1
Tanklı Yazıcı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Canon A4 Renkli G3420 Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı Usb 2.0,kablosuz

8.749 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.900 TL

Ürün Bilgileri

Canon A4 Renkli G3420 Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı Usb 2.0,kablosuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OfiserKırtasiye Satıcı Ünvanı: OFİSER KIRTASİYE DÜNYASI BİLGİSAYAR BÜRO TÜKETİM MALZEMELERİEĞİTİM TEKS.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6340425426
    Bu ürün OfiserKırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - GARANTİ SÜRESİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR - ÜRÜNÜN MARKASI : - ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : - KARGO : ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE HAZIRLANIP TARAFINIZA KARGO EDİLMEKTEDİR. - TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. - SIFIR, KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. - KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN YOKTUR. - ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER, ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. - SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ. - SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜNLER HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ. - NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Canon G3420 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı / Tarama+Fotokopi / Wi-Fi Canon Eurasia Garantili

Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı tarama + fotokopi/wifi modeli sağladığı teknolojik ayrıcalıklarla ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşlemlerini rahat bir şekilde halledip, kaliteli bir yazıcı arayan müşterilerin bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır. Birçok özelliğiyle kullanıcının elini rahatlatan Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı modeli, çok fonksiyonlu olmasıyla ideal bir yazıcı tasarımına sahiptir. Bu model kesinlikle imitasyon olmayıp, Canon Eurasia garantili bir üründür. Bu ürüne online siparişle sahip olmak istediğinizde, firma iki yıllık garanti güvencesiyle ürünü teslim etmektedir.

  • Mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisi mevcuttur.
  • Renkli baskı, renkli kopyalama ve renkli tarama özelliklerine sahiptir.
  • Maksimum kopya sayısı 99’dur.

Canon Mürekkep Tanklı Tarama + Fotokopi Yazıcının Özellikleri

Canon Mürekkep Tanklı Tarama + Fotokopi Yazıcının Özellikleri Nedir?

Birinci sınıf işçilikle üretilen bu ürün, müşterilerinin taleplerini karşılamakta, segmentindeki diğer yazıcılar arasında öne çıkmaktadır. Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı fotoğraf baskı özelliğiyle ilgi çekicidir. Fotokopi çıkartmak isteyen bireylerin kolaylıkla işlerini görebileceği bu model, maksimum 99 adet kopyayı çıkarabilir. En çok kullanılan kağıt türü A4’e göre ayarlanan bu yazıcı, kağıt giriş ve çıkış kapasitesinde 100 adet olarak kullanılmaktadır. Mürekkep püskürtmeli olan Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı tarama + fotokopi/wifi modeli, 4800 x 1200 DPI megapiksellik kaliteyle basım yapmaktadır. Yazdırma, kopyalama ve tarama da renkli seçenekler sunan bu yazıcı modeli, siyah, açık camgöbeği, macenta ve sarı olmak üzere dört adet kartuş kullanımına uygundur. Wi-fi ve USB gibi sıkça kullanılan bağlantılara da yer veren yazıcı, çok fonksiyonlu tipiyle yeterli düzeydedir.

Canon Renkli Tarama + Fotokopi Yazıcı Hangi Sistemlerle Uyumludur?

Canon Renkli Tarama + Fotokopi Yazıcı Hangi Sistemlerle Uyumludur?

Birçok sistemle uyum içinde çalışan Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı tarama + fotokopi/wifi modeli hem İOS hem de Android’de çalışabilmektedir. Birçok kullanıcın tercih ettiği Windows 10 başta olmak üzere; Windows 8.1 ve Windows 7’de de desteklenen bu yazıcı, sistemlerin gereksinimlerini karşılayarak, rahatlıkla çalışmaktadır. İOS da çalışan bu ürün Mac’de de çalışmaktadır. Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina gibi çalışma sistemlerinde desteklenmektedir. Çalışma sistemleri dışında server çalışma sistemlerinin de desteklenmektedir. Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019 gibi sistemlerde çalışmaktadır. Oldukça fazla sistemle uyum içinde çalışan bu megatank yazıcı modeli, güncel sistem gereksinimlerini takip edip, bunu sağlamıştır.

Canon Mürekkep Tanklı Tarama+Fotokopi Yazıcının Avantajları

Canon Mürekkep Tanklı Tarama+Fotokopi Yazıcının Avantajları Nelerdir?

Birinci sınıf kalitede yazıcı arayan kişilere hitap eden bu model, uzun süreli iş tempolarında güven vermektedir. Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı tarama + fotokopi/wifi yorumları kısmına bakıldığında yüksek hacimli ve düşük maliyetli baskısıyla yapılacak işler için cazip hale gelmektedir. İş hayatı dışında, öğrencilik yapan genç bireylerin de tercih ettiği bu ürün, kaliteli baskısı ve geç biten kapasitesi ile tasarruf yapmak isteyen bireylerin tercih edebileceği bir modeldir. Yazıcının kullanılabilirliği ve takviyeye ihtiyaç duyduğu zamanlarda sunduğu kolaylık önemli bir avantajdır. Yazıcılar hakkında herhangi bir bilgisi olmayan kişiler için ürünü cazip hale getirmektedir. Gerek popüler gerek sıradan sistemlerle uyum içinde çalışıp, wifi ve USB gibi temel bağlantıları da yazıcıya dahil ederek kullanıcıların yaşayabileceği zorlukları ortadan kaldırmıştır. Teknik özelliklere ve göz alıcı tasarıma sahip yazıcı arayan kişiler için en ideal seçeneklerin başında gelir. Canon g3420 renkli mürekkep tanklı yazıcı tarama + fotokopi/wifi fiyatını öğrenmek ve satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürüne göz atabilirsiniz.