3
Kuru Sebze kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Balbis Dolmalık Patlıcan Kurusu (12) Adet

279,42 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balbis Dolmalık Patlıcan Kurusu (12) Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balbis Baharat Satıcı Ünvanı: BALBİS BAHARAT GIDA TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0135030522700001 Vergi Kimlik Numarası: 1350305227
    Bu ürün Balbis Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mevsiminde üretilmiş tek patlıcandan elde oyularak üretilmiştir tam gün kurusu dolmalık kuru, her bağ içerisinde 12 adet dolmalık bulunur, Antep Usulü Dolmalık Kuru Patlıcan - Doğal ve Lezzetli Ürün Açıklaması: Antep usulü dolmalık kuru patlıcan, doğal ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan eşsiz bir lezzettir. Kahramanmaraş ve Gaziantep’in bereketli topraklarında yetişen taptaze patlıcanlar, yaz güneşinde kurutularak bu enfes ürüne dönüşüyor. Dolmalık kuru patlıcanlarımız, özellikle dolma yapımında kullanılarak sofralarınıza lezzet katmak için ideal bir seçenektir. Neden Antep Usulü Dolmalık Kuru Patlıcan? Sıfır nem: Yaz aylarında Antep yöresinden nem oranı çok düşük olduğu için kurutmalıklar aromasını koruyarak kuru hale gelirler.
  • Doğal ve Katkısız:Hiçbir koruyucu madde içermeyen tamamen doğal ve katkısız kuru patlıcan.
  • El Yapımı:Geleneksel yöntemlerle el emeğiyle hazırlanan, özenle seçilmiş patlıcanlar.
  • Lezzet Garantisi:Antep mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru patlıcan dolması için mükemmel. Zengin lif ve vitamin içeriğiyle beslenmeye katkıda bulunur.
  • Kolay Hazırlanır:Kısa sürede yumuşatılarak kullanıma hazır hale gelir. Kuruduğu zaman küçülen patlıcanlar suda ıslatıldığı zaman normal boyutlarına döner.
  • Kullanım Önerileri: Kuru patlıcanlarımızı dolma yapımında, zeytinyağlı yemeklerde veya çeşitli sebze yemeklerinde kullanabilirsiniz. Önceden sıcak suda bekleterek yumuşatmanız, yemeklerinize eklemeden önce ideal olacaktır. Ürün Detayları: Paket İçeriği:1 paket 12 adet Antep usulü dolmalık kuru patlıcan.
  • Saklama Koşulları:Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
  • Menşei: Kahramanmaraş ve Gaziantep, Türkiye.
  • ?????????? "Gerçekten çok lezzetli ve doğal. Satın Alma ve Teslimat: Hızlı kargo ve güvenli ödeme seçenekleri ile Antep usulü dolmalık kuru patlıcanımızı hemen sipariş verebilirsiniz. Geleneksel Türk mutfağının bu benzersiz lezzetini sofranıza taşımak için şimdi harekete geçin!
Geri Bildirim Ver