Cgc Wowpaw Luxury Süed Köpek Yatağı, Kemik Desen, Yıkanabilir Fermuarlı Sistem- 6 Farklı Boy Seçeneği

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cgc Wowpaw Luxury Süed Köpek Yatağı, Kemik Desen, Yıkanabilir Fermuarlı Sistem- 6 Farklı Boy Seçeneği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün JLfragrances tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Wowpaw Excellence for Cats & Dogs Luxury Series Köpek/Kedi Yatağı En kaliteli kumaşlardan, ortopedik ve yumuşak iç dolgusu ile dostlarınız için özel üretilmektedir. %100 El yapımı, güvenli, kaliteli, lüks, rahat, yıkanabilir, yumuşak, ipeksi, kolay temizlenebilir, esnek, aşınmaz, nefes alabilir,tırmalamaya dayanıklı, antimikrobiyal. Ürün Boyutu : 50cmx50cmx15cm El yapımı olduğu için +- %10 ebatlar değişebilmektedir Luxury Series: Göz alıcı renkleri ve kumaş kalitesiyle öne çıkan Luxury series tay tüyü, nubuk, süet gibi döşemelik kumaşlardan üretilmektedir. Kumaş 15 den fazla özelliğe sahiptir, iç dolgusu %100 elyaf dolguludur. İç dolgusu sayesinde çökme yapmaz ve sevimli canlılarınız için en ideal konforu yaratır. Çıkarılabilir iç minderleri ve fermuarları sayesinde parça rahatça yıkanabilir. Yıkaması ve temizlemesi çok kolaydır sadece düşük devirde bir makine programında yıkamanız ve ya ıslak bir bezle silmeniz yeterli olacaktır. KUMAŞ ÖZELLİKLERİ: UV RESISTANCE, ANTI TOBACCO, BREATHABLE, CAT SCRATCH, FLAME RETARDANT, SILKY TOUCH, JUST CLEAN EASY CLEANING TECHNOLOGY, PERFUME TECHNOLOGY, PHTHALATE FREE, CONFIDENCE IN TEXTILES, BLEACH RESISTANCE, 2 YEAR WARRANTY, SOFT TOUCH, ABRASION RESISTANCE, DMF FREE, CHLORINE RESISTANCE, ANTI MICROBIAL, FLEX RESISTANCE UV DAYANIM, SİGARA KOKUSUNU ENGELLER, NEFES ALABİİLİRLİK, TIRNAĞA DAYANIM, GÜÇ TUTUŞURLUK, İPEKSİ DOKUNUŞ, KOLAY TEMİZLEME, PARFÜM TEKNOLOJİSİ, FİTALATSIZ, OEKO-TEX STANDART, AĞARTICI DAYANIMI, 2 YIL GARANTİ, YUMUŞAK DOKUNUŞ, YÜKSEK DAYANIM, DMF İÇERMEZ, KLORA DAYANIM, ANTİ MİKROBİYAL, ESNEMEYE DAYANIM Kargolama Özellikleri: Yataklarımız vakumlu torba içerisinde gönderilmektedir. Vakumlu torbayı açtığınızda yataklarımız orijinal boyutlarına gelecektir. Kumaşta oluşmuş olabilecek kırışıklıklar birkaç saat içerisinde düzelecektir. Wowpaw Luxury Süed Köpek Yatağı, Kemik Desen, Yıkanabilir Fermuarlı Sistem- 6 Farklı Boy Seçeneği

Ürün Özellikleri

  • Boyut Küçük Irk
  • Tip Kutu Yatak
Geri Bildirim Ver