Barbie Color Reveal Gökkuşağı Deniz Kızı Hdn68 Lisanslı Ürün

430 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Color Reveal Gökkuşağı Deniz Kızı Hdn68 Lisanslı Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAŞMİR PİU PİU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: PİU PİU OYUNCAK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730075070500001 Vergi Kimlik Numarası: 7300750705
    Bu ürün KAŞMİR PİU PİU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie® Color Reveal™ Seti, heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor. Sette tam yedi sürpriz bulunuyor! Oyun setinde, renkli deniz kızı kuyruğuyla bir bebek bulunur. Bununla birlikte her bebek, rengi ortaya çıkana kadar gizemini korur. Paketi açmak da oyuna başlamak kadar eğlenceli! Şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığınızda tüp şeffaf bir hal alır. Metalik mavi gökkuşağı baskılı kaplamanın ardında gizli olan sürpriz görünümüyle Color Reveal™ Gökkuşağı Deniz Kızı Bebek ve dört sürpriz paketi içerir. Her şeyi çıkarın, ardından tüpü ılık suyla doldurup bebeği içine yerleştirin ve döndürerek sallayın. Suyun rengi ışıltılı deniz mavisine dönüşür ve bebek sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir. Her bebek, uzun saçları ve kuyruk deseniyle gökkuşağının farklı bir rengini sergiler ancak sürprizler bununla sınırlı değil. Paketleri açıp yüzgeç, bileklik, taç ve sünger-tarak aksesuarını keşfedin. Bebeğin kollarında ve üst giysisinde bulunan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca biridir. Her biri farklı temaya sahip Color Reveal™ Bebekler gökkuşağı ve deniz kızını tepeden tırnağa buluşturuyor! Tüm aksesuarları tüpte saklayabilirsiniz. Siz hangi sürpriz bebeği ortaya çıkaracaksınız? Çocuklar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz oyunlar yaratabilir! Bebekler tek başına ayakta duramaz. Tüpü ılık suyla doldurun, ardından bebeği içine yerleştirip döndürün. Su, büyülü bir şekilde ışıltılı deniz mavisi renge dönüşür. Yeni görünümünü keşfetmek için bebeği tüpten çıkarın. Her Deniz Kızı Bebek, uzun saçları ve kuyruk deseniyle gökkuşağının farklı bir rengini yansıtır. Gümüş rengi saçlarıyla büyük ilgi çeken Color Reveal™ Ken™ ile tanışmaya hazır olun. Gizemli dört paketi açarak deniz kızının kuyruğuna takacağınız yumuşacık yüzgeci, bir çift bilekliği, tacı ve deniz kabuğu şeklindeki sünger-tarağı keşfedin. Oynadıktan sonra bu sürpriz parçaları tüpte saklayabilirsiniz. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie TXZCCFACB412206 HDN68 Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Bebekler Gökkuşağı Deniz Kızı Serisi

Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi sürprizlerle dolu bir kutu açma deneyimi sunuyor. Eğlenceli bir oyuncak olma niteliğini taşıyan Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi sürpriz yapma potansiyeli ile eğlenceli vakit geçirtmeyi amaçlamaktadır. Ürün 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. 3 yaş altındaki çocukları oyuncağın üzerindeki küçük parçaları yutabilir. Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisini küçük çocukların erişemeyeceği yerde saklamanız tavsiye edilmektedir.

  • Renk değiştiren bebekler sayesinde eğlenceli bir oyuncaktır
  • İçerdiği aksesuarlar sayesinde çocuklardaki yaratıcılığı geliştirir
  • Barbie lisanslı üründür

Barbie HDN68 Gökkuşağı Deniz Kızı Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie HDN68 Gökkuşağı Deniz Kızı Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi içerisinde renkli denizkızı kuyruğu olan bir bebek içerir fakat her bebeğin görüntüsü ortaya çıkana kadar bir gizem olarak kalır. Şerit çekilerek dış katman çıkarılır ve şeffaf bir tüp ortaya çıkar. Bu şeffaf tüpün içinde tam görünümü metalik mavi gökkuşağı baskılı kaplamanın arkasına gizlenmiş bir Color Reveal deniz kızı bebeği ve sürprizlerle dolu dört çanta yer almaktadır. Tüpü ılık suyla doldurduktan sonra çıkardığınız bebeği suya sokarak renginin değişmesini sağlayabilirsiniz. Her deniz kızı bebeği, uzun saçları ve kuyruğundaki desenle gökkuşağının farklı bir rengini temsil etmektedir. Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi içinde barındırdığı çanta sayesinde yüzgeç, bilek manşetleri, taç ve sünger tarak aksesuarları gibi daha fazla özelleştirme olanağı sunar.

Barbie Color Reveal Sürpriz Deniz Kızı Serisi Kimlere Hitap Eder?

Barbie Color Reveal Sürpriz Deniz Kızı Serisi Kimlere Hitap Eder?

Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi 3 yaşın üstündeki her çocuk için uygun bir oyuncaktır. Kutu içerisindeki küçük parçaların küçük çocuklar tarafından yutulma tehlikesi bulunduğundan ürün 0-3 yaş grubuna hitap etmemektedir. Bu tehlikenin yaşanmaması için ürünü küçük çocukların kolayca erişemeyeceği yerlerde muhafaza etmeniz tavsiye edilmektedir. Barbie HDN68 Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi içerisinde barındırdığı yüzgeç, bilek manşeti, tarak ve taç gibi aksesuarları sayesinde çocukların oyuncaklarını özelleştirilmesini sağladığı gibi yaratıcılığa da katkıda bulunmaktadır. Çocuklarının yaratıcı yönünü geliştirirken zevk almasını ve eğlenceli vakit geçirmesini arzulayan ebeveynler için Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi ideal nitelikte bir üründür.

Barbie HDN68 Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı Serisi Kaliteli midir?

Barbie HDN68 Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı Serisi Kaliteli midir?

Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi orijinal Barbie lisansıyla üretilmiş, kaliteli bir üründür. Barbie, altmış yılı aşkın bir süredir oyuncak bebek pazarının önemli bir parçası olmuştur ve hem ebeveynler hem de çocuklar tarafından dünya çapında oldukça sevilen bir marka haline gelmiştir. Altmış yıldan fazla süredir üretilen Barbie bebekleri kalitesiyle de hem çocukların hem de ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi de diğer Barbie ürünleri ile aynı nitelikleri paylaşmaktadır. Çocukların eğlenirken yaratıcı yönlerini de geliştirmesini sağlayan Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi yorumlarıyla da kalitesini ispatlamıştır. Kullanıcıların gözdesi olan Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisi fiyatı sayesinde de sıkça tercih edilen bir ürün olma niteliği taşımaktadır. Siz de kaliteli, eğlenceli ve sıra dışı bir oyuncak satın almak istiyorsanız Barbie HDN68 Color Reveal Sürpriz Gökkuşağı Deniz Kızı serisini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.