Boron Doğal Mineralli Temizlik Ürünü Beyazlar Için 4 Kg

224,49 TL
(8,63 TL / yıkama)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
750 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345,31 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Boron Doğal Mineralli Temizlik Ürünü Beyazlar Için 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boron Doğal Mineralli Temizlik Ürünü Beyazlar İçin 4 Kg Boron çamaşır makinesi deterjanı, doğal bor madeninden üretilir. Boraks, bitkisel sabun, soda aktif oksijen gibi doğal maddelerden üretilen Boron deterjan, fosfat içermez. Önde gelen yerli temizlik ürünü olan deterjan, çamaşırlarda kimyasal kalıntı bırakmaz. Antibakteriyel temizlik sağlar. Beyaz çamaşırlarda güçlü beyazlatıcı etki vadeder. Renkli çamaşırlardaki lekeleri de kolaylıkla söküp atar. Çamaşırlarda kötü koku oluşumunun önüne geçen deterjan, hem endüstriyel hem de evsel temizlikte rahatlıkla kullanılabilir. Çamaşırların yüzeylerini yumuşacık yapan ürün, petro kimya ürünü deterjanlar ile aynı düzeyde temizlik sağlar. Temiz içeriği ile klasik deterjanlardan ayrılır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 3 - 4,5 kg
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Toz
  • Yıkama Sayısı 15 - 30
Geri Bildirim Ver

Boron Toz Deterjan Doğal Temizlik Beyazlar 4 kg

Çamaşır yıkamak, temizlik işleri arasında kendine has malzemeler ve yöntemler içerir. Beyazlar, renkliler, koyu renkliler, perdeler, kot pantolonlar, hassas çamaşırlar ve bebek çamaşırları gibi çeşitli kategorilere sahiptir. Ancak tüm bu kategorilerin tek bir ortak beklentisi, tüm çamaşırların makineden tertemiz çıkmasıdır. Boron toz deterjan doğal temizlik beyazlar 4 kg ile tüm kıyafetleriniz çamaşır makinesinden lekesiz ve kirlerden arınmış şekilde çıkar. İçerisinde petrol türevi malzemeler bulunmayan bu toz deterjan tamamen doğal materyaller kullanılarak üretilir. Bor mineralinin ham maddesini oluşturduğu ürün sağlığınıza ve doğaya zarar vermez. Kıyafetlerin üzerinde bulunan kir, toz ve lekeleri kumaşa işlemeden söker atar. Kimyasal içerik sahip olmadığı için çamaşırlarınızı yıpratmaz. Doğaya ve sağlığa zarar vermeyen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Doğal mineral içerikli
  • Doğaya saygılı
  • Antialerji ve antifungal etkili

Sağlığınızı Düşünen Boron Toz Deterjan Doğal Temizlik 4 kg

Sağlığınızı Düşünen Boron Toz Deterjan Doğal Temizlik 4 kg

Temizlik yaparken birçok farklı kimyasal madde kullanımı söz konusudur. Ev silerken, çamaşır yıkarken kullanılan temizlik malzemeleri sağlığa zararlı kimyasallar içerir. Özellikle çamaşırların yıkanması sırasında kullanılan ürünler ekstra önem arz eder. Direkt ten ile teması nedeniyle kıyafetlerin, ev tekstil ürünlerinin, bebek kıyafetlerinin sağlığa zararlı kimyasal kalıntı içermemesi gerekir. Boron toz deterjan 4 kg ile yıkanan çamaşırların üzerinde sizin ve ailenizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kalıntı kalmaz. Ham maddesi bor minerali olan bu ürünün içerisinde boraks, bitkisel sabun, soda ve oksijen bazlı ağartıcı yer alır. Petrol türevi ve fosfat malzemeleri içinde bulunmadığı için tamamen doğaldır. Parfüm gibi esans ve koku veren maddeler yer almaz. Doğal mineraller kullanarak üretilen ve sağlığınızı tehlikeye atmayan bu toz deterjanı satın alabilirsiniz.

Doğanın Korunmasına Yardımcı Boron Deterjan Beyaz 4 kg

Doğanın Korunmasına Yardımcı Boron Deterjan Beyaz 4 kg

Doğanın ve yaşam alanlarının korunması, büyük önem arz eder. Ormanların, toprağın, su kaynaklarının kimyasal içermemesi ve olduğu gibi yaşam sürelerini devam ettirmeleri gerekir. Ancak birçok yerde, temizlik için kullanılan malzemeler çevreyi kirletir. Doğa dostu Boron toz deterjan beyaz 4 kg içeriği doğadan gelir. Türkiye’den çıkarılan bor madeni, bu ürünün ana ham maddesini oluşturur. Mineral temelli üretilen Boron 4 kg toz çamaşır deterjanı kullanılırken su kaynakları ve toprak kirletilmez. Antialerjik ve antifungal etki göstermesi sebebiyle alerjik bünyeye sahip yetişkinler ve bebekler için ideal üründür. Çarşaf, havlu, günlük kıyafetler gibi devamlı tene temas eden çamaşırları tüm kirlerden arındırır. Ön yıkama gerektirmeden çamaşırları tertemiz yapan bu ürün ile az su tüketirsiniz. Çevreye zarar vermeden doğadan gelen minerallerle üretilen bu deterjanı tercih edebilirsiniz.

Uygun Toz Deterjan Doğal Temizlik Beyazlar 4 kg Fiyatı

Uygun Toz Deterjan Doğal Temizlik Beyazlar 4 kg Fiyatı

Sıklıkla tüketilen temizlik malzemelerinin avantajlı fiyatlara sahip olması istenir. Sağlığınızı düşünen Boron toz deterjan doğal temizlik beyazlar 4 kg fiyat değerleri cebinizi düşünerek belirlenir. Güçlü içeriği sayesinde hem evsel hem de endüstriyel lekeleri geçirir. Kimyasal madde içermeden üretilmesi sayesinde renkli kıyafetlerinizin, renklerini ilk günkü gibi korunmasına yardımcı olur. Beyazlarınızı sararmadan, renklilerinizi de solmadan uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Çamaşır makinelerine zarar veren şeylerden biri, suyun kireçli olmasıdır. Zamanla kireç makineyi sarar ve bozulmasına sebep olur. Boron toz deterjan kireç çözücü etkisi sayesinde suda bulunan kireci çözer ve makinenizi korur. Çamaşırların da kireçli su ile yıkanmasını engelleyerek yumuşacık yapar. Makineden çıkan çamaşırlar hem temizlenir hem de yumuşak dokularını korumaya devam ederler. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Boron toz deterjan doğal temizlik beyazlar 4 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatları ile cebinizi düşünen bu toz deterjana Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.