BLUPPLE Apple Iphone 12 Pro Max Soft Kamera Lens Koruma Koruyucu Film Ince Nano Cam Tam Koruma

199,99 TL

Ürün Bilgileri

BLUPPLE Apple Iphone 12 Pro Max Soft Kamera Lens Koruma Koruyucu Film Ince Nano Cam Tam Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZHOPPY Satıcı Ünvanı: İLHAN ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780059339
    Bu ürün ZHOPPY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BLUPPLE soft kamera lens koruyucu cam tempered özelliği sayesinde güçlü ve dayanıklı yapı kamera camınızın çizilmesini ve gelebilecek darbelere karşı zarar görmesini engeller kamera çözünürlüğünüzü değiştirmez parmak izi bırakmaz tozdan korur tam kaplama yaparak birebir uyum sağlar

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Blupple Apple Iphone 12 Pro Max Soft Kamera Lens Koruma Koruyucu Film İnce Nano Cam Tam Koruma

Blupple Apple iPhone 12 Pro Max soft kamera lens koruma ürünü hassas olan telefonun düşme ve kırılmalara karşı dayanıklılığını artırır. Ürün güçlü ve dayanıklı yapıdaki temperli cam özelliği sayesinde kamera lensinin çizilmesini engeller. Darbelerden gelebilecek zarara karşı da çözüm sunan 12 Pro Max lens koruyucu kamera çözünürlüğünü değiştirmez. Dokunma sırasında parmak izi bırakmayan ürün tozdan geçirmeyecek şekilde tam kaplama yaparak birebir uyum sağlar. Nano camlar gerçek kırılmaz materyal oldukları için tam performans gösterebilirler. iPhone 12 Pro Max kamera lens koruyucu mukavemet sağladığı için düşme sırasında esneklik sağlar. Farklı kimyasallarla güçlendirilen nano camlar etkili bir çözümdür. iPhone 12 Pro Max lens korumalı kılıf alarak telefonunuzu darbelere karşı güvence altına alabilirsiniz.

  • 1. sınıf nano cam teknolojisi
  • Kamera çözünürlüğünü değiştirmez
  • Leke tutmaz ve toz geçirmez

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Özellikleri

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Özellikleri

12 Pro Max kamera lens koruyucu müşterilere ince ve çok sağlam bir yapı sağlar. Ürün uygulandığı zaman leke tutmayan yapısı ve toz geçirmeyen özelliği sayesinde fotoğraf ya da video çekimlerinin görüntü kalitesinde düşüş yaşanmaz. Apple 12 Pro Max kamera koruyucu telefonun hassas kamera sistemi için özel olarak tasarlanır. Nano cam teknolojisi sayesinde düşme, darbe veya kırılmaya karşı riski minimize eder. Ürün kameranın ince yapısını bozmaz. Aynı zamanda telefonu ağırlaştırmama özelliği ile müşterilere kayıpsız görüntü kalitesi sunar. Uygulama öncesinde kamera temizlenerek yapıştırıldığında Blupple Apple iPhone 12 Pro Max soft kamera lens koruma koruyucu film ince nano cam tam koruma vadeder. Ürünü telefonu güvenceye almak, düşme ve darbelere karşı güvence için kullanabilirsiniz. İnce nano cam ile neredeyse görünmez bir koruma sağlayabilirsiniz.

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Kullananlar

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Kullananlar

Blupple Apple iPhone 12 Pro Max soft kamera lens koruma koruyucu film ince nano cam tam koruma kullananlar ürünün telefonlarını düşme ve kırılmaya karşı güçlendirdiğini vurgular. Ürünü kullanmaya başlayanlar görüntü kalitesinde hiçbir farklılık olmadığı için memnundur. Özel olarak tasarlanan modelin ince nano teknolojisi sayesinde kamera temizliğine de gerek kalmaz. Blupple Apple iPhone 12 Pro Max soft kamera lens koruma koruyucu film ince nano cam tam koruma yorumları ürünün kırılmaya karşı dirençli özellikte olmasına dikkat çeker. Bunun nedeni nano camın özel kimyasallarla güçlendirilmesi ve elastik yapıya sahip olmasıdır. Ürünü telefona uygulamadan önce kameranın temizlenmesi önemli bir detaydır. Sonrasında ürünü yapıştırıp bastırarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Hem güvenli yapısı hem de görüntü kalitesini etkilemeden fotoğraf ve video çekimi yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Fiyatları

Apple iPhone 12 Pro Max Nano Cam Tam Koruma Fiyatları

Akıllı cep telefonlarının kameraları üzerinden birçok katman bulunur. Bunlardan biri dış kısımda yer alan yansıma önleyici kristal disktir. Dış katmanda yer aldığı için çanta ya da cebinizdeki birçok sert cisimle zarar görme ihtimali yüksektir. Fiziksel bir zarar karşısında cihazın çektiği hiçbir görüntüden sağlıklı sonuç almak mümkün değildir. Cihaz kamerasını uzun süre tam performansla kullanmak için mutlaka yan ürünlerden destek almanız önerilir. Nano ekran filmi özel kimyasallarla güçlendirilerek esnekliği artırılır. Bu sayede çok sert darbelere maruz kalsa bile çatlamaz ve esnekliğini kaybetmez. Gerilime dirençli yapısı ve darbe emici özelliği sayesinde şoku hafifletir. Blupple Apple iPhone 12 Pro Max soft kamera lens koruma koruyucu film ince nano cam tam koruma fiyatları için Trendyol’dan bilgi alabilir, dilerseniz sipariş verebilirsiniz.