Canon Tr150 Taşınabilir Mobil Mürekkep Kartuşlu Yazıcı

12.074,60 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.136,23 TL
9.500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.519,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.712,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.487,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canon Tr150 Taşınabilir Mobil Mürekkep Kartuşlu Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NETSİPARİS Satıcı Ünvanı: ARSLAN BİLGİSAYAR ELEKTRONİK VE DEKORASYON DİZAYN HİZMETLERİ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0084007834200017 Vergi Kimlik Numarası: 0840078342
    Bu ürün NETSİPARİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CANON PIXMA TR150 W/BAT WI-FI PİLLİ TAŞINABİLİR

Ürün Özellikleri

  • Baskı Tipi Renkli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Canon Tr150 Taşınabilir Mobil Mürekkep Kartuşlu Yazıcı

Günlük hayatta ve ofiste dosyaların çıktısını almak için ideal özelliklere sahip olan, az yer kaplayan Canon TR150 çalışma masalarının vazgeçilmez parçalarından biridir. İnce tasarımı ile çok yer işgal etmez. Her yerde kullanıma uygundur. Hızlı bir şekilde dilediğiniz çıktıyı almak için tercih edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak için özenle tasarlanır. Modern ve zarif bir görünüme sahiptir. Canon marka mürekkep kartuşlu yazıcı sade dış tasarımı ile beğeni kazanır. Ofis masanız için ideal boyutlara sahip bir üründür. Aynı zamanda uygun ölçüleri sayesinde çekmeceye kaldırılabilir. Yazıcınızı rahatlıkla her ortama yanınızda taşıyabilirsiniz. Yoğun bir iş günü ofisten evinize geçerken işlerinizi tamamlamak için yazıcıyı da götürebilirsiniz. Mobil yani taşınabilir özelliği sayesinde her ortamda ihtiyacınız olan her an rahatlıkla dosya çıktısı alabilirsiniz.

  • Siyah-beyaz ve renkli çıktı
  • Taşınabilir tasarım
  • Mürekkep püskürtme teknolojisi

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Canon TR150

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Canon TR150

Mürekkep kartuşu değiştirilen ve doldurulabilen bu ürün kullanım kolaylığı sağlar. Hem evde hem de ofiste kullanabilirsiniz. Şık ve asil siyah rengiyle estetik bir tasarıma sahiptir. Klasik siyah tonlar her ortama uyumlu hoş bir görünüm elde etmenizi sağlar. Modern bir çalışma masası görünümü için siyah modeli idealdir. İnce ve zarif tasarımıyla dikkat çeker. Sade ve dikkat çekici bir dış kasaya sahiptir. Sağlamlığı ile çalışma masalarında olması muhtemel kazalara karşı dayanıklıdır. Güvenli bir kullanım için ürünün ince tasarımından yararlanarak çekmecede muhafaza edebilirsiniz. USB bağlantı noktası ve Wi-Fi ile rahatlıkla yazdırmak istediğiniz dosyanın bulunduğu cihaza bağlanarak çıktı alabilirsiniz. Kolay kurulumu ile beğeni kazanır. Sessiz çalışarak ofis ortamına uyum sağlar. Ofis ve ev ortamında rahat bir kullanım için Canon TR150 kartuşlu yazıcı ürününü güvenle tercih edebilirsiniz.

Dilediğiniz Yerde Çıktı Almak İçin Canon TR150 Yazıcı

Dilediğiniz Yerde Çıktı Almak İçin Canon TR150 Yazıcı

Kaliteyle taşınması kolay ince tasarımı bir araya getiren Canon TR150 taşınabilir mobil mürekkep kartuşlu yazıcı iş hayatında kurtarıcınız olabilir. Püskürtmeli mürekkep özelliğiyle kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz. Bu cihaz A4, A5 ve B5 kağıtlara çıktı almada oldukça başarılıdır. Çeşitli büyüklüklerdeki kağıtlara sorunsuz bir şekilde baskı yapabilirsiniz. Baskı sırasında ortalama enerji tüketimi 8 W olur. Dilerseniz Wi-Fi üzerinden dilerseniz USB kablosu ile bağlanarak kolay bir şekilde çıktı alabilirsiniz. 40,5 dB ile sessiz çalışma özelliği mevcuttur. Ağırlığı kolay taşımaya uygun şekildedir. 2,1 kg ağırlığa sahip cihaz rahatça evden işe, işten eve taşınabilir. 322 mm genişliği, 185 mm derinliği, 66 mm yüksekliği ile rahatlıkla küçük alanlarda kullanabilirsiniz. İsterseniz fotoğraf baskısısı yapmak amacıyla da Canon mürekkep kartuşlu yazıcı modelini tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Canon Yazıcı Mürekkep Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Canon Yazıcı Mürekkep Fiyatları

Canon TR150 taşınabilir mobil mürekkep kartuşlu yazıcı fiyat performans ürünü, müşteri isteklerini ön plana çıkaran tasarımıyla dikkat çeker. Hem kaliteli fotoğraf kağıdına hem de normal mat A4 üzerine kusursuz bir baskı için özel üretilir. Doğrudan yazdırma ya da PictBridge özelliği ile cihazınıza bağlanabilirsiniz. Her cihazdan rahatlıkla dosya çıktısı alabilirsiniz. Fotoğraf kağıdı boyutları 4x6, 5x7, 8x10, 10x15 ve A4 boyutunda olabilir. Çıktı almak istediğiniz fotoğraf boyutuna göre kağıdınızı satın alabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü kağıt, zarf, kuşe kağıt, fotoğraf kağıdı, mat kağıt, düz kağıt, kartpostal gibi yüzeylere baskı için uygundur. Zarf boyutları Com-10, DL ebatlarına uygundur. Cüzi miktarda enerji tüketimi ile oldukça tasarruflu bir cihazdır. Canon yazıcı mürekkep fiyatları oldukça hesaplıdır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Canon TR150 taşınabilir mobil mürekkep kartuşlu yazıcı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla uygun fiyata yüksek performanslı ve kullanışlı bu Canon ürününü güvenle satın alabilirsiniz.