve verimli toprak seven bitkinin toprağını nem seviyesine göre kontrol ederek sulama yapabilirsiniz.

Güzel Kokusu ile Tercih Edilen Kadife Çiçeği Tohumu

Güzel Kokusu ile Tercih Edilen Kadife Çiçeği Tohumu

Çiçek familyası oldukça rağbet gören bitki topluluğudur. Cazibeli görüntüleri hoş kokularıyla birçok sektörde bu bitkiler kullanılır. Bu sektörlerin başında çiçeklerden esans elde ederek koku üreten parfüm sektörü gelir. Bu bitkinin hoş ve keskin kokusu parfümlerde aroma verici olarak kullanılabilir. Sadece parfüm sektöründe değil sabun ve şampuan üretiminde de kullanılır. İlaç sektöründe kullanılan Kadife çiçeğinden elde edilen yağ ise sivilce, egzama ve mantar gibi hastalıkları da önleyici etkiye sahiptir. Arzuman çiçek tohumu kalitesi ile siz de güzelliği ve faydası bitmeyen bu bitkiyi evinizde kolaylıkla yetiştirebilirsiniz. Hem saksıda hem de açık alanda rahatlıkla yetişebilen bitki, evlerinize güzellik katmaya hazırdır. Bakımı kolay olan ürün, sıcak hava bitkisidir her çeşit toprağa uyum sağlayabilme kapasitesine sahiptir. Suyu oldukça seven bitkinin sık sık toprak nemi kontrol edilmelidir.

Kolay Bakımı ile Kadife Çiçeği

Kolay Bakımı ile Kadife Çiçeği

Çiçekler rengarenk renkleri, kokuları ve değişik özellikte yapıları ile ortamda dikkat çeken varlıklara sahiptir. Bulunduğu her ortamı güzelleştiren bitkiler, ortamın atmosferini değiştirecek güce sahiptir. Park ve bahçelerde hızlı çimlenme süresi ve kolay yetişmesi sebebiyle sık tercih edilen bitki türlerinden biridir. Arzuman Kadife çiçeği tohumu (50 adet) yorumlarını okuyarak ürünü tercih eden diğer müşterilerin tohum hakkındaki görüşlerini inceleyebilirsiniz. Dikkat çeken rengi ve hoş kokusu ile salonda veya bahçelerde hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Sıcağı seven yapısı sayesinde bahçede yetiştirmeniz bitkinin hızlı büyümesine yardımcı olur. Salonda yetiştireceğiniz bitkiyi güneş alan bir odada büyüklüğüne uygun saksıda bulundurmanız tavsiye edilir. Siz de bulunduğunuz ortamda farklı bir renk arıyorsanız Arzuman kadife çiçeği tohumu (50 adet) fiyatlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.