Bvlgari Omnia Crystalline Edt 65 ml Kadın Parfümü 783320922565

1.600 TL

Ürün Bilgileri

Bvlgari Omnia Crystalline Edt 65 ml Kadın Parfümü 783320922565

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bvlgarinin ilk oryantal kokusu omnia kadınlar için geliştirildi ve omnia crystalline haline geldi. Parfüm çiçek ve meyve kokularının gökle yeryüzü arasındaki kozmik dengenin simgesi olan lotus çiçeğiyle hoş bir uyum içindedir. Kokuya son olarak eklenen kristalin parıltılı saflığı omnia kadınına farklı bir çekicilik ve gizem katıyor. Üstün bir kadınsılık ve elle tutulur şehvettin simgesi olan omnia crystalline, kristalin ışığından hayat bulan bir buket çiçek gibi sarmalar sizi Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Boyut/Ebat 20 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65 ml Kadın Parfümü

Günlük olarak kullanılan kişisel bakım ürünlerinden biri parfümlerdir. Sizi ve stilinizi yansıtan bir koku, gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bvlgari, geniş ürün yelpazesiyle sizlere pek çok parfüm alternatifi sunar. Bu alternatifler arasında kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği ürünlerden biri Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65 ml kadın parfümü olarak karşınıza çıkar. Sizlere kendinizi gün boyu keyifli hissettirebilecek eşsiz bir kokuya sahiptir. Oryantal ve çiçeksi bir kokusu bulunan Omnia Crystalline parfüm; çiçek ve meyve kokularının dengesini sağlayan lotus çiçeğinin benzersiz esanslarını içinde barındırır. Yüksek kalıcılığı sayesinde teninizden ve kıyafetlerinizden uzun süre boyunca silinmez. Her cilt tipine uygun olan yapısı sayesinde cildinize zarar vermez. Ağır ve rahatsız edici bir etkisi bulunmadığından daima ferah kokmanızı mümkün kılar.

 
  • 65 ml boyutundadır.
  • EDT özelliği taşır.
  • Oryantal ve çiçeksi bir kokusu bulunur.

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65 ml Kadın Parfümü Kokusu Nasıl?

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65 ml Kadın Parfümü Kokusu Nasıl?

Omnia Crystalline kadın parfüm, içerdiği notalarla pek çok kullanıcının dikkatini çeker. Söz konusu olan kokudaki esansları, parfümü ilk sıktığınız anda kolaylıkla hissedebilir ve ayırt edebilirsiniz. Üst notalarında bambu ve naşi, alt notalarında ise balsa ağacı bulunan bu parfüm, hafif kokusu sayesinde sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmez. Eşsiz esanslarıyla pek çok kullanıcının dikkatini çeker. Gün boyunca size kendinizi iyi hissettirebilecek etkileyici bir kokusu vardır. Feminen bir etkiye sahip olan bu parfümü yanınızda taşıyarak günün dilediğiniz anında kullanabilirsiniz.

 

Omnia Crystalline Parfümü Kalıcı mı?

Omnia Crystalline Parfümü Kalıcı mı?

Parfümün kalıcılığını içeriğindeki esans miktarı belirler. Yüzde on ve yirmi esans miktarı, parfümün kalıcı olmasını sağlayacaktır. Eau de Toilette, yaygın olarak bilinen ifadeyle EDT, parfüm çeşitleri arasında oldukça kalıcı etkiye sahip olan bir alternatiflerden biridir. Bvlgari Omnia Crystalline EDT kadın parfümü, EDT özelliği taşır ve gün boyu kalıcı kokusuyla sizlere eşlik eder. Böylece gün boyu dışarda olduğunuz anlarda kendinizi daima enerjik ve ferah hissetmenize imkan tanır. İlk sıktığınız andan itibaren içeriğinde bulunan tüm esansları hissetmenizi sağlayacak olan bu parfüm, istenilen yoğunluğu vererek sizlere keyifli bir kullanım sunabilir. Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz Omnia Crystalline parfüm, özel günlerinizde de sizlere eşlik edebilir ve kendinizi eşsiz hissetmenizi sağlayabilir.

 

Omnia Crystalline Kimler İçin Uygun?

Omnia Crystalline Kimler İçin Uygun?

Bvlgari Omnia Crystalline parfüm, eşsiz kokusuyla birçok kullanıcı için oldukça uygun bir seçenektir. Oldukça geniş bir kesime hitap eden bu parfüm; oryantal ve çiçeksi kokuları seven kadın, erkek veya non-binary kullanıcılar için oldukça uygun olacaktır. Eşsiz bir kokuya sahip olan Omnia Crystalline, kalitesi ve esansları bakımından oldukça rağbet görür. Dikkat çekici ve etkileyici esansı sayesinde imza kokunuz haline gelebilir. Teninizin ve giysilerinizin üzerine hafif bir etki bırakarak sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmez. Bu ürünü; bilek, dirsek içi ve boyun gibi vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayabilirsiniz. 15-20 cm uzaktan sıkarak etkili bir kullanım sağlayabilirsiniz. İlgili parfümü her anınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her türlü alanda kullanabileceğiniz bu parfümü Trendyol’dan Bvlgari Omnia Crystalline EDT kadın parfümü yorum ve değerlendirmeleri kısmından inceleyebilirsiniz. Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65 ml kadın parfümü fiyatı ve özelliklerini öğrenerek kolayca satın alabilirsiniz.