Bitdefender Total Security 2019/2020 5 Kullanıcı 1 Yıl Türkçe Kutu

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bitdefender Total Security 2019/2020 5 Kullanıcı 1 Yıl Türkçe Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya'nın En İyi Siber Güvenliği Aldatma kontrolü ele almaya çalıştığında, güven panzehirdir. Bu yüzden, fidye yazılımı, phishing, spyware ve tüm çevrimiçi aldatmacalarla savaşmak için gece gündüz çalışıyoruz.Gerçek şu ki - dünyanın en iyi siber güvenlik çözümüne sahibiz. Machine learning'i antivirüs dünyasındaki herkesten daha iyi kullanıyoruz. Ve size ulaşmadan önce saldırıları durduracak teknolojiye sahibiz. Windows, Mac OS,iOS ve Android için tam koruma. Birden fazla cihaz için güvenlik Önemli olan her şeyi korumak için tek hesap Cihazlarınızda Bitdefender korumasını etkinleştirin Tarayıcınızdan ve iOS'tan veya Android telefonunuzdan yönetinYENİ 7/24 güvenlik güncelleştirmelerini edinin Destek ekibimize doğrudan erişin TEK ÜRÜN tüm güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılar Bitdefender Total Security 2019 ile Windows için 4'ü bir arada güvenlik,Mac OS, iOS ve Android, rakipsiz bir ürün fiyatı avantajıyla.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bitdefender Total Security 2019/2020 5 Kullanıcı 1 Yıl Türkçe Kutu

İnternet üzerinden yapılan çalışmalarda ağın denetimi güvenlik açısından büyük önem taşır. Özellikle iş yerlerinde birçok önemli verinin internet üzerinden paylaşımı yapılır. Bu paylaşım esnasında tehdit oluşturan saldırıların önüne geçmek için çeşitli yazılımlara ihtiyaç duyulur. Bitdefender total security 2019/2020 versiyonu Windows işletim sistemine sahip olan elektronik cihazlarda mükemmel bir ağ koruması sağlar. Birçok farklı hizmet sunan bu yazılım ile özellikle iş hayatında yüksek güvenlikli veri aktarımı yapılabilir. Bitdefender total security internetten kaynaklanan tehditlere karşı eşsiz bir savunma sistemi oluşturur. Çok katmanlı fidye yazılımı koruması sağlayan bu paket, fidye yazılımı düzeltmesi işlevini yerine getirir. Windows işletim sistemi ile birlikte diğer büyük sistemlerde de güvenlik sağlayan ürün birçok müşteri tarafından tercih edilir.

  • Çok katmanlı yazılım koruma
  • İşletim sistemi uyumu
  • Yüksek güvenlikli ağ koruma

Bitdefender Total Security 2019/2020 Özellikleri

Bitdefender Total Security 2019/2020 Özellikleri

Ağ üzerinde çalışılan işlerde siber saldırılar büyük bir tehdit olarak karşınıza çıkar. Güvenli veri aktarımı için tercih edilen koruyucu yazılımların işlevleri son derece önemlidir. Bitdefender Total Security 2020 ile üstün bir koruma sistemi kurmak mümkündür. Yeni ebeveyn kontrolü sayesinde ev kullanımlarında da yüksek ağ güvenliği sağlanabilir. Ağdan kaynaklı tehditleri büyük oranda önleyen bu yazılım gerçekleşen saldırıların cihaza ya da ağa ulaşmadan ortadan kaldırılması için özel olarak geliştirilir. Paket içeriğinde yer alan gizlilik araçları sayesinde güvenli kullanım sağlayan ürün, son derece işlevseldir. VPN ve Bitdefender Safepay gibi gizlilik araçları bunlar arasında öne çıkan sistemlerdir. 5 farklı elektronik cihaz tarafından kullanılabilen bu paket 1 yıl boyunca koruma sağlar. Siz de kendiniz ve çalışanlarınızın güvenlikli ağ kullanımı için bu avantajlı paketi satın alabilirsiniz.

Bitdefender Total Security 2019/2020 Kullanımı

Bitdefender Total Security 2019/2020 Kullanımı

Tüm güvenlik ihtiyaçlarını yüksek performanslı karşılayan ürün ile rahat şekilde veri aktarımı yapmak mümkündür. Bitdefender Total Security 2019/2020 5 kullanıcı 1 yıl Türkçe kutu basit bir kuruluma sahiptir. Aynı anda beş farklı müşteri için koruma sağlayan ürün, sağladığı faydalar ile sevilerek tercih edilir. Kapsamlı bir destek programı niteliğinde olan bu yazılım müşteri memnuniyeti için özenle geliştirilir. Siber tehditleri önceden tahmin ederek saldırıyı önleyen yazılım sağlıklı çalışma imkanı sunar. Yenilikçi teknolojiler kullanılarak geliştirilen ürün ağ üzerinden yapılan saldırıların çözülmesini sağlar. Virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı da koruma sağlar. MacOS, iOS, Windows ve Android gibi yazılımları bulunan elektronik cihazlar ile uyumlu bir pakettir. İnternet kaynaklı tehditlerde işletim sistemi güvenliği sağlayan ürün oldukça kullanışlıdır. Siz de bu gelişmiş ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Bitdefender Total Security 2019/2020 Fiyatı ve Yorumları

Bitdefender Total Security 2019/2020 Fiyatı ve Yorumları

Tüm büyük işletim sistemleri ile uyumlu çalışan bu paket, orijinal bir üründür. Ürüne ait olan lisans kodu sisteme kaydettiğiniz elektronik posta adresine gönderilir. Virüslere karşı üstün koruma sağlayan yazılım ile kişisel verilerin aktarımı sırasında güvenlik sağlanır. Bitdefender Total Security 2019/2020 5 kullanıcı 1 yıl Türkçe kutu fiyatları ürünün garanti süresi ve kullanan sayısı doğrultusunda belirlenir. Son derece avantajlı bir program olan bu paket ile siber tehditlerin önüne geçmek mümkündür. Elektronik cihazların sahip olduğu işletim sistemleri için tam bir uyum sağlar. Bitdefender Total Security 2019/2020 5 kullanıcı 1 yıl Türkçe kutu yorumları bu paket hakkında detaylı bilgi edinmek için iyi bir kaynaktır. Siz de yorumlar yardımıyla antivirüs programının avantajlarını keşfedebilirsiniz. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan online alışveriş deneyimi ile satın alabilirsiniz.