Barbie Sarışın Sonsuz Hareket Bebeği

549 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Barbie Sarışın Sonsuz Hareket Bebeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: need-shop Satıcı Ünvanı: ELİF BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480233824
    Bu ürün need-shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Sonsuz Hareket Sarışın Bebeğim ile Barbie’nin eğlenceli dünyasını siz de dahil olun! Barbie ile sonsuz harekete hazır ol! Bu kızlar gerçekten sportif ve çok hareketli. Üstelik Barbie siyah renkli tayt ve upuzun sarı saçları ile çok şık gözüküyor. Bolca esneklik ve inanılmaz hareket özgürlüğü için bebeğin boyun, üst kol, dirsek, el bileği, gövde, kalça, üst bacak, diz ve ayak bileği bölgesinde olmak üzere toplam 22 tane "eklemi" vardır. 22 farklı noktada hareket yeteneğine sahip olan yepyeni “Barbie Sonsuz Hareket” bebekleri ile tüm kızlar spora başlıyor. Son derece esnek Barbie Sonsuz Hareket bebek, kızların hikaye anlatma kabiliyetini artırır ve yaratıcı duruşlar üretmelerini sağlamaktadır. Kutu ölçüsü: 16,5 x 6,5 x 32,7 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie Sarışın Sonsuz Hareket Bebeği

Barbie sonsuz hareket bebeği çocukların hayal dünyasını geliştirmek üzere tasarlanmış yapısı sayesinde her zaman hareket hâlindedir. Bu ürün, Barbie ile daha önce hiç olmadığı kadar özgür şekilde oyun oynamaya olanak verir. Barbie sonsuz hareket sarışın bebekle çocuklar istedikleri her şeyi gerçekleştirebilir. Pek çok hareketi yapabilen Barbie bebek sayesinde, çocukların oyun keyfi katlanarak artar. Yoga pozisyonlarından pedal çevirmeye kadar çeşitli hareketleri ve duruş özelliğiyle sarışın Barbie bebeğin baş rolde olduğu gerçekçi anlar yaratmak çocuk oyuncağıdır. Sonsuz hareket bebeğinin boyun, omuz, dirsek, el bileği, gövde, kalça, üst bacak, diz ve ayak bileği eklemleri bolca esneklik yanında olağanüstü hareket kabiliyeti sağlar.

  • 22 ekleme sahip Barbie bebek
  • 3 - 12 yaş arası kız çocukları için
  • 33 cm x 16.5 cm x 7 cm ölçülerinde

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Sağlam mı?

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Sağlam mı?

Sonsuz hareket bebeğinin sağlamlığı, ilk piyasaya çıktığı 1959 yılından günümüze dünyada milyonlarca çocuğun kalbini kazanan Barbie markasından gelir. Bu sebeple tüm anne babaların 3 yaşından daha büyük çocukları için güvenle alabilecekleri uzun ömürlü bir üründür. Oyuncak üretiminde uzun yılların verdiği tecrübe ve kalite geleneği sayesinde Barbie sonsuz hareket sarışın, yenilikçi bir tarzı temsil eder. Normal Barbie bebekten farklı olarak toplam 22 adet eklemiyle sonsuz hareket kabiliyetine sahip bir üründür. Barbie sonsuz hareket, bu özelliğiyle uzun ömürlü bir kullanım sağlarken çocukların da saatlerce sıkılmadan oynamasına olanak verir. Barbie bebeğin her yöne hareket edebilen vücudu ile esnek ve darbelere daha dayanıklı hâle gelir. Barbie sonsuz hareket bebeği sarışın, evcilik oyunu sürerken aktivitenin yükseldiği anlarda çocukların hayal dünyasına en iyi şekilde uyum sağlar.

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Boyutları Nedir?

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Boyutları Nedir?

Barbie sonsuz hareket bebeği sarışın özenle tasarlanan renkli ve şeffaf kutusunda 33 cm x 16.50 cm x 7 cm boyutlarında sunulur. Özel bir gününde çocuğunuzu çok mutlu edebilecek bu oyuncak, kutusu ile birlikte hediye paketine sarılabilir ve hatta sürprizi bozmamak üzere kolayca saklanabilir. Oyun zamanı geldiğinde ise her şekle ve her kılığa girebilen Barbie sonsuz hareket, küçük yaramazlar için mükemmel bir seçimdir. Diğer standart Barbie bebeklerle aynı boyda olan sonsuz hareket bebeği; oyun evi, at, bisiklet, koltuk ve araba gibi diğer tüm orjinal aksesuarlar ile birlikte de rahatça kullanılabilir. Barbie sonsuz hareket sarışın, arkadaşlar ile birlikte ya da tek başına oyun oynamak için ideal bir seçimdir. Ürün 3 yaş ve üzeri çocukların rahatça tutup oynayabilecekleri boyda ve ağırlıktadır.

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Barbie Kıyafetlerine Uyumlu mu?

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği Barbie Kıyafetlerine Uyumlu mu?

Barbie sarışın sonsuz hareket bebeği siyah tayt ve renkli üstü ile birlikte beğeninize sunulur. Sonsuz hareket sarışın, kendi kıyafetleri yanında standart Barbie bebeklerin giysileri ile de kullanılabilir. Barbie sonsuz hareket sarışının, siyah taytı ve ikili spor tişörtü, dinamik duruşunu vurgularken zarif ve modern bir görünüm sergiler. Bununla beraber Barbie, diğer temalarında da son moda ve şık kıyafetler ile karşımızdadır. Böylece sonsuz hareket sarışın, kıyafetlerini değiştirdiğinizde hareketli vücudu ile ata binmekten, gitar çalmaya, yoga yapmaktan podyumda yürümeye kadar tüm aktivitelere mükemmel uyum sağlar. Barbie bebekler tek başına ayakta duramaz. Oyuncak bebeğin aksesuar renkleri ve süslemeleri çeşitlilik gösterebilir. Barbie sarışın sonsuz hareket bebeği özellikle anneler ve kızlarından çok olumlu geri dönüşler alan bir üründür. Barbie sarışın sonsuz hareket bebeği yorumlarını Trendyol’da ürün değerlendirmeleri başlığı altında okumanız mümkündür. Sonrasında Trendyol’a birkaç kolay adımda üye olarak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.