Caberg RIVIERA V4 X MATT LIGHT BLUE ( YENİ VERSİYON )

4.750 TL
Son 1 ürün!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.750 TL

Ürün Bilgileri

Caberg RIVIERA V4 X MATT LIGHT BLUE ( YENİ VERSİYON )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARADOKSMOTOR Satıcı Ünvanı: PARADOKS MOTOR VE AKSESUAR SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721093185000001 Vergi Kimlik Numarası: 7210931850
    Bu ürün PARADOKSMOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RIVIERA V4 X, yenilikçi ve zarif bir görünüme sahip, günlük şehir içi rotaların yanı sıra şehir dışı rotalar için tasarlanmış Caberg'in demi jetidir. Gövde hacmi ile motosikletçinin kafası arasında en uygun oranı sunmak için iki gövde boyutunda mevcuttur. Üstelik küçük gövde boyutu sayesinde dar koltukların altına rahatlıkla sığabiliyor. Havalandırma sistemi, hava üst havalandırması ve iki arka hava çıkışı sayesinde en zorlu hava koşullarında bile optimum konfor sunar. Özel Double Visor Tech sistemi, kullanımı kolay iç güneşlik sayesinde her zaman doğru ışıkla ve güvenli bir şekilde sürüş yapmanızı sağlar. Üstelik RIVIERA V4 X, önceki modele göre daha uzun bir dış vizöre ve daha uzun bir güneşliğe sahip olduğundan sürüş sırasında daha iyi koruma ve konfor sağlıyor. Tutma sistemi, güvenli ve kolay ayarlamalar için mikrometrik bir tokaya ve kaskı motosiklete sabitlemek için metal bir halkaya sahiptir. Astarı ve yakası tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir, yüksek geçirgenliğe sahip kumaşlardan yapılmıştır. RIVIERA V4 X, Bluetooth teknolojisi aracılığıyla yalnızca cep telefonunuzla ve yolcunuzla değil, aynı zamanda bir GPS sistemine bağlanmanıza, MP3 çalar aracılığıyla müzik dinlemenize olanak tanıyan CABERG PRO SPEAK EVO kablosuz iletişim sistemi için hazırdır. veya cep telefonu. Pro Speak EVO, Bluetooth A2DP profilini kullanır. Maksimum güvenliği sağlamak için RIVIERA V4 X, Caberg Pro Speak EVO kuruluyken de tüm ECE 22.06 testlerini geçti. RIVERA V4 X, Mat Siyah, Beyaz, Mat Gun Metal, Mat Mavi Yama, Mat Açık Mavi, Mat Askeri Yeşil ve Mat Kırmızı düz renk seçenekleriyle mevcuttur
  • GEO grafik versiyonunda dört renk kombinasyonuyla sunulmaktadır. Üstelik RIVIERA V4 X, yalnızca XS, S ve M boyutlarında mevcut olan büyüleyici grafik MUSE versiyonuyla sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kask Tipi Açık Kasklar
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver