Buderus Logamax Plus Gb072 24/29 Kw 20.000 K. Tam Yoğuşmalı Kombi

32.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
34.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
38.500 TL

Ürün Bilgileri

Buderus Logamax Plus Gb072 24/29 Kw 20.000 K. Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Termo Isı Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2440479405
    Bu ürün Termo Isı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buderus Logamax Plus GB072-24 Kw Kombi Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Buderus Logamax Plus GB072-24 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Buderus Logamax Plus GB072-24 Kw (20.000 Kcal) Yoğuşmalı Kombi Logamax plus GB072Yoğuşma teknolojisi ile çok yüksek verim (%109)Tam emniyet sistemi ile güvenli işletimModülasyonlu fanArttırılmış kapasite ile çok yüksek sıcak su konforuDijital ön panel ile 24 arıza tespitiTuş kilidi ile kontrol dışı fonksiyon değişikliğinin önüne geçmeAlüminyum-Silisyum döküm eşanjörDüşük ses seviyesiBağlantı kiti sayesinde güneş enerjisi kollektörü ile kullanabilme (solar kit ile)Kablolu oda termostatı ile uzaktan kumanda imkânı (opsiyonel)Donmaya karşı korumaProgramlanabilir kumanda ve dış hava sensörü kullanabilme (opsiyonel)Kablosuz kumanda kullanabilmeTelefon ile uzaktan aç-kapa özelliği (opsiyonel)Termik dezenfeksiyon ile daha hijyenik sıcak suHermetik ve bacalı kullanıma uygunEvim evim, güzel evim: Logamax plus GB072 ile maksimum konfor, maksimum verim!Çok yüksek verim arayanlara yoğuşma teknolojisi ile cevap veren Logamax plus GB072’nin üstün özellikleri göz dolduruyor.Aynı zamanda çevre dostu da olan Logamax plus GB072, CO2 salınımını düşürmeye ve ekolojik dengeyi korumaya yardımcı oluyor.Buderus Logamax Plus GB072-24 Kw Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- İstanbul içi Kombi Montajı Hizmeti, firmamız tarafından 1000 TL ücret karşılığında verilmektedir, siparişiniz sonrası Kombi Montajı talebinizi iletebilirsiniz. (Silivri, Çatalca, Şile gibi sınır ilçeler hariç)- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90444 24 74 Buderus Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Bacalı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver