AXOR Espresso Makinesi Kireç Temizleme Solüsyonu , Kireç Çözücü Tablet Ve Temizlik Tableti 3lü Set

649,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AXOR Espresso Makinesi Kireç Temizleme Solüsyonu , Kireç Çözücü Tablet Ve Temizlik Tableti 3lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHVECİNİZ Satıcı Ünvanı: KAHVECİNİZ GIDA MADDELERİ TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0488107368900001 Vergi Kimlik Numarası: 4881073689
    Bu ürün KAHVECİNİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Axor Espresso Makinesi Kireç Temizleme Solüsyonu , Kireç Çözücü Tablet ve Temizlik Tableti 3'lü Set Axor De- Caf Sıvı Kireç Çözücü 250 Ml DMC25, kireci hızlı ve verimli bir şekilde temizlemek ve profesyonel kahve makinenizin mükemmel çalışmasını sağlamak için tasarlanmış bir sıvı kireç çözücüdür. Kahve makinelerinde kullanılan musluk suyu, daha yüksek sıcaklıklar nedeniyle kaçınılmaz olarak kireç birikintileri oluşturan kalsiyum ve magnezyum tuzları içerir. Zamanla bu, borulardaki su akışını engelleyerek cihazın arızalanmasına ve sonunda tamamen tıkanmasına neden olabilir. DMC25'i düzenli olarak kullanmak, boruların mükemmel şekilde temizlenmesini sağlar, kalıntı veya kötü koku bırakmaz ve kahve makinenizin ömrünü uzatır. Bu sayede kahvenizin tadı her zaman değişmeyecektir. DMC25, doğal kaynaklı laktik asit içerir, insan sağlığı için güvenlidir ve çevreye saygılıdır. D-CAF Powder, kahve makineleri, su ısıtıcıları ve nemlendiricilerdeki kireci doğal ve etkili bir şekilde gideren, önceden ölçülmüş, kullanıma hazır poşetlerde bulunan toz bir kireç çözücüdür. Musluk suyu, yüksek sıcaklık nedeniyle kaçınılmaz kireçtaşı birikintileri oluşturan, kahve makinelerinin borularını tıkayan, ısıtıcıların ve nemlendiricilerin ısıtma elemanlarını ve duvarlarını kaplayan kalsiyum ve magnezyum tuzları içerir. Kahve makinesi temizleme tabletleri nasıl çalışır? Kahve makinesi temizleme tabletleri, makinenizde biriken inatçı kalıntıları parçalayan ve çözen aktif bileşenlerin bir kombinasyonunu kullanarak çalışır. Temizleme işlemi tipik olarak aşağıdaki adımları içerir: Kahve makinesi temizleme tabletleri, mineral birikintilerini ve kahve kalıntılarını çözmek için çalışan sitrik asit ve sülfamik asit gibi asitler içerir. Bazı temizleme tabletleri, makinenin içinde oluşmuş olabilecek bakteri ve küfleri ortadan kaldırmak için dezenfektan maddeler de içerir. Temizleme döngüsünden sonra, çoğu makine, kalan temizleme solüsyonunu çıkarmak için kapsamlı bir durulama gerektirir. Bu, makinenizde kalan kalıntı olmamasını sağlar. Connect Prof © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver