ÇÇS Ççs 71447 Çekçekli Evrak Çantası

12.000 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
15.249 TL
1.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
15.249 TL

Ürün Bilgileri

ÇÇS Ççs 71447 Çekçekli Evrak Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendsBag Satıcı Ünvanı: DENİZKENT SAFİR TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291083940300010 Vergi Kimlik Numarası: 2910839403
    Bu ürün TrendsBag tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alüminyum madde Çift ve döndürülebilir zırhlı tekerlekler TSA şifreli bir kilit Zarif iç mekan, giysileri tutmak için kayışlar Ana bölmeler için bir ağ ayırıcı 360 derece dönebilen dört adet çift döner tekerlek Teleskopik ayarlanabilir sap TSA standardında ayarlanabilir şifreli kilit sistemi Taşıma kolu File cep ile ayrılmış iki oda içinde bagaj kayışları Hasara dayanıklı esnek alüminyum materyal Değiştirilebilir bütün parçalar, işçilik ve üretim hatalarına karşı 2 yıl garantili Ölçüler 41 x 41 x 24 cm Boş ağırlık 4 kg ÇÇS Çekçekli Evrak Çantası ÇÇS Çekçekli Evrak Çantası, seyahatlerinizde stil ve işlevsellik arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Bu şık ve dayanıklı çanta, iş ve seyahat gereksinimlerinizi organize etmek ve taşımak için tasarlanmıştır. Alüminyum malzemeden üretilmiş olan bu çanta, hafifliği ve dayanıklılığıyla öne çıkar. Çift ve döndürülebilir zırhlı tekerlekler sayesinde kolayca manevra yapabilir ve hareket ederken ekstra stabilite sağlar. Ayrıca 360 derece dönebilen dört adet çift döner tekerlek, çantanın kolayca yönlendirilmesini sağlar. TSA şifreli kilit sistemi, seyahatlerinizde eşyalarınızı güvenli bir şekilde korumanıza yardımcı olur. İç mekanda bulunan zarif giysi tutma kayışları ve ağ ayırıcı, eşyalarınızın düzenli bir şekilde saklanmasını sağlar. Teleskopik ayarlanabilir sap ve taşıma kolu, çantanın taşınmasını kolaylaştırır ve konforlu bir kullanım sunar. Ayrıca, file cep ile ayrılmış iki oda içindeki bagaj kayışları, eşyalarınızı düzenli tutmanıza yardımcı olur. ÇÇS Çekçekli Evrak Çantası, değiştirilebilir bütün parçalarıyla ve 2 yıl garantisiyle güvenilir bir seçenektir. Ölçüleri 41 x 41 x 24 cm olan bu çanta, taşıma kapasitesiyle iş seyahatlerinizde veya günlük kullanımda ihtiyacınız olan tüm eşyaları organize etmek için idealdir. İşlevselliği ve şıklığı bir araya getiren ÇÇS Çekçekli Evrak Çantası, iş ve seyahatlerinizde size mükemmel bir yol arkadaşı olacaktır. Şimdi sipariş verin ve rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşayın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük
Geri Bildirim Ver