cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd + Hard Disk Kızağı

799 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd + Hard Disk Kızağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AST TEKNO Satıcı Ünvanı: AYŞE KUŞCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490133679
    Bu ürün AST TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS3 Süper Slim 500 GB HDD + Hard Disk Kızağı PS3 Süper Slim 160GB HDD + Hard Disk Kızağı Montaj Kızaklı Ps3 Süper Slim 500 GB HDD Süper Slim Tüm Ps3 lerde sorunsuz çalışır Kontrolden Geçirilerek Gönderilir.Tak Kullan Olarak Düzenlenmiştir.Sonrasında Herhangi Bir yazılım Yüklemenize Gerek Kalmaz.
Geri Bildirim Ver

cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd + Hard Disk Kızağı

Bilgisayarı nitelendiren her bileşen, donanım şeklinde bilinir. Bilgisayar içerisinde yer alan verilerin en sağlıklı biçimde saklanabilmesi hard disk sayesinde gerçekleşir. Cesmetek PS3 süper slim 500 gb hdd hard disk kızağı sayesinde kullanıcıların oyun deneyimleri maksimum düzeye çıkar. Süper slim olması sebebiyle yer kaplamayan ergonomik bir yapıda üretilir. Bu sayede kullanıcıların kolay saklayabileceği yapıda üretilen cihazlardır.

 
  • Kolay kullanım
  • İlave bir yazılıma gerek yok
  • Bütün PS3’lere uyumlu

Cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd Özellikleri

Cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd Özellikleri

HDD yani sabit disk sürücüsü veri depolama için kullanılmakta olan manyetik yapıdaki kayıt ortamını ifade eder. Tüm PS3 içerisinde çalışır durumda üretilmesi kullanıcılara avantaj sağlar. Ayrıca Cesmetek PS3 kullanıma hazır şekilde kullanıcılar ile buluşur. Bu sayede herhangi bir yazılım yüklemesine ihtiyaç olmadan, direkt kullanılabilir şekilde kullanıcılarla buluşur. Son teknolojiyle üretilen her cihazın kalitesi ve özellikleri oyun severler için oldukça önemlidir. Yorum ve değerlendirmelerinde ürün kalitesinden sıkça söz eden kullanıcılar, zaman açısından avantajlı bir ürün olan PS3 super slim hdd kızağı özellikleri için de olumlu yorumlarda bulunur. Kolay kurulan bir yapıya sahip olması, hızlı şekilde oyuna başlanabilmesi, ince tasarıma sahip olmasından dolayı yer kaplamaması ve herhangi bir ekstra müdahaleye gerek kalmadan oyuna başlanabilmesi ürünü öne çıkaran özellikler arasında yer almaktadır.

 

Cesmetek Ps3 Süper Slim Hard Disk Kızağı Kullanımı

Cesmetek Ps3 Süper Slim 500 Gb Hdd Özellikleri

Bilgisayar bileşenlerinin önemli bir parçası olan hard diskin kalitesi bu noktada ayrıca önem kazanmaktadır. PS3 hdd kızağı yer alan oyunların düzgünce açılabilmesi ve eşsiz oyun deneyimleri yaşanması için hard disk kalitesi önemli olan unsurlar içerisindedir. Günümüz teknolojisinde farklı oyunlar için geliştirilmiş olan çeşitli aksesuarlar mevcuttur. Cihazdan beklenen performansın ne olduğuna bağlı olarak doğru tercih yapılmalıdır. Bu sayede en keyifli deneyimler yaşanabilir. Cesmetek PS3 slim hard disk yorumları içerisinde tak kullan olarak üretilmesi dikkat çeker. Ürün satın alındıktan sonra kullanılabilir durumda olması, kullanıcılara avantaj sağlayan bir unsurdur. Tüm PS3 için uygun olan hard disk kızağı sayesinde uzun süreli bir kullanım sağlanır. Geniş ürün yelpazesi arasından kullanıcıların en fazla tercih ettiği Cestemek PS3 süper slim olarak ortaya çıkar. Kullanan kişilerin yaptıkları değerlendirmeler doğrultusunda ürün kalitesi ve pratikliği dikkat çeker. Ayrıca ürünün her PS3 için kullanılabilir durumda olması da kullanıcılar için avantaj sağlayan bir diğer önemli nokta olmaktadır.

 

Cesmetek Ps3 Süper Slim Hard Disk Kızağı Fiyatı

Cesmetek Ps3 Süper Slim Hard Disk Kızağı Fiyatı

Çeşitli özelliklerde üretilen hard disklerin fiyat aralıkları da farklıdır. 500 GB ölçü biriminde olan Cestemek PS3 süper slim, fiyat yelpazesi bakımından zengindir. Cesmetek PS3 süper slim 500 gb hdd hard disk kızağı fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan yapıya sahip olması sebebiyle, dikkatleri üzerine çeker. Özellikle oyun severler tarafından ilgi gören ve sevilen bir cihazdır. Ergonomik yapısı, kolay kullanımı ve ekstra bir yazılım gerektirmemesi de oyun severler tarafından ürünü cazip kılan diğer faktörler arasında bulunmaktadır. Ayrıca ince tasarımı sayesinde elde ettiği şık görünümüyle de kullanıcıları etkilemektedir. En uygun Cesmetek PS3 süper slim 500 GB HDD fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.