Barbie Cutie Reveal Bebekler Tropikal Orman Serisi - Kaplan Hkp97-hkp99

1.950,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Cutie Reveal Bebekler Tropikal Orman Serisi - Kaplan Hkp97-hkp99

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NİLSU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Satıcı Ünvanı: NİLSU OYUNCAK HEDİYELİK EŞYA VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631139062400001 Vergi Kimlik Numarası: 6311390624
    Bu ürün NİLSU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Cutie Reveal Bebekler Barbie Tropikal Orman Serisi Kaplan HKP99 Barbie® Cutie Reveal™ Orman Serisi Chelsea™ bebekler, yedi sürprizle en şirin kutu açma deneyimini sunuyor! Büyüleyici bir bebek Fili, sevimli Kaplan yavrusunu, zeki bebek Toucan'ı veya arsız bebek Maymun'u keşfedin, ardından pelüş kostümü çıkararak hareketli bir Chelsea™ bebeği ortaya çıkarın. Hangi bebeği ortaya çıkaracaksın? Her küçük bebeğin yüzünde, Tatlı görünümüne katkıda bulunan parıldayan parlak şekiller bulunur. Bebeğin kostümüne uyan bir etek ve mini evcil hayvan gibi daha fazla sürprizle çılgına dönün! Büyük boy bir ceket için pelüş üst kısmı ve evcil hayvan yatağı için kostüm başlığını çevirin. Buz gibi soğuk su, oyuncak bebek ve mini evcil hayvan üzerindeki renk değiştirme dönüşümü ile daha da sevimlilik katıyor
  • ılık su, tekrar eğlence için onları eski haline getirir! Çocuklar, ormandan ilham alan bu Barbie® Cutie Reveal™ serisindeki tüm sürprizleri keşfetmeye bayılacak. Hayvan kostümlü oyuncak bebek ve yedi sürpriz içerir. Her bebek ayrı satılır, stok durumuna bağlıdır. Bebekler tek başlarına duramazlar. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. 1 pakette 7 sürprizle Barbie® Cutie Reveal™ Chelsea™ bebekler, pelüş Jungle Serisi hayvan arkadaşları, moda ürünleri ve dönüşüm eğlencesiyle en şirin kutu açma deneyimini sunuyor! Çocuklar, sevimli moda baskılı süper yumuşak, büyük beden bir ceket bulmak için kostümün üstünü çevirerek Cutie Chelsea™ bebeği giydirebilir ve ona stil verebilir. Kostüm başlığı yavru hayvan için de bir yatağa dönüşüyor! Yaş Grubu | +3.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 4+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver