BABYTON Bio Diş Fırçası Yengeç

119,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYTON Bio Diş Fırçası Yengeç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Bebeğim Satıcı Ünvanı: YÜKSELİŞ TOPLU KONUT GAYRİMENKUL HAZIR GİYİM GIDA MEDİKAL OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995052879500010 Vergi Kimlik Numarası: 9950528795
    Bu ürün Doğal Bebeğim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Bakım, Minik Gülücükler İçin Büyük Fark Yaratır Gövdesi tamamen mısır koçanından titizlikle imal edilmiştir. Bu, doğada tamamen çözünür yapısıyla insana ve çevreye saygılıdır. Yuvarlak formdaki pamuksu yumuşaklığa sahip fırça kılları, narin diş etleri ve kırılgan bebek diş minesine zarar vermeden nazikçe temizlik sağlar. Fırça sapı özel dizaynı çocukların eline tam oturacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır. Böylece bebeğinizin kendi diş fırçalama alışkanlığını geliştirmesine yardımcı olurken, güvenli ve konforlu bir deneyim sunar. Bebeğinizin diş fırçalama deneyimini eğlenceli hale getiren bu özel diş fırçası, yumuşak dokunuşuyla bebeğinizin diş etlerini korurken, eğlenceli tasarımıyla da onun ilgisini çeker ve diş fırçalamayı keyifli bir aktivite haline getirir. Bu şekilde, bebeğiniz hem temiz dişlere sahip olurken hem de diş fırçalamayı sevmeye başlar. Doğal Bakım, Sağlıklı Başlangıçlar Babyton organik diş fırçaları, saf ve doğal dokunuşlarla bebeğinizin ağız hijyenini etkili ve güvenli bir şekilde korurken, sağlıklı ve mutlu gülüşler sunar. Doğal malzemelerden üretilmiş bu fırçalar, bebeğinizin hassas diş etlerine zarar vermeden nazikçe temizler ve sağlıklı bir ağız ortamı oluşturur. Saf dokunuşlarla, bebeğinizin gülümsemesi için doğal bir ışıltı yaratmak için organik diş fırçalarını tercih edin! Kimler İçin Uygundur? Organik bebek diş fırçaları, özellikle bebeklerin diş çıkarma sürecinde ve diş fırçalama alışkanlığını geliştirme aşamasında olan çocuklar için uygundur. Hassas diş etleri ve kırılgan diş mineleri için özel olarak tasarlanmış olan bu fırçalar, bebeklerin ağız hijyenini sağlarken aynı zamanda çevre dostu ve doğal bir seçenek sunarlar. Nasıl Kullanılır? Bebeğinizin diş fırçalama sürecini olabildiğince keyifli hale getirmeye çalışın. Bebeğinizin dişlerini ve diş etlerini nazikçe fırçalarken Babyton doğal diş macunu ile desteklemenizi öneririz. Her gün düzenli olarak sabah ve akşam olmak üzere iki kez dişlerini fırçalayın. Uyarılar: Bebek diş fırçasını sadece diş fırçalama için kullanın. Oyuncak veya dişlik olarak kullanılmamalıdır.
Geri Bildirim Ver