Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini 250 gr

239 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KYBELEMARKT Satıcı Ünvanı: FERHAT KESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450447682
    Bu ürün KYBELEMARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Makarna
Geri Bildirim Ver

Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini 250 gr

İtalyan mutfağında doğan ve tüm dünyaya yayılarak tüm milletler tarafından sevilen makarna, Türkiye’de de oldukça fazla tüketilen bir besindir. Yemek çeşitlerine takviye olarak yapılabilen ürün, aynı zamanda tek başına da bir yemek olma özelliği gösterir. Barilla makarna üç peynirli tortellini 250 gr içeriğinde bulunan 3 adet lezzetli peynir özelliği ile fark yaratır. Birbirinden lezzetli bu peynirler damak zevkinize uyum sağlar. İncecik hamur özelliğine sahip Barilla makarna üç peynirli tortellini enfes kıvamı ve hafifliği ile harika bir yemek deneyimi sunar. Doğal ürünler kullanılarak hazırlanmış olan ürün, pratik bir şekilde pişme avantajı ile dikkat çeker. 11 dakika gibi kısa bir süre içerisinde pişme avantajı ile vaktinizden tasarruf etmenize fırsat verir.

  • Lezzetli 3 adet peynirli
  • İnce hamur özelliği
  • Kısa sürede pişirme avantajı

Sağlıklı Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini Özellikleri

Sağlıklı Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini Özellikleri

İncecik ve yumurtalı hamuru ile ön plana çıkan ürün, 3 adet peynir içeren zengin içeriği ile harika bir lezzete sahiptir. Swiss Emmenthal, Ricotta ve Grana Padano peynirlerinden oluşan harcı ile eşsiz bir yemek deneyimi sağlar. Pratik ve kısa süre içerisinde pişme özellikleri ile memnuniyetle tercih edilir. Barilla üç peynirli makarnayı serin ve kuru ortamda muhafaza ederek istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Peynir dolgulu şekli ile hem doyurucu hem de besleyici özelliğe sahiptir. Lezzetinin yanı sıra sağlıklı içeriğiyle de herkes tarafından sevilen bu gıdayı siz de tercih edebilirsiniz. 3 peynirli makarna Barilla 250 g net miktar özelliğine sahiptir. Bütçenize uygun fiyatıyla satın alabileceğiniz gibi avantajlı paketiyle tasarruf edebilirsiniz. İster çekirdek aileniz isterseniz de kalabalık misafirleriniz için bu yemeği yapabilir, lezzetinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Lezzetli Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini Avantajları

Lezzetli Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini Avantajları

İşten veya okuldan geldiğinizde evinizde yiyecek bulamadığınız takdirde bu ürünü pratik bir şekilde pişirerek karnınızı doyurabilirsiniz. Müşterilerin her gün birçok kez düşündükleri bugün ne pişirsem sorusuna cevap olarak bu ürünü tercih ederler. İster sade bir şekilde tek çeşit yemek olarak ister hazırladığınız diğer yemeklerin yanına ekleyerek misafirlerinize sunabilirsiniz. Barilla makarna üç peynirli tortellini 250 gr kullananlar ürünün lezzetli tadından ve pratik pişirme avantajından memnun kalır. İçeriğinde bulunan 3 adet lezzetli peynir özelliği ile eşsiz bir yemek deneyim avantajı yaratır. Birçok kesim tarafından hem lezzeti hem de pratik yapılma özelliği ile tercih edilen ürün aynı zamanda oldukça besleyici ve uzun süre tok tutan doyuruculuğa sahiptir. Çeşitli soslar eşliğinde keyifli bir şekilde tüketebileceğiniz bu ürün romantik yemek randevularında tercih edilebilir.

Uygun Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini 250 gr Fiyatı

Uygun Barilla Makarna Üç Peynirli Tortellini 250 gr Fiyatı

Lezzeti ve pratikliği ile fark yaratan Barilla makarna üç peynirli tortellini 250 gr fiyatları müşterilerin bütçesini aşmayacak şekilde ve ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Tüm bütçelere uyum sağlayan uygun fiyatı sayesinde her müşteri bu ürünü tercih edebilir. Birçok özellik ve avantajı ile dikkat çeken İtalyan mutfağının izlerini taşıyan Barilla makarna üç peynirli tortellini 250 gr yorumları oldukça olumlu ve önemlidir. Müşteriler tarafından yapılan değerli geri dönüşler diğer müşterilere ürün hakkında bilgi verir ve sağlıklı alışveriş avantajı sağlar. Kısa süre içerisinde pişme avantajı ile zamandan tasarruf etme fırsatı veren bu ürün, sofralarınıza farklı bir renk ve lezzet katar. İncecik yumurtalı hamuru ile dikkat çeken bu modeli hesaplı fiyat avantajı ile tercih edilebilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.