Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift

239 TL
Beden: 40-45
40-45
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
356,25 TL349,26 TL

Ürün Bilgileri

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: giyimsepeti Satıcı Ünvanı: METİN KULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5910527837
    Bu ürün giyimsepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pakette 6 çift vardır. % 80 pamuk - % 18 polyamide - % 2 lycra

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Tip Soket çorap
  • Paket İçeriği 6'lı
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Pamuk, 18% Poliamid, 2% Likra
Geri Bildirim Ver

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift

Soğuktan korunmak ve ayak sağlığı için kaliteli malzemeden üretilen ürünlere ihtiyaç duyulur. Bunun yanı sıra ayağa tam oturan ve kayma yapmayan çeşitler dikkat çeker. Berk erkek siyah kışlık kalın havlu çorap 6 çift, beklentilerinizi karşılayacak yapıda bir üründür. Pamuklu kumaşıyla ayağınızı terletmez ve sıcak tutar. Ayağınıza kolay şekilde giyip çıkarabileceğiniz bir üründür. İçerisinde %2 oranında likra bulunduğu için esnek yapıdadır. Kalın havlu çorap, kış aylarında ayağınızı soğuktan korur ve hastalanmanızı önler. Özellikle gece yatarken sıcak tutan Berk kalın çorabı giydiğiniz takdirde üşüme olasılığınız düşer. Çatlayan ya da kuruyan ayaklara sahipseniz çorap giyerek ayağınızın nemli kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede ayağınızdaki mevcut sertleşmenin yumuşadığını gözle görülür şekilde fark edebilirsiniz.

  • 6’lı paket içeriği
  • Pamuklu kumaş
  • Sade ve siyah renk

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Avantajı

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Avantajı

Paket içerisinde 6 çift çorap bulunan ürünün rengi siyahtır. Berk kalın havlu çorap içeriğinde %80 pamuk, %18 polyamide, %2 likra bulundurur. Kalın yapısıyla ayakları sıcak tutan ürün, kış aylarında müşterileri soğuktan korumaya yardımcıdır. Ayaklarınızın iyi bir şekilde ısınmasını sağladığı için kolay hasta olmanızı önler. Siyah rengiyle her kıyafete uyum sağlar ve kadınların da tercih edebileceği bir üründür. 6 çift beraber sunulduğu için uygun fiyata gelir. Berk siyah çorap, kış aylarında vazgeçilmeziniz olabilir. Ürün, yüksek miktarda pamuk içerdiğinden nemin iyi emilmesini sağlar. Kış aylarında büyük yardımcınız olur. Statik elektriklenme oluşturmayan siyah çorap modelini, ayak sağlığınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Siyah kışlık çorap ayağınıza tam olur. Pparmaklarınızın üzerinde toplanma ya da kayma yapmaz. Ayakkabınızı daraltmayan ürün, size konforlu kullanım imkanı verir.

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Yorumları

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Yorumları

Çorap giymenin temel amacı, ayakları sıcak tutmak ve ayakkabı giyildiği zamanlarda ayakların rahat hissedilmesini sağlamaktır. Bu gibi durumlardan dolayı çorabın insan için birçok faydasının olduğunu görebilirsiniz. Özellikle yatarken çorap giymek uykuya hızlı bir şekilde dalmanızı kolaylaştırır. Bu durumun nedeni çorabın ayaklarınızı ısıtmasıdır. Aynı şekilde çorapla uyumak, vücut ısısının düşmesine ve kan dolaşımının düzene girmesine yardım eder. Bu durum sayesinde iyi ve sağlıklı uyku uyuma şansınızı yükseltme imkanı elde edebilirsiniz. Soğuk havalar, vücutta uyuşukluk yaşanmasına ve ani oluşan kramp türü semptomlara neden olur. Bunun sonucunda ise vücut yeterince ısı alamadığından bazı hastalıklar meydana gelir. Oluşabilecek olumsuz durumları önlemek amacıyla ayaklarınızı sıcak tutan kalın çoraplar tercih edebilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgi edinmek için Berk erkek siyah kışlık kalın havlu çorap 6 çift yorumlarına bakabilirsiniz.

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Fiyatı

Berk Erkek Siyah Kışlık Kalın Havlu Çorap 6 Çift Fiyatı

Ürünlerin fiyatının belirlenmesinde etkili olan özellikler arasında kaliteli ve rahat olmaları gelir. Bu durumdan dolayı Berk erkek siyah kışlık kalın havlu çorap 6 çift fiyatı, ürünün sahip olduğu özellikler ile orantılı şekilde belirlenir. Ürünün, ayakları sıcak tutması ve ayağınıza tam oturan ölçüde olması, dikkat edilen detaylar arasındadır. Berk kışlık çorap, uygun fiyatıyla müşterilerin kullanırken memnun kaldığı bir üründür. Bir ürünün ihtiyaçları karşılaması ve beklenen yüksek performansı göstermesi, müşterilerin ürüne yönelmesinde etkilidir. Çorabı, sert geçen kış aylarında ayağınızdan çıkarmak istemeyebilirsiniz. Sıcak tutan Berk çorap, ayaklarınızı soğuktan koruyarak üşümelerine engel olur. Kaliteli kumaşla üretilen bu çorabı kullananlar, üründen memnun olduklarını ve arkadaşlarına tavsiye ettiklerini ifade ederler. Sade görünümüyle herkesin rahatlıkla kullanabildiği bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.