BSG Ford Focus C-max Mvp (2004-2008-) Sis Far Kapaği Sol

344,28 TL

Ürün Bilgileri

BSG Ford Focus C-max Mvp (2004-2008-) Sis Far Kapaği Sol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTOLYE.COM Satıcı Ünvanı: NEREX OTOMOTİV ÇÖZÜMLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631148954500001 Vergi Kimlik Numarası: 6311489545
    Bu ürün OTOLYE.COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FORD FOCUS C-MAX MVP (2004-2008-) SİS FAR KAPAĞİ SOLFORD FOCUS C-MAX MVP (2004-2008-) SİS FAR KAPAĞİ SOLÜrün ÖzellikleriOrijinal FORD yedek parçaAraca özel tasarlanmış, mükemmel uyum sağlarYüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir, dayanıklıdırSol sis farı için uygundurBoyasız olarak gelir, aracınızın rengine uygun şekilde boyanabilirÜrün AçıklamasıFord Focus C-Max MVPnizin sol sis farı kapağını mı değiştirmeniz gerekiyor? Orijinal FORD yedek parçamızla aracınıza mükemmel uyumu ve kalitesiyle gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.Bu kapak, aracınızın sol sis farının korunmasını sağlar. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir ve dayanıklıdır. Boyasız olarak gelir, böylece aracınızın rengine uygun şekilde boyanabilir.Ürün BilgileriParça Numarası: [Parça Numarası Giriniz]Uyumluluk: FORD FOCUS C-MAX MVP (2004-2008-)Konum: SolAmbalaj: 1 adet sis far kapağıÜrün Kullanım ŞekliBu ürünü kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:Eski sis far kapağını çıkarın.Yeni sis far kapağını takın.Kapağın güvenli bir şekilde takıldığından emin olmak için bağlantı elemanlarını sıkın.(İsteğe bağlı) Kapağı aracınızın rengine uygun şekilde boyayın.Hemen Sipariş Verin ve Ford Focus C-Max MVPnizin sol sis farını koruyun! OEM_KODU:

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri
    Sis
  • Araç Marka ve Model
    Ford Focus
  • Garanti Süresi
    1 Yıl
Geri Bildirim Ver