Cadence Merrmerleme Spreyi 200 ml - Yeşil

299 TL
Tükeniyor!
Boya Ağırlığı: 200 ml
200 ml

Ürün Bilgileri

Cadence Merrmerleme Spreyi 200 ml - Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VERPOL BOYA PAZ.DAĞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: VERPOL BOYA PAZARLAMA DAĞITIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883039785600001 Vergi Kimlik Numarası: 8830397856
    Bu ürün VERPOL BOYA PAZ.DAĞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence Mermerleme Spreyi 200 ml - Yeşil Özellikler Yarı matSpreyÇabuk kurur, Kokusuzdur Su bazlıUygulaması kolayKararma, solma yapmaz Teknik Bilgiler Uygulanacak tüm yüzeyler toz,kir,yağdan arındırılmış ve kuru olmalıdır.Kumaş ve boyanmış sert yüzeylere uygulanabilir.25 cm mesafeden, dairesel el hareketi ile uygulanır.Doğal kuruma en iyi sonucu verir.Tecih edilen Subazlı vernik ile sonlandırılır.Kumaş ürünler için ütü ile tersinden ütülenmelidir. Ürün Hakkında Ürün Hakındaİnce Mermerleme Efekti için Spray Boya. Uygulama: Yüzey kuru , temiz ve yağdan arındırılmış olmalıdır. Uygulama yapılmayacak bölgeleri maskeleyiniz. Şişeyi 3 dakika boyunca çalkalayınız. Kullanmadan önce spreyleme şeklini test ediniz. 30-60 cm mesafeden spreylenmelidir.İlk kuruma 2 dk.içinde gerçekleşir, elle temas için kuruma yaklaşık 15 dk.sürmektedir.Kullanımdan sonra şişeyi ters çevirerek sübabın temizlenmesini sağlayınız.Su bazlı şeffaf vernik ya da Cadence sprey vernik ile sonlandırılabilir. UYARI: Isıtıldığında patlayabilir. Ciddi göz tahrişine yol açar. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Isıdan / kıvılcımdan / alevden / sıcak yüzeylerden uzak tutun. – Sigara içilmez. Aleve veya diğer ateş kaynaklarına doğru püskürtmeyin. Basınçlı kap: Kullanımdan sonra bile delmeyin veya yakmayın. Spreyini solumayın. Güneş ışığından koruyun. 50°C/122°F aşan sıcaklıklara maruz bırakmayın. Kabı ulusal mevzuata uygun şekilde bertaraf edin. Yeterli havalandırma sağlanmadığı takdirde patlayabilen karışımların oluşması mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • RGB #48983A
Geri Bildirim Ver