Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE

Ürün Bilgileri

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Diğer
  • Renk Pembe
  • Kasa Renk Pembe
  • Kordon Renk Pembe
  • Ekran Boyut Aralığı 1" - 1.5"
  • Batarya Kapasitesi Aralığı 300-400 mAh
  • Adımsayar Yok
  • GPS Var
  • Nabız Sensörü Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Yok
  • Sesli Görüşme Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Bilicra Gps Blc101 - Pembe Akıllı Çocuk Saati

Teknoloji ile iç içe yaşanılan günümüz dünyasında dijital sürümleri ile hayatı kolaylaştıran birçok cihazın kullanımı yaygınlaşmıştır. Bu cihazlar arasında yer alan akıllı saatler geliştirilen yeni uygulamalar ile telefonlara, PC ve daha birçok cihaza entegre olabilmektedir. Her şeyi yapabilmeyi sağlayan akıllı bileklik özellikleri ile müşterilere hizmet eden bu cihazlar hayatların vazgeçilmez bir parçasıdır. Küçük tasarım detayları ve hafif dinamiklerle üretilen bu ürünler arasında ebeveynlerin özellikle çocukları için tercih ettikleri Bilicra akıllı saat blc101 her açıdan farklı bileşenlere sahiptir. Çocuklarında teknolojiye dahil olduğu günümüz şartlarında ebeveynlerin işlerini kolaylaştıran bu ürün, akıllı saat teknolojilerinde devrim niteliğine sahiptir. Bluetooth teknolojisini işlemcisinde barından Bilicra akıllı saat, çocuğunuzun Android veya İOS telefonuna kolaylıkla entegre olabilmektedir. Böylece çocuğunuzun giderek büyüyen teknoloji çağında geride kalmasını önlerken aynı zamanda sizler de kullanışlı özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Ergonomik Bileklik Dizaynı
  • Yüksek Çözünürlüklü Dokunmatik Ekran
  • Güvenli Alan Bildirim Sistemi

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Özellikleri

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Özellikleri

Her ebeveynin çocukları için gün içerisinde endişe duyduğu birçok durum yaşanabilmektedir. Özellikle çalışan annelerin ve babaların bazen çocuklarını evde tek bırakmak zorunda olması ve durumlarını sürekli kontrol edememeleri bu olaylar arasında yer almaktadır. Çocuğunuzun tehlikeli bir durumda olup olmadığını veya yardım istediği anlarda size ulaşmasını Bilicra gps blc101 akıllı bileklik ile kolaylaştırabilirsiniz. Dünyanın en küçük GPS takip sistemini içerisinde barındıran bu touch bileklik, çocuğunuzla rahatça iletişim kurmanızı ve konum bilgisini kolayca edinmenizi sağlar. Kendi telefonunuza indirebileceğiniz mobil uygulaması ile çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu anlarda takibini yapabilirsiniz. Acil durumlarda SOS çağrı özelliği ile çocuğunuz size ulaşmak istediğinde hızlı bir şekilde onunla iletişim kurabilirsiniz. Ayak izi takip modunu açarak gerekli veri girişini sağladıktan sonra çocuğunuzun gün içerisinde nerelere gittiğini anında görüntüleyebilirsiniz. Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE özellikleri ile ebeveynler tarafından tercih edilir.

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Tasarımı

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Tasarımı

Akıllı saatler arasında yer alan suya ve toza karşı dayanıklı konumda üretilen bu touch bileklik ile çocuğunuz katıldığı aktiviteleri rahatça gerçekleştirebilir. Kısa sürede eşleştirme yapabilmenizi sağlayan işletim tipi diğer akıllı bileklik donanımına sahip saatlerden ayrılmaktadır. Çocuğunuzun gereksiz detaylarla ilgilenmesini önleyen bu sistemsel özellikler günlük rutinlerini gerçekleştirirken de çocuklara kolaylıklar sunmaktadır. Kaybolduğunda veya nerede olduğunu bilmediğinde sizlere gönderebileceği Acil SOS yardım düğmesi üç saniye basılı tutularak hızlıca konum bilgilerini sizinle paylaşmaktadır. İçerisine sim kartı takabileceğiniz bu ürün, rehberine kaydedebileceğiniz 15 numaraya kadar depolama hacmine sahiptir. Böylece acil durumlarda her bir numarayı iki kere arayarak çocuğunuzun yardım ihtiyacını giderebilmektedir. Sadece teknik donanımlarla değil Bilicra akıllı saat pembe modeli ile de çocuklar tarafından oldukça fazla beğenilmektedir. Bilicra gps blc101 kurulum oldukça kolaydır. Bilicra gps blc101 yorumlar ve görüşlerini okuyarak ürün deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Fiyatı

Bilicra Bılıcra Gps Blc101-pembe- Akıllı Çocuk Saati BİLİCRA PEMBE Fiyatı

Kullanışlı kasa yapısına sahip bu ürün pembe renk detayı ile her çocuğun bileğine takmak isteyebileceği şıklıkta bir akıllı saat olmaktadır. Sesli görüşme yapabilmenize imkân tanıyan gelişmiş işlemcisi her operatör tarafından kolaylıkla desteklenmektedir. Uzun süren etkinliklerde çocuğunuzun durumunu öğrenebilmek ve onunla iletişime geçmenizi kolaylaştıran Bilicra touch gps blc101, 300-400 mAH batarya kapasitesi ile çocuklarınıza kullanım için yeterli süreyi sunmaktadır. Girmiş olduğunuz zaman diliminde çocuğunuzun nerede olduğunu görebileceğiniz bu akıllı saat sayesinde her an takip sisteminin rahatlatıcı özelliklerini deneyimleyebilirsiniz. Çocukların gelişmeye devam eden teknoloji çağına uyum sürecini kolaylaştırmak ve eğlenceli vakit geçirmesini Bilicra akıllı bileklik ile sağlayabilirsiniz. Bilicra gps blc101 özellikleri incelendiğinde, sizlerin oluşturabileceği 5 adet güvenli alan sistemi akıllı bölge kontrolü sağlayarak, çembere girerken veya çıkarken sizleri bilgilendirmektedir. Böylece her an çocuğunuzun yanında olmasanızda her yerden onları kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bilicra blc101 fiyat ve performans olarak kullanıcılar tarafından tercih edilir. Trendyol'da yer alan Bilicra touch blc101 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.