CASABA Cetvelli Tornavidalı Su Terazili İlginç Dokunmatik Mühendis Kalemi

205 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

CASABA Cetvelli Tornavidalı Su Terazili İlginç Dokunmatik Mühendis Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Casaba Hediyelik Satıcı Ünvanı: NACİ ARKIN KON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5760791971
    Bu ürün Casaba Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mühendis Kalem Cetvelli Tornavidalı Su Terazili İlginç Dokunmatik Mühendis Kalemi Çok İşlevli Olup İlginç Tasarımı Ve Şık Görünmü İle Çocuktan Yetişkine Herkesin Dikkatini Çekecektir. Çok İşlevli Olan İlginç Kalem Sevdiğiniz Arkadaşlarınıza Farklı Bir Hediye Seçeneklerinden. Mühendis, Mimar Arkadaşınız Veya Akrabanıza Doğum Günlerinde Verilebilecek Oldukça İlginç Bir Hediye Seçeneğidir. Kalemi Kullanırken Aynı Zamanda Cetvel İle Ölçüp Tornavida İle Gerektiği Zaman Tamir Ve Aynı Zamanda Telefonunuzu Kalemin Ucundaki Silikon Sayesinde Telefon Kalemi Olarak Kullanabilirsiniz. Arka Kısmındaki Touchpeni Sökerek İçerisinde Bulunan Tornavida Uçları İle Vida Sökümünü Veya Takımını Kolaylıkla Yapabilirsiniz. Ürün Özellikleri: * Kalem Metal Malzemeden Üretilmiştir. * 2 Farklı Tornavida Ucu Vardır. Yıldız Tornavida Ve Düz Tornavida. * Mıknatısı İle Kolaylıkla Takılıp Çıkartılır. * Su Terazisi İle Yaptığınız Yapıların Düzlüğünü Ölçün. * Touchpen İle Dokunmatik Cihazlarda Kullanabilirsiniz. * Cetvel Özelliği İle Küçük Çaplı Ölçülerinizi Yapabilirsiniz. * Mimar Mühendis Kalem Tükenmezdir. Ürün Ölçüsü: 15 cm x 1.5 cmdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver