AYCEDİSPLAY Piano Black Araç Tavan Kaplama Folyosu 1x1,52 m

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AYCEDİSPLAY Piano Black Araç Tavan Kaplama Folyosu 1x1,52 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DCK REKLAM Satıcı Ünvanı: DOĞAN CAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050890886
    Bu ürün DCK REKLAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Panoramik tavan folyo ile aracınıza cam tavan görüntüsü verip aracınızda farklı bir değişiklik yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, otomobillerin kaput, bagaj, yanlarda, iç kısımda ve otomobil dışı elektronik aletler, cep telefonu, evde, ofiste, masa gibi her alanda da kullanılabilir. Folyo kaplamanın aracınıza hiçbir zararı yoktur. Tersine sonradan oluşabilecek çiziklerden, hava şartlarından doğabilecek etkilerden de aracınızı korur ve orijinal rengi ve parlaklığını da muhafaza eder. Folyo kaplama aracınıza hiçbir zarar vermeden ve kalıntı bırakmadan kolayca sökülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk SİYAH
Geri Bildirim Ver

AYCEDİSPLAY Piano Black Araç Tavan Kaplama Folyosu 1x1,52 m

Yüksek meblağlar ödeyerek satın alınan arabalar dış etkenlere bağlı olarak zarar görebilir. Bu zararı asgari düzeye indirmek için çeşitli materyallerden destek alabilirsiniz. Bu doğrultuda size sunulan AYCEDİSPLAY piano black araç tavan kaplama folyosu 1x1,52 m boyutlarında ve kalın materyallerden tasarlanır. Folyodan destek alarak arabanızın üzerine cam tavan görüntüsü oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda dolu, yağmur veya kar gibi doğa olaylarına maruz kalan arabanızın tavanında hasar oluşmasını önleyebilirsiniz. Bu tarz hasarlar aracın fiyatını düşürür ve zarar etmenize neden olabilir. Fakat makul fiyatlardan satın alabileceğiniz araç tavan folyo kaplama ile bu tarz problemlerin önüne geçebilirsiniz. Nitelikli materyallerden üretilen folyo sadece arabanın tavan bölümlerinde kullanılmaz. Bunun yanı sıra arabanızın çizilmesini önlemek istediğiniz yerlerinde de rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

  • Koruyucu etki
  • Dayanıklı materyal
  • Estetik tasarım

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Özellikleri

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Özellikleri

Sıklıkla araç tavanında şık bir cam görünümü oluşturmak için tercih edilen AYCEDİSPLAY araç tavan kaplama folyosu parlak siyah renktedir. Model genel olarak siyah ve koyu renkli araçlarda tercih edilir. Bunun yanı sıra materyali cep telefonunun arkasında, elektronik cihazları koyduğunuz zeminlerde, ofiste veya evde ihtiyaç duyduğunuz birçok alanda değerlendirebilirsiniz. Materyal yapışkanlı olarak size sunulur. Siyah yüzeyin ters kısmında yer alan koruyucu materyali söktükten sonra dilediğiniz zemine yapıştırabilirsiniz. Dış etkenlerden zarar görmeyen materyalin sert yapısı aracınızı koruyabilir. AYCEDİSPLAY piano black araç tavan kaplama folyosu 1x1,52 m kullananlar materyalin pratik bir şekilde takılabilmesi ve çıkartılabilmesinden memnun kalır. Malzemeyi kullanmaktan sıkılabilir, arabanızda bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Böyle bir anda folyoyu birkaç hamle ile zeminden sökebilirsiniz. İşlem sonrasında arabanın tavanında iz kalmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Fiyatı

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Fiyatı

Arabaya, cep telefonuna veya çeşitli elektronik cihazlara şık bir hava katan araç tavan folyosu farklı markaların bünyesinde hazırlanır. Ürünün fiyatları materyal kalitesine, boyutuna veya çeşitli niteliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle alışverişinizi tamamlamadan önce çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan AYCEDİSPLAY piano black araç tavan kaplama folyosu 1x1,52 m fiyatı ise oldukça makul düzeylerde tutulur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz materyal sayesinde arabanızın zarar görmesini önleyebilirsiniz. Uzun dönemler kullanım imkanı bulabileceğiniz materyal sert ve koruyucu bir etkiye sahiptir. Ürünü kullandığınız zemin zarar görmez. Bunun aksine ürünün koruyuculuğu sayesinde çeşitli cihazların kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Materyalin piano siyah rengi koyu zeminlerde şık bir görünüm oluşturabilir. Dilerseniz elektronik cihazların altına folyoyu yapıştırabilir, pratik bir şekilde zeminin çizilmesini önleyebilirsiniz.

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Yorumları

AYCEDİSPLAY Araç İçin Tavan Kaplama Folyosu Yorumları

Arabanızı modifiye etmek istediğinizde çeşitli materyallerden destek alabilirsiniz. Bu materyallerin çeşitlerine ve kalitesine bağlı olarak fiyatları değişiklik gösterebilir. Uygun maliyetli bir ürün almak istediğinizde ise kaliteden ödün vermek istemezsiniz. Bunun için avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz AYCEDİSPLAY piano black araç tavan kaplama folyosu 1x1,52 m yorumları sizinle paylaşılır. Markanın ürünlerini kullanan kişiler olumlu ve olumsuz görüşlerini bu yorumlar vasıtasıyla size aktarır. Böylece hem ürünün niteliklerine hakim olabilir hem de bütçenizi koruma imkanı bulabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan sahip olabileceğiniz materyal birçok amaç için değerlendirmeye uygundur. Zemini korumak, estetik bir görünüm oluşturmak ve tasarımı güçlendirmek için değerlendirebileceğiniz materyal dış etkenlerden zarar görmediği için uzun dönemler kullanılabilir. Kalitesiyle dikkat çeken, müşterilerin beğenisini kazanan markanın tasarımını Trendyol olanaklarından faydalanarak kısa bir süre içerisinde sipariş verebilirsiniz.