Bade Natural Omelia Ultrasonik Aroma Difüzörü

Ürün Bilgileri

Bade Natural Omelia Ultrasonik Aroma Difüzörü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bade Natural Omelia Ultrasonik Aroma Difüzörü Bade Natural Omelia Ultrasonik Difüzör, ışıklandırılabilir cam dokusu ile son derece dekoratif bir görünüm sunuyor. Soğuk ultrasonik buğulanma difüzyon teknolojisi ile çalışan cihaz, 60 m2'ye kadar aromaterapik yağın dağılımını sağlar ve bulunulan ortamı nemlendirir. Cihaz, 30 sn boyunca aralıklarla veya devamlı olarak çalıştırılabilir. Koku yoğunluğunu, eklediğiniz aromaterapi yağının miktarını azaltıp ya da arttırarak ayarlayabilirsiniz. Difüzörün yanında 1 adet Bade Natural Aromaterapi Yağ Karışımımız da hediye olarak gönderilecektir. Difüzör Nasıl Kullanılır? Bade Natural Omelia Ultrasonik Difüzör’ün üst kapağını çıkarın. Ardından su haznesinin üstünde yer alan yuvarlak kapağı da kaldırın. Hazneye 100 ml temiz su ekleyin.Favori Bade Natural Aromaterapi Yağı’nızdan 10 - 15 damla ekleyin. Su haznesinin yuvarlak kapağını kapatıp, sonrasında ise cihazın üst kısmını takın. Cihazın altında yer alan düğmeye basarak cihazı çalıştırabilirsiniz. Difüzör Nasıl Çalışır? Bade Natural Omelia Susuz Çalışan Aroma Difüzörü 2 farklı çalışma fonksiyonuna sahiptir. Birinci basışınızda sürekli, İkinci basışınızda ise 30 sn aralıklarla difüzyon sağlar. Üçüncü basışınızda ise cihazı kapatabilirsiniz. Işıklandırma içinse
  • light tuşuna ilk basışınızda değişebilen ışık akışı, ardışık basışınızda rengin sabitlenmesi, yoğunluğu ve devre dışı işlemleri gerçekleştirilir. Difüzörün Teknik Özellikleri Nelerdir? Ürün yüksekliği: 15,4 cm Ürün genişliği: 9 cm Ürün derinliği: 9 cm Ürün ağırlığı: 435 g Su haznesi: 100 ml Maksimum yayılma alanı: 60 m2 Cihazı şarj etmeniz için AC adaptörü kutu içerisindedir. Uyarılar: Difüzörü 3 yaşın altındaki çocukların veya hamilelerin olduğu ortamda etkinleştirmeyin. Çocuk odasında, içeri girmeden en az 30 dakika önce difüzörü çalıştırınız. Çocuk içerdeyken cihazı aktif kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver