10
Benzinli Çakmak kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

caka lighter Caka Milano Silver

674,90 TL

Ürün Bilgileri

caka lighter Caka Milano Silver

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAKA LIGHTER Satıcı Ünvanı: SARUCA METAL DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0751043737900017 Vergi Kimlik Numarası: 7510437379
    Bu ürün CAKA LIGHTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *CAKA ailesinin yeni gözdesi milano silver.... *Ürün prinç malzemeden imal edilmiş olup plastik hiçbir aksamı yoktur. *Boyutları 12mm 85mm olup her türlü pakete rahatça sığabilir. *Katlanır kapağı ile emsali olmayan zarif ve kibar bir üründür. *30-32 gr ağırlığındadır. Ürünümüz tamamen yerli üretimdir. *Şık ve benzersiz tasarımıyla elinizde görenlerin hayran kalacağı bir ürünümüzdür. *Benzinli model çakmak olup uzun ömürlüdür. Ürün özel kutusu ile birlikte gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver