7
ErkekTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Bic Flex 5 Hybrid Erkek Tıraş Bıçağı 1 Sap 2 Başlık (5 BIÇAK)

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,40 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bic Flex 5 Hybrid Erkek Tıraş Bıçağı 1 Sap 2 Başlık (5 BIÇAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdim Dış Tic. ve İnş.San.Ltd.Şti. Satıcı Ünvanı: AKDİM DIŞ TİCARET VE İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0022031860900012 Vergi Kimlik Numarası: 0220318609
    Bu ürün Akdim Dış Tic. ve İnş.San.Ltd.Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra yakın tıraş için birbirinden bağımsız hareket eden 5 nano teknolojik bıçakla BIC Hybrid 5 Flex erkek tıraş bıçağı ve 2 kartuş içerir.
  • Burun ve çene altında, favorilerde ve diğer zor noktalarda doğru tıraş için bu hassas bıçağı kullanın.
  • Islak tıraş sırasında güvenli kontrol için bir dengeleme küresi ile ağırlaştırılmış bir sapa sahiptir.
  • Tek yönlü döner başlıkta nano teknoloji titanyum bıçaklar olup her yüz hattına ve kıvrıma uyum sağlamak için 40°’lik açıyla döner.
  • Aloe Vera ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş pürüzsüz kayganlaştırıcı bant ile ultra kayganlık
  • geri dönüşümlü kutuda gelir.
  • BIC Hybrid 5 Flex erkek tıraş bıçağı seti ile BIC tıraş performansının zirvesi. Ekstra yakınlık için her yüz hattına uyum sağlayabilen 5 hareket edebilir bıçak ile 1 ergonomik tasarımlı sap ve 2 yedek bıçak yer alır. Nano teknoloji titanyum bıçaklara ek olarak, zorlu bölgelere erişmek için bu hassas bıçağı kullanın. Metal dengeleme küresinin ekstra ağırlığı ve 40°’lik döner başlık ile üstün tıraş kontrolü. Kayganlaştırıcı bant ile pürüzsüz kayganlık. Şimdi geri dönüşümlü ambalajında BIC kalitesi ve performansı ile tıraşınızda ustalaşın.
  • Bu BIC Hybrid 5 Flex erkek tıraş bıçağı seti, 1 adet ergonomik tasarımlı sap ve 2 adet tıraş yedek kartuş ile kullanımı kolay, hepsi bir arada tıraş bıçağı içerir. Tek bir tıklama ile taze bıçakları anında değiştirin. Ultra yakın bir tıraş için beş nano teknoloji titanyum hareket edebilir bıçak, her yüz hattına uyum sağlar. Bu ayrıca bıçağın durulanmasını kolaylaştırır. Üstteki hassas bıçak, burun altı gibi hassas bölgeleri temizlemek için de mükemmeldir. Kesme ve şekillendirme için ideal olup favorilere en sevdiğiniz şekli net bir şekil verin. Tıraş başlığı 40°'lik bir açıyla döner, böylece tıraş sırasında hareketinize yanıt verir. Aloe Vera ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş bir kayganlaştırıcı bant ile pürüzsüz kayganlık elde edersiniz. BIC, yüksek kaliteli erkek ve kadın tıraş bıçaklarının eksiksiz bir yelpazesini tasarlama ve üretme konusunda 40 yılı aşkın deneyime sahiptir. Her bıçak, tamamı sıkı kalite kontrolünden geçerek BIC'in kendi tesislerinde üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

BIC Flex 5 Hybrid Erkek Tıraş Bıçağı 1 Sap + 2 Başlık 5 Bıçak

BIC Flex 5 Hybrid erkek tıraş bıçağı 1 sap + 2 başlık 5 bıçak, erkeklerin tıraş olma amacıyla tercih ettiği bir bakım ürünüdür. Yakın tıraş için kullanıma son derece uygun olan bu ürün ile istediğiniz görünüme rahat ve profesyonel bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ultra yakın tıraşa uyumlu olması sayesinde bu ürünü evde sakal tıraşı olurken tercih edebilirsiniz. Birbirine bağımlı olmayan bıçakları sayesinde sakal ve kılları kolay bir şekilde keser, bu sayede tıraş olurken harcadığınız süre azalır. Hem kolaylık hem de zaman tasarrufu sağlayan bu ürün sayesinde evde profesyonel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tıraş bıçağı gövdesi siyah ve turuncu renklere sahiptir ve son derece şık bir duruşu vardır.

  • 5 bıçaklı tıraş ürünü
  • 2 başlıktan oluşan paket
  • Nano teknolojik özelliğe sahip yapı

Dikkat Çeken BIC Flex Erkek Tıraş Bıçağı Özellikleri

Dikkat Çeken BIC Flex Erkek Tıraş Bıçağı Özellikleri

BIC Flex 5 Hybrid ürünü, sahip olduğu 5 bıçak sayesinde güçlü ve dengeli bir şekilde tıraş olmanıza olanak sağlar. Paketin içerisinde; 1 adet tıraş bıçağı gövdesi ve 2 adet başlık bulunur. Yedek başlık sayesinde ürünü her zaman kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünün her iki başlığı da aynıdır ve uzun süreli kullanım sağlar. Yakın kullanım için ideal olan bu ürün sayesinde ulaşılması zor noktaları bile düzgün bir şekilde tıraş edebilirsiniz. Özellikle çene altı, favoriler ve burun gibi ince işçilik isteyen bölgelerde sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Hassas bir yapıya sahip olan ürün, cildinizi tahriş etmez. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan yapısı sayesinde herkes tarafından tercih edilebilir. Dayanıklı bıçakları sayesinde hem ıslak hem de kuru bir şekilde tıraş olabilirsiniz.

Üstün Kalitede BIC Flex Erkek 5’li Tıraş Bıçağı Yorumları

Üstün Kalitede BIC Flex Erkek 5’li Tıraş Bıçağı Yorumları

BIC Flex 5 Hybrid erkek tıraş bıçağı 1 sap + 2 başlık 5 bıçak yorumlarında ürünün rahat ve konforlu bir kullanım sağladığından bahsedilir. 5 adet bıçak özelliği sayesinde kesilmesi zor ve kalın tüylerde bile etkilidir. Denge oranı iyi bir şekilde kurulan bu ürün, konforlu bir tutuş için ağırlaştırılmış gövdeye sahiptir. Bıçakların tek yönlü dönme özelliği sayesinde kesik ve çizik gibi sorunlar yaşamazsınız. İdeal bir tıraş için gerekli donanımlara sahip olan ürün, nano teknolojisinden ilham alınarak tasarlanır. Titanyum malzemeden üretilen bıçaklar, uzun zaman sonra bile keskinliğinden ödün vermez. Tüm yüz hatlarına uyumlu olan BIC Flex 5 Hybrid erkek tıraş bıçağı, minimal kıvrımları dahi hissederek uyumlu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Tıraş bıçağı, 40 derecelik açıyla optimum düzeyde döner.

Bütçe Dostu BIC Flex Erkek 5’li Tıraş Bıçağı Fiyatı

Bütçe Dostu BIC Flex Erkek 5’li Tıraş Bıçağı Fiyatı

BIC Flex 5 Hybrid erkek tıraş bıçağı 1 sap + 2 başlık 5 bıçak fiyatı, ürünün sahip olduğu kalite düzeyi ve parça adedine göre belirlenir. Paket içerisinde bulunan yedek başlık, avantajlı bir kullanım alanı oluşturur. Tıraş esnasında pürüzsüz bir his ve bitiş için bıçağın kalitesi oldukça önemlidir. Bu üründe bulunan jel bant, aloe vera ve E vitamini içeriklerine sahiptir. Bu sayede cildi yormadan ve kurutmadan kullanılabilir. Kayganlaştırıcı özelliğine sahip bant, müşterinin kolay ve acısız bir deneyim yaşamasına olanak sağlar. Geri dönüşümlü ambalaja sahip olan BIC Flex, doğaya karşı hassas bir firmadır. Paslanmaya karşı dayanıklı bıçaklar sayesinde ıslak tıraş olabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini önemseyen BIC Flex tıraş bıçağını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın aldıktan sonra konforlu bir şekilde tıraş olabilirsiniz.