BABYTON Yenidoğan Konak Önleyici Doğal ve Organik Köpük Şampuan 150 ml

199,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYTON Yenidoğan Konak Önleyici Doğal ve Organik Köpük Şampuan 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trukid Türkiye Satıcı Ünvanı: YÜKSELİŞ TOPLU KONUT GAYRİMENKUL HAZIR GİYİM GIDA MEDİKAL OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995052879500010 Vergi Kimlik Numarası: 9950528795
    Bu ürün Trukid Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOĞANIN DOKUNUŞU, BEBEĞİNİZİN SAÇLARINDA Köpük Köpük Huzur, Köpük Köpük Doğallık! Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmış, doğal kaynaklı içeriklerle zenginleştirilmiş köpük şampuanımızla tanışın. Ultra-hassas formülümüz, organik papatya ve calendula çiçeği ekstreleri, aloe vera yaprak suyu, hindistancevizi yağı ve lavanta esansiyel yağı gibi %100 doğal kaynaklı bileşenleri içerir. Hindistancevizi yağı, bebeğinizin saç derisinde tahrişi önlemeye ve cildi beslemeye yardımcı olur. Papatya ve calendula çiçeği ekstreleri ile aloe vera yaprak suyu cildi yatıştırırken, lavanta yağı hoş kokusuyla bebeğinize daha fazla konfor ve huzur sağlar. Gözleri yakmayan formülü ile bebek cildi için idealdir. Köpük dokusu, bebeğinizin saç derisine kolaylıkla uygulanabilir. Bu gözleri yakmayan formül, bebeğinizin cildi için idealdir ve doğal köpük dokusu sayesinde uygulaması son derece kolaydır. Bebeğinizin saç derisine nazikçe uygulayarak, ona doğanın en saf ve güçlü bakımını sunun. Hayatın en hassas anları için en doğal ve sevgi dolu bakımı sunun. Kimler İçin Uygundur? Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmış bu köpük şampuan, geniş bir kullanıcı kitlesi için uygundur. Yenidoğan bebeklerden başlayarak, hassas cilde sahip olan bebekler ve çocuklar için idealdir. Ayrıca, doğal ve organik ürünler arayan ebeveynler için mükemmel bir seçenektir. Parfüm, koruyucu ve renklendirici içermeyen formülü ile alerji riski taşıyan bebekler ve çocuklar için de güvenlidir. Gözleri yakmayan formülü sayesinde bebeklerin ve çocukların gözlerini tahriş etmez ve rahatsız etmez. Bu köpük şampuanı, hassas ciltler için özenle formüle edilmiş doğal içeriklerle bebeğinizin cildini temizlemeye ve beslemeye yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Islak vücut ve saça köpürterek ve masaj yaparak uygulayın. Bol su ile nazikçe durulayın. Günlük kullanıma uygundur. Yenidoğandan itibaren güvenle kullanılabilir. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Ürünü çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın. İçindekiler: Aqua, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Lavandula Angustifolia Oil

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Köpük
  • Cilt Tipi Hassas
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver