Berke Fidancılık Yediveren Çilek Tohumu 1 Paket (+100 Adet)

84,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Berke Fidancılık Yediveren Çilek Tohumu 1 Paket (+100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berke Fidancılık Satıcı Ünvanı: SANİYE TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1320344095
    Bu ürün Berke Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yediveren Çilek Tohumu 1 Paket (+100 Adet) Çilekler arasında hiçbir çilek tristan çileğin güzelliği ile yarışamaz. Çiçeklendiğinde sanki bir süs bitkisi görüntüsü alan, koyu zümrüt yeşili sağlıklı yapraklarının üzerini parlak, koyu pembe çiçeklerle bezeyen tristan, hemen ardından çileklerini verir. O kadar cömert bir varyetedir ki, siz topladıkça sezon boyu çilek vermeye devam eder. Yaz boyu üstelikte terasınızda ya da bahçenizde bir saksıdan çilek yemek için tristan bakımı kolay, meyvesi bol bir çilek türü. Kol atmadan kökten çoğalan varyete çok yıllık olup, bir kez dikmeniz yeterli. Gözünüzün önünde hormonsuz, ilaçsız bir şekilde çilek yetiştirmek ve tüketmek istiyorsanız zengarden çilek tohumlarını tercih edin. Çilek bahçe meyveleri içinde en kolay yetiştirilen türlerden biridir. Hasat Mart ayından itibaren başlar. Tohum Ekimi Sonbahar ve bahar dönemlerinde ekime uygundur. Ön uygulama istemeden hızla çimlenir. Ort. 10-14 gün. Nasıl Çimlendirilir ? Çabuk çimlenirler. Üretim saksınızı temiz tof doldurup sulayın. Torf yüzeyine ekeceğiniz tohumların üzerini 2-3 mm kalınlığında elenmiş torf ile örtüp, sprey yardımıyla nemlendirin. Çimlenme gerçekleşene dek üretim saksınızın torf yüzeyini nemli tutmaya özen gösterin. Çimlenme 10-14 gün içinde hiçbir ön uygulama gerektirmeden gerçekleşir. İlk gerçek yapraklarını verdiklerinde daha aydınlık bir yere alın ancak öğle güneşini yukarıdan görmeyen bir yer seçin. Gerçek yapraklarla birlikte normalin 2 katı sulandırılmış bir genel kullanım gübresi ile hafta da bir beslemeye başlayın. Ortalama 4 hafta sonra fideleri ayrı ayrı yetişmesini istediğiniz yere aşırtın. Gübrelemeye ve sulamaya devam edin. Bakımı ve Diğer Bilgiler Çilek, kökleri ıslak kalsın sevmez, bu nedenle toprağını geçirgen, organik maddece zengin asidik ister. Gölgede yetişir ancak güneşte coşar. Çok yıllık bir bitkidir. Hastalıktan arî kalması için her üç yılda bir, toprağını komple değiştiriniz. Yetiştirme toprağına bol bol yanmış gübre katıp, iyice karıştırınız. Çilek ektiğinizde kökler gübreye değmemeli, toprağa iyice karışmış olmalıdır. Hasat: Meyveleri topladıktan sonra, istemediğiniz yerlere uzayan kökleri ve eskimiş geçmiş bitkileri sökün. Kökten yukarı 10 cm kalacak şekilde budama yapın. Buradan yeniden sürecektir. Nerede Yetiştirilir ? Saksı, bahçe ve kasa üretimine uygun.
Geri Bildirim Ver