2
Lpg Gösterge Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Atiker Lpg Dolum Ağzı / Dolum Noktası

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
134,50 TL129 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,95 TL

Ürün Bilgileri

Atiker Lpg Dolum Ağzı / Dolum Noktası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALO GARAJ Satıcı Ünvanı: MTS OTO GAZ MAKİNA MÜHENDİSLİK OTOMOTİV TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0035011222900016 Vergi Kimlik Numarası: 0350112229
    Bu ürün ALO GARAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lpg'li araçların yakıt dolumu yapılan pompanın bağlantı ucu, dolum ağzı, dolum ucu. Plastik tampon bağlantı kapakları, 2 adet saç vidası 8mm bağlantı rekor, yüksük paket içindedir. Paslanmaz bilyeye sahip. 2 yıl garantili.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Peugeot 206 +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası

Atiker gaz dolum ağzı motorlu taşıtın LPG tankına dolum yapılması için üretilen özel bir sistemin parçasıdır. Çeşitli nedenlerle veya zamanla yıpranmaya bağlı olarak bu parçada problem çıkabilir. Bazen ağız içinde yer alan küçük bilyada dağılma durumu görülebilir. Bu da gaz sızıntısına sebep olacağı için hem büyük risk teşkil eder hem de maddi zarara sebep olur. Değişim gerektiğinde orijinal bir ürün kullanmak güvenlik açısından çok önemlidir. Aracınızda gaz kaçağı tespit ettiyseniz tüm markalar ile uyumlu olan bu modeli satın alabilirsiniz. Tam takım olarak sunulan Atiker LPG dolum ağzı seti ile değişimi güvenli şekilde yapabilirsiniz. Sektörde 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren firmanın ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Her markayla uyumlu
  • Pratik ve kolay uygulama
  • Güvenli sistemle standart tasarım

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Özellikleri

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Özellikleri

Atiker LPG dolum ağzı / dolum noktası tüm araçlar için uygun bir standarda sahiptir. Atiker dışında AKL ya da Aldesa markalı LPG sistemleri için de kullanabilirsiniz. Ürünü satın aldığınız zaman 1 adet Atiker markalı LPG dolum ağzı, kapağı, montaj ayağı, bağlantı yüzüğü somun ve cıvatalar da dahil olacak şekilde toplam 11 parça halinde size ulaşır. Uzun yıllar kalite standartlarına uygun şekilde çalışan firmanın güvencesi ile bu ürünü rahatlıkla seçebilirsiniz. LPG teknolojilerinde meydana gelen gelişmelere paralel olarak güncellenen ürün tasarımları belirli standartlar çerçevesinde şekillenir. Bu ürünlerin doğru bir şekilde montajlanması hayati önem taşır. Bu nedenle aldığınız ürünün profesyonel bir uzman tarafından montajlanmasını sağlamanız gerekir. Yetkili olmayan kişilerin ürünü kendi kendilerine takmaya çalışması güvenlik riski taşıdığı için hiçbir şekilde tavsiye edilmez.

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Yorumları

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Yorumları

Motorlu araçların hem düşük maliyetle hem de çevreye duyarlı bir sistemle çalışması için kullanılan gaz sisteminde yedek parça ihtiyacınız doğabilir. En sık görülen ihtiyaç ise dolum noktasında yaşanan problemlerden kaynaklanır. Gaz sisteminin orijinal teknolojisine uygun bir parça temin ederek arızalı kısmın değişimini sağlayabilirsiniz. Yoğun talep gören seçeneklerden biri olan Atiker LPG dolum ağzı yorumları ürünü satın alan araç sahiplerinin memnuniyet oranlarını ortaya koyar. Ürüne verilen değerlendirme puanları oldukça yüksektir. Tam takım set halinde sunulan paket içeriğini temin ettikten sonra ihtiyacınız olan parçaları güvenle kullanabilirsiniz. Yedek parçanın montajı yapmak için yetkili servis olarak hizmet veren profesyonellerin de tavsiye ettiği bu takımı satın alarak dolum ağzı noktasındaki arızaların giderilmesi konusunda rahat edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce yorumları ve puanları detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Fiyatı

Atiker LPG Dolum Ağzı / Dolum Noktası Fiyatı

Atiker LPG dolum ağzı fiyatı orijinal ürün güvencesi, parça sayısı ve üstün kalitesi gibi faktörlerin göz önüne alınması ile belirlenir. Zamana bağlı olarak yıpranan bu parçaların belirli aralıklarla yenilenmesi güvenliği sağlamak için önemlidir. Yenilenen aksam yüksek bir performansla çalışarak sürüşten alacağınız randımanı da artırır. Uzun seyahat planlarında yola çıkmadan önce araç bakımı yaptırılır. Bu bakım sırasında aniden ortaya çıkabilecek kusurlara karşı yedekte Atiker LPG dolum ağzı bulundurmayı düşünebilirsiniz. Bu sayede hem şehir içinde hem de şehir dışında kötü sürprizlerle karşılaştığınız zaman hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünü Trendyol’da özel kampanyalar dahilinde avantajlı fiyat seçenekleri ile temin etmeniz mümkündür. Siz de Atiker LPG dolum ağzı yorumları ve puanları gibi parametreleri inceleyerek güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.