1
Kedi Vitamini kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

BioFeline Kediler Için Plus B Damla 50ml (KEDİLER İÇİN TÜY DÖKÜLMESİ ENGELLEYİCİ BİOTİN TÜY SAĞLIĞI DAMLASI)

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %50 İndirim
Kargo Bedava
249,90 TL
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioFeline Kediler Için Plus B Damla 50ml (KEDİLER İÇİN TÜY DÖKÜLMESİ ENGELLEYİCİ BİOTİN TÜY SAĞLIĞI DAMLASI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petleo Satıcı Ünvanı: YAVUZ SELİM ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2091520160600000 Vergi Kimlik Numarası: 7150790650
    Bu ürün Petleo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plus+b For Cats 50 Ml (Kediler Için Tüy Sağlığı Damlası)

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Damla
  • Kısırlaştırılmış Evet
Geri Bildirim Ver

BioFeline BF-75928 Plus+B for Cats Kediler İçin 50 ml Tüy Sağlığı Damlası

BioFeline Plus+B For Cats 50 ml multivitamin damlası, çeşitli nedenlerle tüylerinde dökülme olan kedilerin eski sağlıklarına kavuşmasını sağlar. Tüy dökülmesi evcil hayvanlarda sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Fakat aşırıya kaçan dökülmeler bir takım eksikliklerin habercisi olabilir. Kedilerde tüy dökümü; kalitesiz mama tüketimi, parazitler, stres, tüy bakımı yapılmaması ve susuzluk gibi nedenlerden kaynaklanabilir. BioFeline Plus+B multivitamin damla, minik dostların ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri takviye ederek deri yapısını güçlendirir. Tüylerin daha sağlıklı ve parlak olmasına katkı sağlar. Öte yandan kedilerin karşılaştığı pek çok deri hastalığının önlenmesine de yardımcı olur.

  • İçerik: Multivitamin takviyesi
  • Uygunluk: 3 aylıktan daha büyük kediler
  • Günlük doz: 20 damla

Biofeline Plus+B For Cats 50 Ml Tüy Sağlığı Damlasının İçeriği

Biofeline Plus+B For Cats 50 Ml Tüy Sağlığı Damlasının İçeriği

BioFeline Plus+B For Cats multivitamin takviyesi oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Ürün formülünde çinko, biotin, E vitamini, omega 3, folik asit, B1, B2 ve B6 vitaminleri, magnezyum ve daha birçok mineral bulunur. Bu besin takviyesi deri sağlığı başta olmak üzere kedilerin genel sağlığına oldukça büyük katkılar sağlar. Bu damla patili dostlarınızın biotin ve çinko ihtiyacını karşılar. Ayrıca kuru ve mat tüylerin parlak ve canlı görünmesini sağlar. Ürünün içeriğindeki E vitamini, deriye zarar verdiği bilinen serbest radikalleri nötralize eder. BioFeline Plus+B For Cats 50 ml multivitamin damlası tüylü dostlarınız için lezzetli bir tada sahiptir. Ürünün düzenli kullanımın ardından kedilerin tüylerin dökülmesinde gözle görülür iyileşmeler meydana gelir.

Biofeline Plus+B For Cats 50 Ml Hangi Kediler İçin Kullanılabilir?

BioFeline Plus+B For Cats 50 ml multivitamin damlası 3 aylıktan büyük kediler için uygundur.

Yoğun tüy döken kedilerde cinsiyet farkı gözetmeksizin tüketilebilir. Ürün günlük kullanıma uygundur. Bu anlamda kedilerin mamalarına damlatılarak veya suyuna ilave edilerek tüketilmesi sağlanmalıdır. BioFeline Plus+B For Cats 50 ml damla kedilerin doğrudan ağızlarına da damlatılabilir. Ürünün günlük kullanım miktarı 20 damladır. Daha çabuk ve etkili sonuçlar alabilmek için düzenli kullanmaya özen gösterilmelidir. Damlanın kullanılmadan önce iyice çalkalanması tavsiye edilir. BioFeline Plus+B For Cats 50 ml yorumları da kullanıcı memnuniyetini yansıtır. Ürünü patili dostları için tercih eden birçok tüketici, damlanın son derece faydalı olduğundan bahsetmiştir. Tüy dökümünde ciddi azalmalar sağlaması ve kedilerin genel sağlığındaki iyileşmeler de ürün yorumlarında dile getirilen diğer önemli detaylardır.

Biofeline Plus+B For Cats 50 Ml Multivitamin Damlası Sağlıklı mıdır?

BioFeline Plus+B For Cats 50 ml multivitamin damlası son derece sağlıklıdır. Özel içeriği kedilerin bağışıklığını güçlendirir. Ürün dermatolojik problemleri gidererek parlak tüyler ve sağlıklı bir deri için sağlar. Damlanın formülünde kedi sağlığına zarar verecek herhangi bir madde bulunmaz. Bu anlamda içiniz rahat bir şekilde kedinizin tüketmesini sağlayabilirsiniz. Damlanın düzenli tüketiminde aşırı tüy dökülmesini durduğu, çıkan tüylerin daha dayanıklı ve parlak olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca BioFeline Plus+B For Cats 50 ml multivitamin damlası, kedinizi akranlarından ya da dış ortamdan kaynaklanan hastalıklardan da korur. Ürünün içeriğindeki B grubu vitaminleri ve biotin sevimli dostunuzun daha güçlü ve enerjik olması için katkı sağlar. Tekdüze beslenmenin yarattığı olumsuzlukları ortadan kaldıran BioFeline damla oldukça geniş vitamin ve mineral içeriğine sahiptir. Siz de tüylü dostunuzun sağlığı için ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.