Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık (yerli Bergama) 1 Kg

1.999 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık (yerli Bergama) 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ebitkisel Satıcı Ünvanı: SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590642473
    Bu ürün ebitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çam Fıstığı Botanik Adı Pinus pinea Yetistirildigi Yerler Dünya da Ege, Akdeniz sahilleri, Portekiz, İspanya, İtalya, Girit ve Türkiye’deki yayılış alanları
  • Ege, Akdeniz sahilleri, Marmara Bölgesi, Batı Anadolu, Kozak, Aydın, Muğla. Özellikle Ege bölgesinde Kozak platosunda yetişen ve tüm dünyaya satılan değerli bir üründür. Kullanım Önerileri Pek çok alanda kullanımı vardır. Tohumlarının besin değeri çok yüksektir. Mutfağımızda zeytinyağlı dolmalarda ve un helvasında kullanılmaktadır. Harika tat verir. Portakal, elma, armut gibi meyve veya bir sebze üzerine yenmelidir. Tatlılarda ve dolmalarda çok kullanılır. Bu yüzden dolmalık fıstık olarak da adlandırılır.
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Dolmalık Yerli Bergama Trendyol'da!

Yemek ve tatlılarınıza lezzetli bir dokunuş yapmak için Bağdat Baharat 1 kg dolmalık fıstığı tercih edebilirsiniz. Taze toplanan bu ürün, sofralarınıza lezzetini ve yapısını koruyarak ulaştırılır. Özel işlemlerden geçirilerek paketlenen fıstığı uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Bu lezzetli çam fıstığını birçok tarifte kullanabilirsiniz. Bu ürünü kullanarak et yemeklerinden tatlılara kadar birçok tarife tat katmanız mümkündür. Fıstık, çiğ veya kavrularak tüketime uygun bir yapıdadır. Muhafaza koşullarına dikkat ederek bu ürünü istediğiniz kadar saklayabilirsiniz. Çam fıstığı, doğal formunu koruyarak ambalajlanır. Bu ürün, ilave edildiği her yemeğe özel bir lezzet katar. Mutfağınızda yemeklerinizde kullanabileceğiniz lezzetli bir ürüne yer vermek isterseniz bu çam fıstığını satın alabilirsiniz.

  • Paket Ölçüsü: 1 kg
  • Hava almayan ambalaj
  • Yerli ürün (Bergama'da üretilir)

Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık Lezzetli midir?

Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık Lezzetli midir?

Bağdat Baharat 1 kg dolmalık fıstık lezzetini büyük ölçüde tazeliğine borçludur. Ürün, özel olarak yetiştirilir ve gelişiminin belli bir aşamasında toplanır. Taze olarak hasat edilen fıstık doğal lezzetini muhafaza edecek biçimde işlemden geçirilir. Paketleme süreci fıstığın tadını korumasını sağlar. Bu ürün, özel tesislerde hava almayacak biçimde paketlenir. Fıstık bu sayede ambalajı açılana kadar herhangi bir bozulmaya maruz kalmaz. Bu süreçte kuruma ve nemlenme gibi durumlar görünmez. Bağdat Baharat dolmalık fıstık paketleme prosesinin yanı sıra lezzeti ve kalitesiyle de dikkat çeker. Bu ürün, İzmir'in Bergama bölgesinde üretilir. Özel olarak yetiştirilen fıstık, özenle toplandıktan sonra sofralarınıza sunulur. Tamamen yerli üretim olan fıstıktan dilediğiniz yiyecekte yararlanabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra uzun süre muhafaza edebilir ve sevdiğiniz yemek tariflerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık Hangi Yemeklerde Tercih Edilir?

Bağdat Baharat 1 kg dolmalık fıstık, tatlılarda kullanılabilir. İrmik helvası bu ürünün kullanılabileceği başlıca tatlılar arasındadır. İrmiği fıstıklarla kavurarak lezzetli bir tatlı hazırlayabilirsiniz. Bu ürün revani tariflerinde kullanılmak için de uygundur. Fıstıklar bu tatlıların süslenmesi için tercih edilebilir. Un helvası da dolmalık fıstığın kullanılabileceği lezzetlerden biridir. Ürün, tatlıların yanı sıra dolmalarda da kullanılabilir. Yaprak sarması veya biber dolması için iç pilav hazırlarken çam fıstıklarını ekleyebilirsiniz. Bu ürün, yemeğe farklı ve lezzetli bir tat katar. Bağdat Baharat 1 kg yerli Bergama dolmalık fıstık mezelerde de kullanılabilen bir üründür. Özellikle ezme olarak hazırlanan tariflerde çam fıstığıyla eşsiz bir dokunuş yapmak mümkündür. Mütebbel, babagannuş gibi Arap mutfağına özgü mezelerde çam fıstığı sıklıkla kullanılır. Bu ürünü kullanarak salatalarınıza da lezzetli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Bağdat Baharat Dolmalık Fıstık Nasıl Muhafaza Edilir?

Bağdat Baharat 1 kg dolmalık fıstık ambalajında uzun süre saklanabilir. Ürünü paketinden çıkarmadan son tüketim tarihine kadar muhafaza edebilirsiniz. Bu ürün, kabuklu meyve kategorisinde olduğu için saklarken belli hususlara dikkat etmek gerekir. Yüksek nem oranına sahip ortamlar fıstığın muhafazası için uygun değildir. Ürünü nemden, sıcaktan ve ortam koşullarından korumak için hava geçirmez bir kaba aktarmanız tavsiye edilir. Ağzı tam olarak kapanan bir kavanoz veya plastik kap, fıstığı muhafaza etmek için uygun olacaktır. Ürünü bu şekilde 3-4 ay kadar depolayabilirsiniz. Fıstığı ışık görmeyen yerlerde ve oda sıcaklığında saklamanız tavsiye edilir. Ürün, dondurucuda saklamak için de uygundur. Fıstıkları vakum torbasına veya buzdolabı poşetine ekleyerek derin dondurucuda muhafaza edebilirsiniz. Yemeklerinize lezzet katan bu ürün, Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alınabilir. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek isterseniz Bağdat Baharat 1 kg yerli Bergama dolmalık fıstık yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.