Berenguer Örme Battaniye ve Gerçekçi Yenidoğan Oyuncak Kız Bebek 38 cm

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Berenguer Örme Battaniye ve Gerçekçi Yenidoğan Oyuncak Kız Bebek 38 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Berenguer Gerçekçi Yenidoğan Oyuncak Kız Bebek 38 cm ve Örme Battaniye Yaş Grubu: 2 Yaş ve üzeri için uygundur Ürün Özellikleri: Tıpkı gerçek bir bebek gibi! Bebek tamamen vinilden üretilmiştir Bu yenidoğanımız şirin örgü kıyafetiyle çok tatlı görünmüyor mu ? Bu harika bebek, kalbinizi eritecek kadar gerçek bir yüz ifadesine ve çarpıcı mavi gözlere sahiptir! Üşüdüğünde onu battaniyesine sarabilirsiniz Kolları, bacakları ve kafası hareket etmektedir Ağlamaz ve altına yapmaz Dayanıklı ve kolay temizlenebilir bir gövdeye sahiptir Vücudu kokusuz ve BPA içermez Bebek boyu 38 cm'dir Paket İçeriği: 1 adet oyuncak yenidoğan bebek 1 adet oyuncak kısa tulum 1 adet oyuncak şapka 1 çift oyuncak patik 1 adet oyuncak biberon 1 adet oyuncak koyu pembe emzik 1 adet oyuncak hastane bilekliği 1 adet oyuncak doğum belgesi 1 adet oyuncak bebek battaniyesi Dünyanın gerçeğine en benzer bebeklerini üreten JC Toys bir İspanya firmasıdır Çeşitli koleksiyon bebekleri ve oyun aksesuarlarının da dünya çapında tasarımcısı ve üreticisidir Her bebek ve bebek aksesuarı, son kullanıcının % 100 mutlu olmasını sağlamak için dikkatle tasarlanmıştır Amaçları, tüm bebekleri sevimli yapmak ve herkesin kalite ve üstün tasarımından memnun olmasını sağlamaktır JC Toys, güzel bebekler üretmenin yanı sıra çevreyi de önemsiyor Şirket olarak ürünlerinde çevrenin korunmasına yardımcı olmayan unsurları azaltmak, ortadan kaldırmak veya kısıtlamak için yöntemler üzerinde çalışıyor ve uyguluyor
Geri Bildirim Ver