4
Ekonomi İş Dünyası kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg - Charles Duhigg

247,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg - Charles Duhigg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alışkanlıkların Gücü’nde New York Times’ın ödüllü iş dünyası muhabiri Charles Duhigg, alışkanlıkların neden var olduğunu ve nasıl değiştirilebileceğini keskin zekası ve muazzam ifade yeteneğiyle keyifli bir şekilde anlatarak, insanoğlunun doğasına yönelik yepyeni bir bakış açısı ortaya koymaktadır. Kitabı okuduğunuzda, bazı insanların ve şirketlerin kendilerini neden bir çırpıda değiştirebildiklerini, bazılarınınsa neden yıllarca uğraştıkları halde değişmeyi başaramadıklarını anlayacaksınız.Özel ve iş hayatımızda alışkanlıklarımızın ardında nelerin yattığını araştıran nörobilimcilerin laboratuvarlarına giderek, Olimpiyat yüzücüsü Michael Phelps’in, Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz’un ve yurttaşlık hakları hareketinin kahramanı Martin Luther King’in başarısında doğru alışkanlıkların ne kadar önemli bir rol oynadığını keşfedeceksiniz.Düzenli olarak spor yapmanın, kilo vermenin, harika çocuklar yetiştirmenin, daha üretken olmanın, yenilikçi şirketler kurmanın ve başarıya ulaşmanın anahtarının, alışkanlıkların nasıl işlediğini anlamaktan geçtiğini göreceksiniz. Alışkanlıkların bir kader olmadığını ve Charles Duhigg’in gösterdiği yöntemden yararlanarak iş ve özel hayatınızı nasıl dönüştürebileceğinizi öğreneceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Charles Duhigg
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg

Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg seçeneği, kişisel gelişim kitaplarına farklı bir bakış açısı getiren önemli yapıtlar arasındadır. Hayatınızı yönlendiren alışkanlıklara farklı bir pencereden bakma olanağı sunar. Etkileyici ve örnekli anlatımı sayesinde ürün, çok sayıda kişinin dikkatini çeker. Değişik bir açıdan olayları yorumlama imkanı tanır. Kişisel gelişim kitabı, kaliteli ve dayanıklı materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Deforme ya da zedelenme gibi çeşitli rahatsız edici durumlar görülmez. Uzun süre müşterilerin rahat bir şekilde ürünü kullanılmalarına yardımcı olur. Türkçe basım diline sahiptir. Bu sayede hayatına farklı bir bakış açısı kazandırmak isteyen değişik özelliğe sahip olan müşterilerin ortak noktada buluşmasına aracılık eder. Siz de kaliteli yapıya sahip olan ve etkileyici anlatımı ile öne çıkan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Dayanıklı yapı
  • Etkileyici kapak tasarımı

Etkileyici Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü

Etkileyici Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü

Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg tarafından kaleme alınan kitap; hayatı değiştiren ve insan kontrolüne imkan sunan bilgilere sahiptir. İnsan davranışlarının altında yatan alışkanlıklara farklı bir pencereden bakma olanağı tanır. Alışkanlıkların temelinde yatan nedenleri açıklar. Aynı zamanda alışkanlıkların nasıl değiştirebileceklerine dair çeşitli ilkeleri de okura sunar. Bu sayede hayatında belirli bir monoton üzerinden devam eden ve risk almaya cesaret edemeyen çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği kitaplar arasında yer alır. İnsanlığın doğasının aydınlatılmasına aracılık ederek, bilinmezlerin cevaplandırılmasını sağlar. Bu özellikleri sonucunda hayatını ellerine almak isteyen ve farklı bir yaşama geçmeyi amaçlayan müşterilerin favorileri arasında bulunur. Hayata dair eşsiz bilgiler taşır. Siz de hayata değişik bir perspektiften bakabilmeye yardımcı olan, alışkanlıklarının nedenini ve nasıl değiştirileceğini etkileyici bir üslupla ele alan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Kaliteli Boyner Yayınları Charles Duhigg Kitabı ve Yorumları

Kaliteli Boyner Yayınları Charles Duhigg Kitabı ve Yorumları

Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklerdedir. Ürün, oldukça kaliteli sayfa yapısına sahiptir. Sayfa kalitesi sonucunda dikkat dağınıklığı gibi çeşitli konsantrasyon bozukluklarının önüne geçer. Aynı zamanda çalışma esnasında yırtılma veya kırışma gibi durumlar görülmez. Yüksek çözünürlüklü baskı kalitesine sahip olup okuyucuyu yormayacak yazı puntosu sayesinde öne çıkar. Yüksek çözünürlüğü, ürünü okurken müşterilere büyük kolaylık sağlar. Çeşitli göz rahatsızlığı bulunan müşterilerin rahat bir şekilde kitabı okumalarına aracılık eder. Sayfalar bir araya getirilirken kullanılan yapışkan, ideal ölçüdedir. Bu sayede dağılma ya da sayfaların birbirine yapışması gibi çeşitli istemeyen durumlar görülmez. Rahat ve konforlu bir şekilde okuma olanağı tanır. Siz de sağlam yapısı sonucunda uzun süre deforme olmadan kullanılıp yüksek çözünürlüklü baskı kalitesine sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Boyner Yayınları Alışkanlığın Gücü

Bütçe Dostu Fiyatlarla Boyner Yayınları Alışkanlığın Gücü

Alışkanlığın gücü adlı kitap, Charles Duhigg adlı yazar tarafından oluşturulur. New York Times'ın ödüllü iş dünyası muhabiri Charles Duhigg, hayata farklı bir pencereden bakma olanağı tanıyan kitabında üslubu ile fark yaratır. Etkileyici ve açıklayıcı bir anlatımın kullanıldığı eser, farklı özelliğe sahip olan pek çok kişi tarafından rahat bir şekilde anlaşılır. İçine çeken sürükleyici anlatımı ürünün çok sayıda kişinin favori kitabı olmasına kaynaklık eder. Her kitaplıkta bulunması gereken önemli kişisel gelişim kitapları arasında yer alır. Boyner Yayınları Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg fiyatı; ürünün tasarımı ve kullanılan üslubu gibi pek çok niteliği kapsamında belirlenir. Siz de New York Times'ın ödüllü iş dünyası muhabiri Charles Duhigg tarafından kaleme alınan, etkileyici üslubu ile okurun dikkatini çeken ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.