Barbie Chelsea Iki Katlı Ev Oyun Seti Dwj50

559 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea Iki Katlı Ev Oyun Seti Dwj50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Riskabel Satıcı Ünvanı: BÜŞRA ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070548141
    Bu ürün Riskabel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chelsea’nin İki Katlı Evi ile sınırsız eğlenceye hazır mısın?
  • Chelsea için asansör, ayısı için ise sepet bulunuyor. Evi dekore edebilmek için iki sandalye, bir masa ve bir yatak olmak üzere mobilyalar bulunur.
  • Oyuna hikayeler katabilmek için 2 tane içecek, 2 tane içerisinde dondurma bulunan kase ve 1 tane tencere bulunur.
  • Kutu İçerisinde iki katlı ev, bir adet Chelsea figürü, ayısı ve aksesuarlar bulunmaktadır.
  • 3 yaş ve üzeri çocukların kullanıma uygundur.
  • Kutu Ölçüsü 34,2 x 26,6 x 6,9 cm.
  • Aradığınız ürünü bulamadıysanız lütfen Satış Temsilcisi ile iletişime geçiniz.
  • Tüm ürünlerimiz uluslararası CE sertifikasına sahiptir.
  • Kaliteli Ürün Anlayışıyla.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi

Barbie Chelsea’nin iki katlı evi çocukların keyifli, eğlenceli ve verimli zaman geçirmesini sağlayan kaliteli bir oyuncaktır. Chelsea bebek çocuklarınız için iyi bir oyun arkadaşıdır. Çocuklarınızın eğlenirken fiziksel ve zihinsel becerilerine katkı sağlayan set oldukça kalitelidir. Uzun süre herhangi bir deforme olmadan kullanılabilir. Barbie Chelsea’nin iki katlı evi:

  • Çok sayıda tematik parçadan oluşur. Farklı oyun kurgularının yaratılmasına olanak sağlar. Bu sayede çocukların oyun saatlerini farklılaştırır ve daha eğlenceli kılar.
  • Renkleri ve teması çocukların dikkatini çeker. Bu sayede ilgilerini kısa sürede kaybetmezler.
  • Boyutları ve ağırlığı hitap ettiği yaş grubuna uygundur. Güvenli bir kullanım sunar. Çocuklar her bir parçayı herhangi bir yardıma ihtiyaç duymadan hareket ettirebilir. Bu sayede eğlenirken aynı zamanda çeşitli beceriler kazanmalarına yardımcı olur.

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi Genel Özellikleri Nelerdir?

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi

Barbie Chelsea’nin iki katlı evi 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Geniş bir oynama alanına sahip Barbie Chelsea evi ile çocuklarınızın hayal güçlerini geliştirmesini destekleyebilirsiniz. 2 katlı ev içinde yer alan asansör hareketlidir. Asansörü hareket ettirmek çocuklarınızın temel motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlar. Sağlığa zararlı madde içermeyen Chelsea’nin iki katlı evi çocuklarınız için güvenli bir oyuncaktır. Barbie Chelsea’nin evi mutfak ve yatak odasından oluşur. Yatak odası evin üst katında yer alır ve bu alana asansör ile çıkılır. Ev içinde çok sayıda mutfak eşyası ve mobilya vardır. Eşyalar ve evin kapısı hareketlidir. Çocuklar eşyaları hareket ettirerek Chelsea bebek ve ayısı için farklı dekorasyonlar ve alanlar oluşturabilir. Görsel açıdan başarılı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede çocukların ilgisini çeker. Uzun süre keyifli bir şekilde zaman geçirmelerine destek olur.

Chelsea'nin Evi Çocukların Keyifle Oynayacağı Bir Ürün mü?

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi

Barbie Chelsea’nin iki katlı evi başarılı tasarımı, hareketli parçaları ve dikkat çekici renkleri ile çocukların ilgisini çekmeyi başaran bir üründür. Set içinde farklı hikayeler oluşturulmasına yardımcı olan çok sayıda eşya bulunur. Tematik eşyaların kullanımı ile farklı hikayelerin oluşturulması çocuklarınızın gelişimini destekler. Hareket edebilen parçaları sayesinde çocuklarınız daha aktif ve özgür hikayeler oluşturabilir. Bu sayede Chelsea’nin iki katlı evi çocuklarınıza farklı bir eğlence sunar. Barbie Chelsea’nin iki katlı evi yorumları içinde ebeveynlerin ürüne dair beğenileri çokça yer alır. Çocukların uzun saatler sıkılmadan Chelsea’nin iki katlı evi ile oynadığından yorumlarda sıkça bahsedilir. Çocukların ilgisini uzun süre üzerinde tutmayı başarması ile Barbie Chelsea’nin iki katlı evi ebeveynlerin de beğenisini kazanan başarılı bir üründür. Çocukların keyifli ve verimli zaman geçirmelerine katkı sağlayan bir oyuncaktır.

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi Uygun Fiyatlı mıdır?

Barbie Chelsea'nin İki Katlı Evi

Barbie Chelsea iki katlı evi set hâlinde satışa sunulan bir oyuncaktır. Set içerisinde şık elbisesi ve ayakkabısıyla Chelsea bebek, oyuncak ayısı, mutfak eşyaları ve çeşitli mobilyalar yer alır. 10’dan fazla parça içeren set uygun fiyatlı bir ürün olarak öne çıkar. Uzun süreli kullanım sunan dayanıklı yapısı da göz önünde bulundurulduğunda fiyat performans bakımından başarılı bir seçimdir. Barbie Chelsea'nin iki katlı evi u264915 ürün kodu ile Trendyol’da satıştadır. Güvenli ve pratik bir online alışveriş deneyimi ile çocuklarınızın hayal gücünün ve motor becerilerinin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Ürüne dair yorumlara ulaşabilir ve bu sayede merak ettiğiniz sorulara gerçek kullanıcı deneyimleri aracılığıyla yanıt bulabilirsiniz. İndirimlerden ve avantajlı fiyatlardan yararlanarak alışverişinizi dilediğiniz an tamamlayabilirsiniz.