CANSINMOTORS Cansın Atılım Elektrikli Atv

31.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CANSINMOTORS Cansın Atılım Elektrikli Atv

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PİLMAK PİL AKÜ VE ENERJİ SİSTEMLERİ Satıcı Ünvanı: YÜKSEL OKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370017029
    Bu ürün PİLMAK PİL AKÜ VE ENERJİ SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Cansın Atılım Elektrikli Atv Özellikleri: Motor: 350 Watt (DC Motor)
  • Akü: 24 Volt /8 AhLithium Lion Akü
  • Şarj: 3 - 4 Saat
  • Taşıma kapasitesi : 90 Kg
  • Maximum hız: 7-14 Km/h (( hız ayar kilit sistemli)
  • Menzil: Tam şarjda 40-50 Km mesafe
  • Kullanım yaşı: 4-12 yaş
  • Tırmanma Açısı: 12 °
  • Frenleme Metodu (Ön/Arka): El ile
  • Fren Tipi (Ön/Arka): Disk
  • Donanım: LED Far, Korna, Geri Vitesli
  • Boyutlar: 114 x 64 x 60 cm
  • Stok Kodu: ATVATI Garanti Süresi: 24 Ay RENKLER : Beyaz, Kırmızı, Turuncu, Mavi
  • Ürünün tescil işlemlerinin ve vergi beyannamesi süreçlerinin yürütülmesi amacıyla, alıcıya ait TC kimlik no ve kimlik seri no işlenmesi gerekmektedir. Sayılan kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak, sözleşmenin ifası için gerekli olması ve veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması sebeplerine dayalı olarak satıcı tarafından işlenecektir ve yetkili kamu kurumları ile paylaşılacaktır.
Geri Bildirim Ver

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV

Elektrikli ATV farklı alanlarda ve farklı yaş gruplarındaki kişiler tarafından kullanılır. CansınMotors Cansın Atılım elektrikli ATV çocukların kullanımı için üretilmiş bir modeldir. Bu model yüksek kalitesi ile uzun süre kullanım olanağı tanır. Sayısız avantaja sahip olan bu ürün, müşterilerin beğenisini toplar. Tek dolumla yaklaşık 25-40 kilometre gidebilen bu modelin lastikleri şişmedir. 25 kilogram civarında ağırlığa sahip olan bu model yavaş hız moduna sahiptir. Şarjın uzun süre boyunca dayanması istediğiniz yere rahatlıkla gidebilmenize ve istediğiniz hızı yapabilmenize imkan tanır. Hız kilidi ayarı özelliği de barındıran bu ürün sunduğu avantajlarla size keyifli bir kullanım vadeder. 4 tekerlekli olan bu modeli satın alarak çocuklarınıza hoş bir sürpriz yapabilir, anatomik yapılarına uygun tasarlandığı için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • Güvenli kullanım
  • İdeal hız
  • Estetik tasarım

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Özellikleri

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Özellikleri

Cansın elektrikli ATV ürünü 4-12 yaş aralığı için geliştirilmiş bir üründür. Bu modeli yalnızca yakın alanlarda eğlence için değil bir yerden bir yere ulaşmak için de kullanabilirsiniz. Bu model 350 Watt güce, 24 Volt /8 Ah lithium lion aküye, 90 kg taşıma kapasitesine, 7-14 Km/h maksimum hıza sahiptir. Ayrıca modelde fren ve kornanın yanı sıra güvenlik için hız kilidi bulunur. Ürün ölçüleri; 114 x 64 x 60 cm olmakla birlikte rengi beyazdır. 4 tekerlekli olan bu model güvenli sürüş sayesinde hareket halinde maksimum korumayı sağlar. Ürün, kullanışlı yapısına ek olarak dayanıklı malzemeden imal edilmesi ile size uzun süreli kullanım olanağı sunar. Bu ürünle çocuklarınıza motor sürme keyfi yaşatabilir, diledikleri yere eforsuz bir şekilde götürebilirsiniz. Ürün sayesinde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Yorumları

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Yorumları

Değişen istek ve ihtiyaçlara yönelik seçenekler sunan markalar, farklı elektrikli ATV çeşitlerini müşterilerin beğenisine sunar. Kullanım kolaylığına ve birçok avantaja sahip olan bu modeller, çoğunlukla çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi için tercih edilir. İhtiyaçlarınıza karşılık verebilecek bir elektrikli ATV ile çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. CansınMotors Cansın Atılım elektrikli ATV yorumları ve değerlendirmelerinde müşterilerinden iyi dönüşler alan bir üründür. Bu model hızlı şarj dolumu, ideal ağırlığı, güvenli kullanım ve hızı, yüksek taşıma kapasitesi ile maksimum randımanı almanıza imkan tanır. Ürün, elektrikli ATV modelleriyle ilgilenen müşterilere hitap eder. Ayrıca dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süreli kullanım vadeder. Kornası da bulunan bu modeli edinerek çocuğunuza farklı bir deneyim yaşatabilirsiniz. Siz de CansınMotors Cansın Atılım elektrikli ATV kullananlar arasında yer alabilir ve dilediğiniz yere gidebilirsiniz.

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Fiyatı

CansınMotors Cansın Atılım Elektrikli ATV Fiyatı

Elektrikli ATV fiyatları marka, şarj, taşıma kapasitesi, boyut, maksimum hız, fren tipi gibi özelliklere göre değişkenlik gösterir. CansınMotors Cansın Atılım elektrikli ATV fiyatı ürünün kalitesi ve sunduğu avantajlı özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Fonksiyonel özelliklere sahip bu ürün dayanıklılığı, yüksek taşıma kapasitesi, avantajlı boyutu, geniş renk seçeneği ile bir elektrikli ATV modelinden beklenecek tüm özellikleri karşılayabilir. Kullanışlı tasarımının dayanıklı malzemeden üretilmesi sayesinde bu ürün size uzun süreli kullanım olanağı sunar. Uzun süreli kullanıma imkan tanıyan şarjı ile ürünü birçok yerde kullanabilirsiniz. 4 yaştan 12 yaşa kadar tüm çocukların kullanımına uygun bu modeli edinerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu elektrikli ATV modelini dikkat çeken estetik tasarımı, yüksek şarj kapasitesi, göz alıcı tasarımı, pratik dolumuyla ve güvenli kullanımıyla Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.