ÇANAKKALE SERAMİK Parlak Beyaz Mutfak Arası Fayans 20 Adet 30x60 cm Rp-8195

4.150 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

ÇANAKKALE SERAMİK Parlak Beyaz Mutfak Arası Fayans 20 Adet 30x60 cm Rp-8195

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZGÜN YAPI Satıcı Ünvanı: BURAK ÖZGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Vergi Kimlik Numarası: 6920388279
    Bu ürün ÖZGÜN YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 kutusunda 10 adet 1,8 m2 var toplam gönderilecek ürün 20 adet 3,6 m2 yapıyor KUTU BİLGİSİ 1.8 m2 EBAT 30x60 YÜZEY Parlak KUTU İÇİ ADET 10
Geri Bildirim Ver

Çanakkale Seramik Parlak Beyaz Mutfak Arası Fayans Trendyol'da!

Çanakkale Serami̇k 20 adet 30 x 60 cm beyaz mutfak arası fayans, kaliteli özellikleri ve benzersiz tasarımıyla kullanıcılarının âdeta göz bebeği hâline gelir. Parlak beyaz rengiyle ürün; mutfağınızın daha sade, doğal ve modern bir görünüme sahip olmasına katkıda bulunur. 1 kutuda 10 adet fayans bulunduğu için tarafınıza aynı üründen 2 paket gönderilir. Fayansların her biri, 30 x 60 cm ölçülerine sahip dikdörtgenler hâlindedir. Ürünü fayans yapıştırıcısı kullanarak oldukça kolay bir şekilde tezgâh üstüne monte edebilirsiniz. Yapıştırılan 20 adet fayans, 3,6 metrekarelik bir alanı kaplar. Mutfak tezgâhınızın arasını metrekare cinsinden hesaplayarak bu üründen dilediğiniz adette satın alabilirsiniz.

  • Ürün rengi: Beyaz
  • Yüzey tipi: Parlak
  • Ürün ölçüleri: 30 x 60 cm

ÇANAKKALE SERAMİK Beyaz Mutfak Fayans Özellikleri Neler?

ÇANAKKALE SERAMİK Beyaz Mutfak Fayans Özellikleri Neler?

Çanakkale Serami̇k 20 adet 30 x 60 cm beyaz mutfak arası fayans, son derece kaliteli özelliklere sahiptir. Ürünün 1 kutusunda toplamda 10 adet fayans bulunur. Sipariş vermeniz durumunda tarafınıza 2 kutu fayans gönderilir. Toplamda 20 adet fayanstan oluşan set, mutfak tezgâhında kullanım için oldukça idealdir. Parlak bir beyaz renge sahip olan ürünler, mutfakta alt ve üst dolapların arasında kalan kısma monte edilir. Ürünün 1 kutusu, tam olarak 1,8 metrekarelik alanı kaplamak için yeterlidir. 20 adet fayansla 3,6 metrekarelik alanı son derece rahat ve kolay bir şekilde kaplayabilirsiniz. Fayansların her biri, 30 x 60 cm ebatlarına sahiptir. Dikdörtgen görünümlü parçalar, monte edildikten sonra ortama oldukça modern bir görünüm kazandırır. Ürünler, benzersiz tasarımıyla mutfağınıza şahane bir hava katar.

ÇANAKKALE SERAMİK Beyaz Mutfak Fayans Montajı Nasıldır?

Çanakkale Serami̇k 20 adet 30 x 60 cm beyaz mutfak arası fayansın montajı son derece basittir. Montajı sorunsuz bir şekilde tamamlamak için özel yapıştırıcılardan yardım almanız gerekir. Tezgâh arası fayans döşerken bu yapıştırıcıları kullanarak zahmetsiz bir montaj süreci geçirmeniz mümkün hâle gelir. Bu yapıştırıcılar, fayansların zemine sağlam bir şekilde tutunmasına yardımcı olarak zamanla düşme problemlerinin yaşanmasının önüne geçer. Böylelikle fayans dökülme sorunlarını da ortadan kaldırmış olursunuz. Fayansları yapıştırmadan önce zemini düzeltmeniz gerekiyorsa sıva işlemi de yapabilirsiniz. Duvarın pürüzsüz olmasını sağladıktan sonra fayans yapıştırıcısını zemine sürmeniz gerekir. Bu işlemden hemen sonra fayansı zemine direkt olarak yapıştırabilirsiniz. Çanakkale Serami̇k parlak beyaz mutfak arası fayansın montajı, aşamalara uyulduğu takdirde oldukça kolaydır. Doğru malzemeyle kısa sürede harika sonuçlar alabilirsiniz.

ÇANAKKALE SERAMİK Beyaz Mutfak Fayans Kaliteli mi?

Çanakkale Serami̇k 20 adet parlak beyaz mutfak arası fayans, oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Fayansların üretildiği yüksek kaliteli materyaller, ürünlerin uzun ömürlü olmasına da yardımcı olur. Parlak bir yüzeye sahip olan fayanslar, mutfağınızı kişiselleştirmenin harika yollarından biridir. Ürünü doğru malzemeler aracılığıyla tezgâh arasına yapıştırarak fayansların kullanım süresini de uzatmış olursunuz. Çanakkale Serami̇k 20 adet 30 x 60 cm beyaz mutfak arası fayans, tarafınıza gönderim sırasında da darbelere dayanıklı şekilde paketlenir. Kalın karton içerisine konulan fayansların her birinin arasında 3 mm kalınlığında flex bulunur. Böylece siparişinizi sorunsuz bir şekilde teslim alabilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle Çanakkale Seramik millennium parlak beyaz mutfak seramiği, hemen hemen her kullanıcısının beğenisini kazanmayı başarır. Siz de mutfağınız için kaliteli bir fayans arıyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde Çanakkale Serami̇k 20 adet 30 x 60 cm beyaz mutfak arası fayans yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı görüşlerinden de yararlanabilirsiniz.