Cadence H-004 Antik Beyaz 500 ml Multısurface Hybrıd Akr.

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence H-004 Antik Beyaz 500 ml Multısurface Hybrıd Akr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobby Wind Satıcı Ünvanı: TOLGA AĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080698980
    Bu ürün Hobby Wind tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence multısurfaces - Tüm yüzeyler için akrilik boya Craft sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır.
  • Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar.
  • Iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.
  • Astar ve zımparalama gerektirmez.
  • Süper akışkan ve dayanıklı boyadır.
  • Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır.
  • Tüm yüzeylerde ikinci kat için en az 24 saat beklenmelidir.
  • Sağlığa zararlı madde içermez. Ce ve en71 normlarına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık (Ansilümen) 1000
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Cadence H-004 Antik Beyaz 500 ml Multisurface Hybrid Akrilik Boya 01 001 0004 0500

Cadence H-004 Hybrid akrilik multisurface 500 ml antik beyaz boya ile tüm yüzeyleri rahatça renklendirebilirsiniz. Evde değişiklik yapmak isteyen bireylerin tercihlerinden olan antik beyaz renk ile eşyalarınızı dönüştürebilirsiniz. Eski, solmuş ve yıpranmış mobilyaları atmak yerine bu boya ile değerlendirebilirsiniz. Evinizin havasını değiştirmek için kullanabileceğiniz ürün akrilik özel formülü sayesinde yüzeylere kolayca tutunur. Su bazlı Cadence Hybrid akrilik multisurface H-004 500 ml antik beyaz sağlığınıza zarar vermez. Bu sayede sevdikleriniz ile aynı odada eşyaları boyayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Çevre dostu olan bu boyanın kullanımı son derece kolaydır. Pratik kapaklı, beyaz ve siyah renklerden oluşan şişesi sayesinde boya çevreye dökülmez.

  • CE ve EN71 belgelerine sahiptir.
  • Ahşap, seramik, porselen, metal ve deri yüzeyler için uygundur.
  • Astar ya da zımpara işlemleri gerekmez.

Cadence Multisurface H-004 500 ml Akrilik Antik Beyaz Yapısı Nasıl?

Cadence Multisurface H-004 500 Ml Akrilik Antik Beyaz Yapısı Nasıl?

Cadence H-004 Hybrid akrilik multisurface 500 ml antik beyaz boya, sıvı ve akışkan bir yapıya sahiptir. Parlak beyaz renkli ürün yapısı sayesinde son derece kolay sürülür. Boya ahşap, cam ve seramik gibi farklı yüzeylere uygulanabilir. Mobilyalarda ve süs eşyalarında bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra porselen, kumaş ve polyester malzemelerden üretilen eşyalarda da bu ürünü seçebilirsiniz. Ayrıca eski kıyafetlerinizi yenilemek için oldukça ideal bir seçenektir. Cadence H-004 Hybrid akrilik multisurface 500 ml antik beyaz boya deri, plastik ve metal materyalden üretilen mobilyalarda tercih edilebilir. Bunlara ek olarak duvar, strafor ve kağıt gibi farklı materyalleri bu ürün ile gönül rahatlığıyla renklendirebilirsiniz. Cadence H-004 500 ml ürünü deri ve kumaşta kullanırken sulandırmanız tavsiye edilir. Böylelikle boyadan çok daha yüksek verim alabilirsiniz.

Cadence Hybrid Akrilik Multisurface Antik Beyaz Kapatıcılığı Nasıl?

Cadence Hybrid akrilik multisurface H-004 500 ml antik beyaz tüm yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar. İç ve dış mekânlarda rahatça kullanabileceğiniz ürünün farkını tek seferde anlayabilirsiniz. Tek katta bile oldukça yüksek kapatıcılık sağlayan boya çok akışkan olmasına rağmen son derece dayanıklıdır. Akışkanlığı sayesinde kolay sürülen ürün uygulandığı bölgeyi anında renklendirir. Ürünü boyayacağınız yüzeye sürmeden önce iyice çalkalamanız tavsiye edilir. Böylelikle Cadence H-004 Hybrid akrilik multisurface 500 ml antik beyaz boyanın içindeki bileşenler iyice karışır. Ürünü uygulamak için boyadan bir miktar sıkıp ilgili bölgeye dağıtabilirsiniz. Tek kat sürdüyseniz 3 ila 6 saat arası boyanın kurumasını beklemeniz önerilir. Cadence Hybrid akrilik multisurface H-004 500 ml antik beyazdan iki kat sürebilirsiniz. İki kat sürdüğünüz ürünlerde özellikle cam materyallerde 12 saat beklemeniz önerilir.

Cadence Akrilik Multisurface H-004 500 ml Kaç Metrekare Yer Boyar?

Cadence H-004 Hybrid akrilik multisurface 500 ml antik beyaz boyanın bir şişesiyle yaklaşık 4 metrekare alan boyanabilir. Evde ahşap ve metalden oluşan sehpa, komodin, kitaplık, masa gibi mobilyaları tek şişe ile boyayabilirsiniz. Ayrıca biblo, çerçeve, kumaş ve deri kıyafet gibi eşyaları da materyalin miktarı doğrultusunda bir 500 ml ile renklendirebilirsiniz. Birkaç parça eşyadan daha fazlasını ya da alanı geniş yüzeyleri boyayacaksanız bu üründen 2-3 adet almanız tavsiye edilir. Cadence Hybrid akrilik multisurface H-004 500 ml antik beyaz boyayı yüzeylere tek kat yerine iki kat olarak da uygulayabilirsiniz. Astar ve zımparalama işlemlerini gerektirmeyen bu boyanın kullanımı son derece kolaydır. CE ve EN71 belgeli bu ürün sağlığınızı tehdit etmediği için evde de değerlendirilebilir. Ortamın atmosferini eski eşyaları değerlendirerek değiştirmek isteyenler bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilirler. Boya hakkında kullanıcı deneyimlerine erişmek için Cadence Hybrid akrilik multisurface H-004 500 ml antik beyaz yorumlarını okuyabilirsiniz.