Bigjoy Sports Bigjoy Beta Alanine Powder 300 gr

430 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bigjoy Sports Bigjoy Beta Alanine Powder 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protein34 Sporcu Gıdaları Satıcı Ünvanı: PROTEİN34 SPOR MALZEMELERİ VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733043755000018 Vergi Kimlik Numarası: 7330437550
    Bu ürün Protein34 Sporcu Gıdaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Big Joy Beta Alaine Powder 300 Gr Big Joy Beta Alaine Powder, içeriğinde yüzde 100 beta alanin amino asidi içeren ve performansınızı artırmayı hedefliyorsanız kullanabileceğiniz bir üründür. Preworkout ürünleri içinde yaygın olarak bulunan beta alanin, yapılan araştırmalarda yorulmadan, daha uzun süre antrenman yapabilmeyi sağlayan bir takviyedir. Buna ek olarak beta alanin, kas dayanıklılığını artırma konusunda etkili bir bileşendir. Şeker ve aroma içermeyen Big Joy Beta Alaine Powder, yüzde 100 saf beta alanin içerir. Her porsiyonunda 3.000 mg saf beta alanin yer alır. Yorgunluk seviyesini azaltan ve antrenman verimini artıran beta alanin, aerobik kapasiteyi yükselten bir yapıya sahiptir. Vücut açısından önemli bir bileşen olan beta alanin yalnızca fitness ve vücut geliştirme alanında çalışanlar tarafından değil, bisiklet ve koşu gibi bazı outdoor sporlarla ilgilenenler tarafından da tercih edilir. Big Joy Beta Alaine Powder, bisiklet ve koşu gibi sporlarla ilgilenenlerde daha iyi bir sprint performansı için etkilidir. Big Joy Beta Alaine Powder özellikleri 3 gramlık 100 servisten oluşur.
  • Her servis 3.000 mg beta alanin içerir.
  • Aromasızdır ve diğer takviyelerle birlikte kullanılabilir.
  • Etkisini hissedilir bir şekilde gösterir.
  • Big Joy Beta Alaine Powder kullanımı Big Joy Beta Alaine Powder, orta ve ileri seviyedeki sporcular tarafından, 3 gramlık bir servisi 250 ml su ya da farklı bir içecek ile birlikte, günde iki defa alınabilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver