4
Lpg Enjektörleri kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Atiker Sıralı Sistem Lpg Enjektör Takımı

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
785 TL740 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
769 TL749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Atiker Sıralı Sistem Lpg Enjektör Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LPG-OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: MTS OTO GAZ MAKİNA MÜHENDİSLİK OTOMOTİV TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0035011222900016 Vergi Kimlik Numarası: 0350112229
    Bu ürün LPG-OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ TARİHLİ VE 2 YIL GARANTİLİ ÜRÜNLER
  • Atiker Enjektör, Atiker sıralı sistem ve 4 silindirli araçların tümüne ve diğer marka sıralı sistemlerin valtek tip enjektörlerine uyum sağlamaktadır.
  • Paket İçeriği
  • - Atiker 4'lü enjektör takımı
  • - Yan boru ve Nozul takımı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı

Araç içerisinde yer alan en önemli parçalardan birisi LPG enjektör takımı olarak biliniyor. Araç için öneminin büyük olması nedeniyle araçlar için tercih edilecek LPG enjektör takımının hem kaliteli hem de sağlam olduğundan emin olunması gerekiyor. Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı kullanıcılarından tam not alıyor. Araç içerisinde LPG iletiminin yapılmasını sağlayan kaliteli ürün, araç içerisindeki yakıt iletiminin doğru ve düzgün bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Dayanıklı ve kaliteli ürün tüm beklentileri karşılıyor.

 
  • Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde LPG’li araçlarda iletim işleminin gerçekleştirilmesi görevini üstlenici
  • Ürün, LPG’li araçlarda görülen yüksek yakıt basınçlarında bile en iyi performansta
  • Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı görev olarak aracın hareket edebilmesi için gereken yakıtın ilgili araç içerisinde toplanıp ardından temiz bir şekilde sistem içerisine gönderilmesini sağlayıcı

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Özellikleri

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Özellikleri

Farklı markalara uyumluluğu ile dikkat çeken Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı, 4 silindirli yapısı sayesinde istenilen performansı sağlıyor. Adından da anlaşılacağı üzere LPG enjektör takımının kullanım alanı LPG’li araçlar oluyor. LPG yakıt kullanan araçlar için önemli bir iletim parçası olan Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı kalitesi ile adından söz ettiriyor. Aracın önemli parçalarından birisi olan LPG takımı 3 OHM metal gövdesi ile kullanıcıları dayanıklılık ve kalite ile buluşturuyor. LPG’li araçlara Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı sonradan da eklenebildiği gibi aracın ilk alındığı zaman içerisinde de bulunabiliyor. Görevine bakıldığında ürünün doğru ve düzgün bir şekilde tercih edilmesi halinde araç için gerekli olan bazı hususları gerçekleştirdiği görülüyor. Ürün, LPG’li araçlarda bulunan motorların ihtiyacı olan enerjinin iletilmesini sağlıyor. 68061 kodlu Atiker LPG enjektör tamir takımı tercih edilmesi halinde paket içerisinde enjektör haricinde; ürün faturası, dolum kapağı ve sıralı filtresi ile gönderiliyor.

 

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Temizlenebilir mi?

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Temizlenebilir mi?

LPG’li araçlarda üstlendiği görev itibariyle birçok parçayı etkileyen Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı, kullanıcıların araçlarının çalışmasında da rol oynuyor. Kirlenen araç parçalarından birisi olan LPG enjektör takımı temizlenmesi büyük önem taşıyor. Kullanıcıların araçları için gösterdikleri özeni araç parçaları için de göstermeleri gerekiyor. Çünkü hem kirlenebilir hem de aksaklık görülebilir bir parça olan enjektör takımı araç içerisinde yakıt iletim görevini üstleniyor. Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı yerinden sökülerek kolayca temizlenebiliyor.

 

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Ömrü Ne Kadardır?

Atiker Sıralı Sistem LPG Enjektör Takımı Ömrü Ne Kadardır?

Araç içerisindeki yakıt üzerinde etkin rol oynayan Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı araçlarda uzun süre dayanıklılık gösteriyor. Genel olarak bakıldığında LPG enjektör takımının ömrünün yaklaşık olarak 500.000 km olduğu görülüyor. Araçtaki diğer parçalarda olduğu gibi LPG enjektör takımında da aksaklıklar görülebiliyor. Fakat kaliteli malzeme kullanılarak üretilen Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımında olası aksaklıklar kolayca çözülebiliyor. Atiker Sıralı Sistem LPG enjektör takımı yorum ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Atiker LPG enjektör takımı fiyatı ile ilgili detaylı bilgi alabilir, ürün görsellerini inceleyebilir ve dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.