Cadence Metalik Boya 120 ml. 223 Kiremit

72 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Metalik Boya 120 ml. 223 Kiremit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVERYDYE Satıcı Ünvanı: ATASOY DİJİTAL PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0098044700200001 Vergi Kimlik Numarası: 0980447002
    Bu ürün EVERYDYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiremit Rengi Cadence S u Bazlı Metalik Akrilik Boya - 120 ml - Kod:223 - Cadence Metalik Terracotta Rengi Cadence Metalik Akrilik Boyalar, yüzeyinde yoğun vernik içermeyen her türlü ahşap, polyester, mdf, tuval, alçı, kartonpiyer, reçine, mum, duvar, kumaş, deri, strafor, seramik, porselen, polimer kil, suluboya kağıdı, resim kağıdı ve metal üzerinde kullanılabilen, yüksek kapatıcılığa sahip, su bazlı sedefli görünümlü metalik akrilik boyalardır. Cadence Metalik Su Bazlı Akrilik Boyaları birbirleriyle karıştırabilir, farklı renk tonları elde edebilirsiniz. Su bazlı Cadence metalik boyalar CE & EN 71 normlarına uygun olup, su bazlı olmasından dolayı sağlığa zararlı toksik madde içermez. Dolayısıyla non-toksik olması sebebiyle çocuklarınızın da hobi projelerinde rahatlıkla kullanmasına izin verebilirsiniz. Cadence Metalik Akrilik Boyalar, özel yüksek pigment kapasitesi sayesinde yüksek kapatma gücüne sahip olup, ev dekorasyonu ve her türlü hobi/craft projelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Metalik boyalar pürüzsüz ve kremsi bir dokuya sahip olup, su bazlı olmasından dolayı su ve sabun ile rahatlıkla temizlenebilir. Uzun raf ömrüne sahip Cadence Metalik Boyalar parlak ve sedefli görünüme sahip olup, ışık durumuna göre ışıltılı renklere sahiptir. Cadence Kiremit Rengi Akrilik Boya 120ml ağırlığa sahip olup, kod numarası 223 dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver