Babe Laboratorios Babe Bebek ve Çocuklara Özel Banyo Seti - Oyuncak Hediyeli

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Babe Bebek ve Çocuklara Özel Banyo Seti - Oyuncak Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Babe Bebek ve Çocuk İçin Durulama Gerektirmeyen Temizleme Suyu - Pediatric Dermo-Cleansing Micellar Water 100 ml Ürün Bilgileri Hassas bebek ve çocuk cildini durulama gerektirmeden temizlemeye yardımcı olur. Cildi anında rahatlatmayı ve nemlendirmeyi destekler. Yüz, boyun ve bez bölgesi için kullanımı uygundur. Kullanım Şekli Pamuk veya temiz bir bez yardımı ile cilde uygulayınız. Cilt yeterli şekilde temizlenene kadar uygulamaya devam ediniz ve nazikçe kurulayınız. Günlük kullanıma uygundur. Göz ile temasından kaçınınız. Uyarılar Pediatrik ve Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir. Sabun İçermez. Parfüm İçermez Boyut 100 ml Babe Bebek ve Çocuk İçin Nemlendirici Vücut Losyonu - Pediatric Moisturising Body Milk Seyahat Boy 100 ml Ürün Bilgileri Özel formülü ile hassas bebek ve çocuk cildini nemlendirmeye ve korumaya yardımcı olur. Kullanım Şekli Cilde tamamen emilim sağlanıncaya kadar masaj yaparak uygulayınız. İhtiyaç duydukça tekrarlayınız. Günlük kullanıma uygundur Uyarılar Pediatrik Olarak Test Edilmiştir Boyar Madde İçermez Alkol İçermez Mineral Yağlar İçermez Hipoalerjeniktir Boyut 100 ml Babe Bebek ve Çocuk İçin Duş Jeli - Pediatric Bath Gel 100 ml? Ürün Bilgileri Göz yakmayan formülü ile hassas bebek ve çocuk cildi için idealdir. Kullanım Şekli Yumuşak bir sünger yardımıyla veya elinizle nazik bir şekilde cilde uygulayınız. Bol suyla durulayınız. Uyarılar Pediatrik Olarak Test Edilmiştir Boyar Madde İçermez Alkol İçermez Hipoalerjeniktir Boyut 100 ml Babe Günlük Kullanım İçin Ekstra Hafif Şampuan - Extra Mild Shampoo 250 ml ???Ürün Bilgileri Saç ve saç derisinin günlük temizlik, bakım ve korunması içindir. Saça yumuşaklık, hacim ve parlaklık verirken günlük saç bakımını yapmaya yardımcı olur. Saçı nemlendirmeyi ve saç köklerini korumayı destekler. Diğer bakım şampuanları ile dönüşümlü olarak kullanılabilir. Kullanım Şekli Islak saç ve saç derisine masaj yaparak uygulayınız ve bol suyla durulayınız. Uyarılar Boyar Madde İçermez Hipoalerjeniktir Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir. Etken Maddeler Saç Kremi % 2,7 - Bal Özü %1 - Pantenol %1 - Sodyum Pca %1 pH 5.5 Boyut 250 ml
Geri Bildirim Ver