Barbie 60. Yıl Kariyer Bebekleri - Haber Muhabiri GFX27-GFX23

749 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.9
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Barbie 60. Yıl Kariyer Bebekleri - Haber Muhabiri GFX27-GFX23

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pıccolo Oyuncak Satıcı Ünvanı: İLTAŞ İŞLETMECİLİK RESTORANT EĞLENCE HİZMETLERİ GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473034240800016 Vergi Kimlik Numarası: 4730342408
    Bu ürün Pıccolo Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie 60. Yıl Kariyer Bebekleri - Haber Muhabiri GFX27-GFX23 Barbie® kariyer bebekleri 60 yıldır çocukların gelecek ile ilgili hayaller kurmasını sağlıyor. 200den fazla kariyere sahip olan bebek serisi, yeni meslekler ile gelişmeye devam ediyor. Bu seri, kariyer bebeğinin geçmişindeki en ikonik kariyerlerinden bazılarını yeniden sunuyor. Kariyer temalı giysisi ve aksesuarlarıyla meslek oyunlarında kullanılabilecek bebeklerin her biri, hedeflere ulaşmaya yardımcı oluyor. Barbie® astronot bebekle yıldızları keşfet ya da pilot bebekle gökyüzünü fethet. Futbolcu bebekle golleri sırala ya da itfaiyeci bebekle başarı merdivenini tırman. Haber sunucusu bebekle haberleri sun ya da politikacı bebekle haberlere konu ol. Bebeklerin her biri, uzay giysisi veya pilot üniforması gibi farklı mesleklerin kıyafetlerini giyer. Haber sunucusu bebeğin mikrofonu ya da futbolcu bebeğin futbol topu gibi aksesuarlar ise hayal gücünü harekete geçirir. Farklı vücut tipleri, ten renkleri, göz renkleri ve saç stilleri koleksiyon için daha çok seçenek sunuyor. Hepsini koleksiyonuna ekleyebilir ve meslekleri keşfedebilirsin çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder! Giysili ve aksesuarlı oyuncak bebek ile kariyer temalı parçalar dahildir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başlarına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. 200den fazla mesleğin yer aldığı 60 yıllık geçmişe sahip Barbie® kariyer bebekleri ile büyük düşler kur! Bu seri, kariyer bebeğinin en ikonik rollerini yeniden sunar
  • astronot, pilot, futbolcu, itfaiyeci, haber sunucusu ve politikacı oyuncak bebekler arasından seçimini yap. Her bir Barbie® kariyer bebeği, kariyer temalı bir giysi giyer ve mesleğiyle ilişkili aksesuara sahiptir. Farklı vücut türleri, cilt tonları, göz renkleri ve saç stillerinin ortaya çıkardığı benzersiz görünümler, hayal gücünü canlandırarak oyun sırasında sayısız olasılığı keşfetme imkanı sunar. Tüm Barbie® kariyer bebeklerini koleksiyonuna ekle ve meslekleri keşfet çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver