4
Kağıt Mendil kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

BELLEZA Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

248 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BELLEZA Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYS temizlik Satıcı Ünvanı: AYSUN DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610227518
    Bu ürün AYS temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Paket İçeriği Tekli
  • Tip Kutu Mendil
Geri Bildirim Ver

BELLEZA Kağıt Sabun 20'li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

Dışarıda ya da iş yerinde havada olduğu gibi dokunulan yüzeylerde de birçok mikroorganizma bulunur. Dolayısıyla el günlük hayatta en çok kullanılan ve bu bakteriler ile temas eden organdır. Bu sebeple gidilen her yerde bu mikroorganizmaları taşınmaması ve hastalıklardan korunmak adına hijyene dikkat edilmelidir. Buna ek olarak temizliğe önem verilmemesi ciddi hastalıkların da habercisidir. Bu nedenle gittiğiniz her yerde yanınızda bulundurabileceğiniz Belleza kağıt sabun ile elinizi daima temiz tutabilirsiniz. Göz ile görülemeyen mikroplara karşı koruyan bu ürün, piknik alanlarında hayat kurtarıcı görev görür. Bakteri ve virüslerin kolaylıkla geçiş kaynağı olan elinizi temiz tutmanızı sağlayan bir üründür. Çantanızda ya da cebinizde yer kaplamayan yapısı ile bulundurulabilir. Rahat bir şekilde taşınabilen bu kağıt sabunun özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Hijyenik içerik
  • Rahat kullanım
  • Taşınabilir tasarım

Hijyen Sağlayan Belleza Kağıt Sabun

Hijyen Sağlayan Belleza Kağıt Sabun

Günlük hayatta mikrop barındıran yüzeyler ile farkında olmadan pek çok kez temas halinde olunur. Bu sebeple çoğu zaman akla gelmeyen ve düşünmeden sıklıkla kullanılan eşyalarda bile mikroorganizmalar bulunur. Asansör düğmeleri, bilgisayar tuşları ya da ATM gibi birçok alanlar birçok kişi tarafından kullanılan ve hijyenik olmayan yerlerdir. Dolayısıyla Belleza kağıt sabun 20'li 5 paket içerisinde pembe, beyaz ve yeşil gibi renk seçenekleri bulunur. Siz de tercih istediğiniz tonu yanınızda taşıyarak elinizin her an hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz. Sürekli çantanızda taşıyabileceğiniz bu 5’li sabunun bir tanesinin içinde 20 adet bulunur. Bu da uzun vadede kullanım imkanı sunar. Elinizin bakterilerden arındırılmasında yardımcı olur. Pratik kullanılan bu ürünün bir kağıdı su ile temas ettiğine köpürmeye başlar. Elinizi anında hızlı bir şekilde temizleyebilen bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Kolay Kullanılan Belleza Kağıt Sabun Fiyatları

Kolay Kullanılan Belleza Kağıt Sabun Fiyatları

Elektrik düğmeleri, telefon tuşları ve uzakta kumandalar gibi sıklıkla kullanılan eşyalara ve alanlara her gün yüzlerce insan eli değer. Dolayısıyla mikrop yuvası barındıran bu yerlerden kimi zaman kaçınılamaz. Bu sebeple eliniz her an bakteriler ile temas halinde olur. Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak ile bu durumun önüne geçebilir ve hijyen açısından rahat olabilirsiniz. Sağlık için el temizliğine önem veren birçok kişi tarafından sevilerek kullanılan bir üründür. Sunduğu rahatlık göz önünde bulundurularak oluşturulan Belleza kağıt sabun 20'li 5 paket fiyat bilgisi üzerinden inceleme yaparak içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Hayatınıza renk katan ve kullanım kolaylığı sunan bu sabunu dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Ürünün 5’li ve farklı tonlarda olması sayesinde tekrar alma ihtiyacı duymadan diğer kutuya geçebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Belleza Kağıt Sabun 5’li

Müşteri Deneyimi ile Belleza Kağıt Sabun 5’li

Para, cüzdan, musluk apartları ve kapı kolları gibi birçok yer ile sürekli eliniz temas halinde olabilir. Özellikler okul ve iş yeri mikroorganizmaların daha fazla olduğu alanlardır. Bu sebeple yanında her çıkarıp kullanabileceğiniz kağıt sabun bulunması size kolaylık sağlar. Minimal boyutu ile rahat taşınabilen ve ağırlık yapmayan bir üründür. Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak kullananlar düşüncelerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarak dile getirirler. Bu sayede ürünü ile kez alacak olan yada kararsız kalan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Siz de Belleza kağıt sabun 20'li 5 paket yorum bölümünden önceden satın alan ve kullanan müşterilerin yazılarını okuyabilir ve kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hijyeni kolaylaştıran ve pratikleştiren bu ürünü çocuklar da rahatlıkla tercih edebilir. Ayrıca Trendyol üzerinden bu kağıt sabuna kolayca sahip olabilirsiniz.